Uitstekende service

Bij keuze van de nieuwe boiler uitstekend geholpen en geadviseerd door de telefonische helpdesk. De boiler werd binnen 24 uur geleverd. Uitstekende service, waarvoor dank!

Goed hoor

Goed betrouwbare levering

uitstekende en zeer snelle levering

Product is volgend beschrijving, geheel kompleet en direct de volgende dag geleverd.

Zeer blij met deze boiler. Boilergigant heb als netjes op tijd geleverd.

Zeer blij met deze boiler. Boilergigant heb als netjes op tijd geleverd.

Snelle levering & perfect verpakt

Ik had de boiler voor 13 uur besteld en inderdaad hij is de volgende dag netjes bezorgd. Een aandachtspunt: ik kreeg geen beloofd bezorgmoment e-mail. Gelukkig was ik thuis op het moment van bezorging.

In eerste instantie had ik een 6 willen geven

Wij hadden voor installatie gekozen en toen de monteur binnenkwam had hij een erg grote doos bij zich (plintboiler) wat dus duidelijk verkeerd was. Wij dachten: zitten we nog een dagdeel thuis maar na wat telefoontjes hebben jullie de juiste boiler gebracht en toen de monteur wegging was alles in orde! Dus daarom krijgen jullie toch uiteindelijk een 9 van ons want dat was een foutje van jullie maar goed opgelost en fouten maken we nu eenmaal allemaal

Netjes, Snel en Top Advies

Wist niet welke boiler ik moest hebben. Als extra service hebben ze de boilerwijzer. Stap voor Stap en uiteindelijk de beste boiler TOP!! Absolute aanrader! Weten waar ze het over hebben

Zeer goed!

Top ervaring met boiler gigant. Scherpe prijs. Ik had na 13:00 nog besteld, vervolgens gebeld of het mogelijk was dat deze bestelling nog wel op de volgende dag bezorgd zou worden. Dit werd direct geregeld. Top service. Gaan vaker gebruik maken van boilergigant.

Supersnelle service

Supersnelle service

Levering en plaatsing duurt lang

Ik heb 2 weken moeten wachten op levering en installatie. Dat is te lang. De keukenboiler was kapot en je zit zonder heet water, iets dat lastig afwast. Het mag een stuk sneller.

Prima service en producten

Prima service, alleen jammer dat ik eerst er achteraan moest bellen omdat ze mijn bestelling waren vergeten te verzenden. Na telefonisch contact wel direct verzonden.

Spullen netjes en op tijd afgeleverd maar nog geen tijd gehad de boiler te monteren

Goed!!

Snelle reactie en goed advies!

Nadat mijn oude boiler kapot was gegaan, kwam ik op de website van boilergigant terecht. Dmv de chat supersnelle reactie op mijn vragen en eerlijk advies. Erg tevreden.

Service goed

Marcel van Boilergigant staat je fijn te woord bij onduidelijkheden. Toen ik na een aantal dagen na de bestelling nog niets gehoord had, is het snel opgelost.

Snel en zonder problemen besteld en bezorgd

Net zoals bedoelde

Alles prima, snel geen problemen

Niets speciaal te melden en dat is goed. Bestel en twee dagen later thuis.

snelle levering en goede informatie

zie boven

Spullen zijn vlot en netjes aangekomen. Ben zeer tevreden over Boilergigant.nl

Strak geregeld

Scherpe prijs - netjes te woord gestaan bij een vraag en de volgende dag geleverd. Chapeau

Uitstekende service

Supersnelle levering. En goed product.

Boilergigant doet wat men beloofd

Zeer scherpe prijs voor een Inventum keukenboiler en zoals men aangeeft "voor 13 uur besteld is de volgende dag in huis"! Ook chatten via de site werkte prima om wat extra informatie te krijgen.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.