Alles verliep vlot.

Ik ben tevreden. Bestellen was makkelijk. Levering snel en in voorziene tijdspanne.

Zeer net en behulpzaam bedrijf.

De echte vloerspecialist!,

Met vakkundige medewerkers worden prachtige vloeren waargemaakt.

Snelle bezorging

Alles volgens afspraak, op tijd geleverd door een zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur.

Zeer goed, nette prijs . Men probeert de leverafspraak goed te laten verlopen in contact met de klant. Bij onduidelijkheid neemt men persoonlijk contact op. Prima!

Zoals het wezen moet

Precies zoals ik verwacht had

Ben zeer tevreden over de producten en de levering was sneller dan verwacht.

Prima product

Product is prima en in goede orde ontvangen. Aangezien het maar een profiel was, verder niets te melden.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, netjes en snel bezorgd.

Snel leverbaar en erg makkelijk om zelf op te halen.

Kwaliteit

Plinten besteld voor een goede prijs, snelle levering.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede prijs, produkt voldoet aan verwachting!

Alles klopt bij vloerenmarkt.

Alles klopt bij vloerenmarkt, Order verwerking, verpakking, levering, en niet te vergeten de vriendelijke chauffeur.

Snelle levering uitstekende service

Snel geleverd en alles was goed

Prima diletatieprofiel

Het aluminimum is goed op maat zagen en geeft een stevige en mooie verbinding

Duidelijke communicatie en vlotte afspraken

Netjes zoals het hoort

Vriendelijk en behulpzaam

Per ongeluk de verkeerde plinten besteld, de juiste hadden ze niet maar ze werden betaalbaar weer opgehaald.

Geweldige service! Aanrader!

Zeer vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de bezorging. Service is top en plinten zijn mooi.

Topervaring met vloerenmarkt

Topervaring met Vloerenmarkt! We hebben onlangs een vloer besteld bij Vloerenmarkt en zijn ontzettend tevreden over het hele proces. De prijs was zeer scherp – na goed vergelijken kwamen we tot de conclusie dat we nergens anders goedkoper uit waren voor dezelfde kwaliteit. Wat ons vooral opviel was de uitstekende service. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel: er werd snel gereageerd op vragen, er werd echt met ons meegedacht en we kregen deskundig advies op maat. Ook bij onverwachte uitdagingen werd direct naar een passende oplossing gezocht. De communicatie was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Je merkt aan alles dat klanttevredenheid hier hoog in het vaandel staat. Dankzij hun inzet en betrokkenheid hebben we nu een prachtige vloer liggen waar we erg blij mee zijn. Kortom: super prijs, fijne service en een betrouwbare partij. Wij raden Vloerenmarkt absoluut aan!

Van A tot Z service!

Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Serge bij Vloerenmarkt.nl. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en professioneel geholpen. Serge weet duidelijk waar hij het over heeft en denkt actief met je mee om tot de beste keuze te komen. Alles (van het ontvangst tot aan de afwikkeling) was tot in de puntjes geregeld. Vakkundig, snel en betrouwbaar. Een echte aanrader!

Helemaal top!

Op woensdag plinten besteld samen de benodigde producten. Tevens overal goede productinformatie bij dat alles duidelijk is. Bestel proces verloopt soepel. Volgende dag al geleverd, en netjes van te voren gebeld door de chauffeur. Zelf was ik wat vergeten extra te bestellen. Een mailtje gestuurd, en worden kosteloos nagestuurd. Netjes en vriendelijke geholpen door Serge. Weinig bedrijven in deze tijd die nog zo vriendelijk en oplossend meedenken. Wanneer ik weer plinten nodig heb, weet ik nu waar deze de volgende keer worden aangekocht.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had op korte termijn profielen nodig, en Vloerenmarkt.nl heeft me op snel kunnen helpen. Duidelijke communicatie, vriendelijke klantenservice en prima kwaliteit. Aanrader!

Goede telefonische begeleiding en service

Nav mijn bestelling werd er toch even nagevraagd of dit correct was. Door een naams verandering en problemen bij bij trenovo (nu k-stairs) samen gekozen voor een NL merk (mexform) Enorm blij met de behulpzaamheid van vloerenmarkt.nl en de kwaliteit.

Top klantendienst

Heel vriendelijke klantendienst. Altijd beschikbaar en oplossingsgericht. Betrouwbaar bedrijf en snelle levering!

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!