Eenvoudig een "nieuwe" trap!

Het bestellen op in de webshop is eenvoudig. Mijn bestelling werd op de afgesproken datum geleverd. Voor de levering ontving ik een mail met de tijd van leveren. Na het uitpakken van de onderdelen bleek dat er 1 onderdeel niet bij zat, dit werd na kort mail contact keurig nagestuurd. Met de meebestelde trapspin was het eenvoudig om de trede op maat te maken. Al met al voor relatief weinig geld hebben wij een nieuwe trap die weer jaren mee kan.

Simpel en goed.

Zie boven

Snelle levering vriendelijke bezorger

Goeie snelle levering

Mooie plinten. Snel geleverd. En een goeie prijs.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Kwaliteit plinten is goed

Gewoon super.

Had op maandag een bestelling geplaatst, welke ik graag op dinsdag geleverd wilde krijgen, omdat we midden in een verhuizing zaten. Dit was geen probleem werd mij verteld. Dinsdag werd alles keurig afgeleverd. Zelfs de super vriendelijke chauffeur belde mij 10 minuten van tevoren op dat hij er bijna was. Zo kon ik ervoor zorgen dat de producten in ontvangst genomen konden worden. Helemaal top en uitstekend geholpen aan de telefoon.

Top Ervaring

Ik heb gekozen voor ophalen bij de de magazijn. Bestelling laag klaar alles is naar wenst gelopen. Vriendelijke Personeel. In een woord Top.

Scherpe prijs en snelle levering

Netjes en snel geleverd

Vlot kunnen bestellen en binnen een dag in huis

Klantenservice top

Ik had verkeerde plinten besteld, gebeld, uitgelegd en alles top geregeld. Bezorger daarintegen chagrijnig en kwaad omdat wij niet thuis waren met de levering ivm werk. Dit hadden wij zelf ook even aan kunnen geven, alleen verwacht ik geen botte reactie tegen een klant.

Toppers

Zeer goed geholpen en snelle levering

Een hele fijne organisatie om mee samen te werken heel betrouwbaar

Inmiddels al meerdere vloeren besteld voor op het werk en daarbij goed geholpen. Nemen zelf initiatief om even telefonisch contact te hebben om de order van zeker 100m2 door te spreken zodat alles correct en op tijd geleverd kan worden. erg tevreden over service maar zeker ook over de kwaliteit.

Doorzetters

Er was markt op het moment dat onze vloer geleverd zou worden. Na zoeken en bellen, kwam de bestelling bij ons aan. Toppers!

Snel, correct en goede kwaliteit

Een half uur voor de levering belden ze nog even als ik thuis was. Aangename levering en kwaliteit zoals beloofd.

Betrouwbare partner

Heldere en scherpe prijssetting Duidelijke communicatie Levering zoals afgesproken Leveringsdienst, die helder communiceert en net iets meer doet.

Correcte en vlotte service!

Ik had een vloerprofiel besteld en dat werd zoals toegezegd binnen enkele dagen afgeleverd. Jammer genoeg was het tijdens het verzendproces door de koerierdienst beschadigd geraakt. Alhoewel het mijn eerste bestelling was en maar voor een klein bedrag, kreeg ik een telefoontje met de belofte dat het zeker opgelost zou worden. Dat is inmiddels ook gebeurd: prima service!

Prima service gelijk antwoord

Prima en de plinten zien er ook fantastisch uit

Snelle levering overzichtelijke site

Had eindstukken besteld voor mijn plinten en werden heel snel geleverd. Mooie overzichtelijke site.

Heel goed winkel

Afgelopen jaren ook deze winkel bestelling gedaan mooie op tijd en netjes verpakking en goed materiaal

Supergoede ervaring

100 meter plint gekocht Deze werden stipt en netjes bezorgd. Ik werd een halfuurtje voor de bezorging gebeld. Fijne communicatie.

Gewoon top, precies zoals beschreven!

Erg snelle en vriendelijke levering, de geleverde plinten overstegen mijn verwachtingen en de prijs kwaliteit is top. Zeker aan te raden dus!

Goede service snelle levering!

Goede service, snelle levering!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie plinten en snelle bezorging

Snel en goede prijs

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!