Laden reviews...
776 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en goede verpakking. De reviews benadrukken vaak de kwaliteit van de producten en de betrouwbare service. De algehele ervaring is overwegend positief met een vlotte bestelervaring. Er werden bijna geen problemen gemeld en herhaalaankopen kwamen regelmatig voor.
voor een goeie prijs
Jorke
Nijland
Mijn bestelling werd snel geleverd en over die levering werd goed gecommuniceerd met een belletje van tevoren!
Walter
Ulicoten
Zeer netjes afgeleverd naar telefonisch contact op de juiste plaats neergelegd daarna foto naar mij opgestuurd Alleen jammer dat het met de hoekjes is fout gegaan bij dhl maar dat is niet jullie schuld
Damen
Doesburg
Topservice! De trapprofielen zijn van uitstekende kwaliteit en waren scherp geprijsd. Bestellen ging heel eenvoudig, de levering was supersnel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Erg tevreden en zeker een aanrader!
Arie
Nijkerk
Mooie plinten goede kleur en snelle vriendelijke levering
Nathalie
Bassevelde
Nog niets ontvangen. Zeer teleurgesteld
Beveelt niet aan
Patricia
Schiedam
Er was iets fout gegaan met een product. Ik heb een foto gestuurd en voor dat ik het wist werd het opgelost. Nette service.
Bas
Valkenburg
Een van m’n plinten was beschadigd in de verpakking en toen ik ze belde dat m’n vloer pas een paar dagen later werd gelegd, vonden ze het helemaal geen probleem om het geld terug te geven of een nieuwe plinten te geven. Daarnaast was de kwaliteit van de plint heel goed.
finicia
diemen
Snel geleverd, goede kwaliteit, 20 minuten voor levering netjes een telefoontje van de chauffeur.
Mark
Westervoort
mooie plinten, correct geleverd.
Pascale
Oostende
Snelle correcte levering. Top.
Martin
Kruiningen
bestelde artikelen vlot geleverd
17 July 2026
Stefan
Gieten
Website is overzichtelijk en de levering is supersnel en netjes.
15 July 2026
Mandy
Emmen
Precies als op de website. De volgende dag al bezorgd. Top.
Jules
Leeuwarden
heel behulpzaam, goede service.
Arnold
Halsteren
Producten zijn duidelijk omschreven en juiste materialen worden snel klaargezet voor een goede prijs
Joost
Diemen
Goede prijs en snelle offerte
Harm
Venlo
Vriendelijk goed geholpen Goeie service
Gul Yunus
Hoorn
Prima ervaring met Vloerenmarkt. Goede kwaliteit plinten. Niet krom en goed in de lak. Snelle levering. Top ervaring!
MHA
Wijchen
Netjes geleverd, mooi product
Claudia
Kleine bestelling, maar netjes geleverd. Alles was in orde. Werd goed op de hoogte gehouden over levering. Goed verpakt, geen beschadegingen, kit was super. Volgende keer zeker weer hier bestellen!
Silvia
Amersfoort
De titel zegt het al. De producten waren precies wat ik zocht en werden netjes bezorgd. Ik kon gelijk aan de slag.
A
Gaanderen
Prijs goed! Levering op afgesproken datum en een prima product!
Arjan
Zoetermeer
TOP!
Arjan
Capelle aan den ijssel
Kwaliteit plinten tegen goede prijzen. Heb ze opgehaald in Eindhoven en de service was uitstekend.
Willem
Helmond
Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!
Branch
Interieur, Wonen