Prima, goede communicatie, kort voor bezorging gebeld door bezorger, product voldeed ook aan de verw

Prima, kort voor bezorging gebeld door bezorger, erg prettig. Product voldeed ook aan de verwachtingen.

Snel

Plinten voor mooi prijsje besteld en de volgende dag werden ze geleverd, supersnel.

Super snelle en goede leveringen

Inmiddels heb ik al een aantal keer bij Vloerenmarkt besteld en iedere keer verliep alles heel soepel en snel. Ook een paar keer om feedback gevraagd en de medewerker aan de telefoon was keurig op de hoogte en in zijn uitleg.

ik had wat problemen met een bestelling, en op mail gezet. Dag nadien vriendelijk telefoontje om me te helpen hiermee, zeer vriendelijk en behulpzaam

Had jullie gevonden op internet, Buiten goede prijs een heel duidelijke site Ook de levering was snelle (naar België)

Makkelijk te bestellen en snelle service

Makkelijk te bestellen en snelle service voor het afhalen in Groningen. Prima op kleur geleverd wat je nodig hebt

Makkelijk te bestellen en op te halen

Niet heel lang gezocht en kwamen we uit bij vloerenmarkt. Duidelijke en overzichtelijke website. Snel gevonden wat we zochten en besteld. Ophalen kan dichtbij bij een ophaal locatie. De medewerker was vriendelijk en heeft het netjes in de auto gelegd.

Super snelle levering

Donderdagmiddag besteld en het werd vrijdagochtend al bezorgd. En voor een hele goede prijs. Top!

Perfecte service

Goede communicatie, snelle levering.

Goeie kwaliteit

De plinten waren van goeie kwaliteit en zaten goed in de verf, de levering was zelfs 2 dagen eerder dan gepland was.

Klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Zeer tevreden over de ophaalmogelijkheid in de buurt en vervolgens de gelegenheid om het product te ruilen, zonder enige moeite. Super klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteitsverhouding van de bestelde producten.

plinten gekocht

Prima levering

Prima retourregeling

Helaas was de kleur iets anders dan we op de foto’s hadden ingeschat en moesten we alles retourneren. Dat werd ons echt heel makkelijk gemaakt, we werden ook netjes gebeld, ook het geld stond snel terug op onze rekening.

Perfect!

Snelle levering, vriendelijk personeel en ook met de bezorger verliep het contact prima!

Super snelle service en goede verpakking

Ik heb een prettige ervaring met het bestellen en leveren van de bestelde plinten. Snelle en keurige levering, goed verpakt tegen beschadigingen. Ben tevreden.

Kwaliteit voor die prijs goed

Voor het eerst daar besteld prijzen goed en zo geleverd

Uitstekende service en mooie kwaliteit!

Ik heb plinten besteld bij Vloerenmarkt.nl en ben ontzettend tevreden. De prijs was echt geweldig, de kwaliteit van de plinten is top en de levering ging verrassend snel. Alles kwam netjes verpakt aan en voldeed precies aan mijn verwachtingen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede producten voor een mooie prijs!

Doen wat ze beloven.

Overzichtelijke site, snelle levertijd, correcte afhandeling en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ziet er goed uit en mooi op tijd geleverd.

Moeten nog geplaatst worden.

Perfecte levering

Snel geleverd.. goed verpakt...

Goede site, product en levering.

Snelle en goede levering voor een goede prijs.

Goede klantenservice, netjes geleverd

Goed geholpen met een aantal vragen en de levering was snel en netjes

heel prettig super

maandag besteld en dinsdag geleverd geheel volgens afspraak top

Snelle levering , goede kwaliteit

was goed

maar heb mijn pakje niet gehad was mijn fout was niemand aanwezig waar kan ik mijn pakje afhalen

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!