Altijd weer

Wat een super klantenservice. Drie van de bestelde plinten waren beschadigt. Mijn mail hierover werd meteen beantwoord en binnen 2 dagen hadden wij 4 nieuwe plinten in huis. Communicatie en service is een dikke 10 waard.

Super service

Kreeg een potje lak toe gestuurd ivm beschadiging

Alles top

Al wat ik bestel is zoals beschreven en van kwaliteit.

Heel erg goed geholpen en goede kwaliteit

Eenvoudig en snel te bestellen

Producten waren waren snel te vinden op de website en zijn zeer snel geleverd

Helemaal top

Heb alleen plinten besteld, kon ik zowaar in Eindhoven ophalen. De prijs was goed. Kwaliteit plinten goed. Conform wens en eerder beschikbaar door zelfafhalen..

snel bezorgd, zoals beloofd.

Bezorging netjes en snel afgeleverd, zoals beloofd.

Fijn dat ik de bestelling kon afhalen.

Nergens meer te koop, wel bij vloerenmarkt.

Zeer snel geleverd

Mooie plinten voor goede prijs en zeer snel geleverd.

Perfecte service

Zeer tevreden met de snelle service en redelijke prijzen

Goed product en goede service.

Product besteld en ze gingen kijken of het zou lukken om het de dag erna te laten bezorgen en tot mijn verbazing lukte dat ook nog. Het bestelde product is qua prijs aan de stevige kant maar de kwaliteit is geweldig en daar betaal ik graag een paar euro meer voor. Wat mij betreft is deze firma en hun producten een aanrader.

Alles dik inorde

Levering liep perfect, info op website is duidelijk en het zijn mooie plinten, niets op aan te merken, al 2de keer dat ik bestel.

Prima geholpen snelle levering

mooi product

Mooi product, heel snel geleverd

Snel en netjes

Donderdags besteld en maandag in huis..netjes op tijd, levering zoals beloofd. Helemaal tevreden met onze bestelling van plinten

Makkelijk te bestellen Snelle levering Keurig verpakt

De volgende dag al bezorgd. Kwaliteit van het product is goed.

Duidelijke website, competitieve prijzen, uitstekende service !

Positieve ervaring is zeker in mijn shortlist van preferentiële leveranciers.

Prijs kwaliteit plinten ok

Hoge en vooral dikke plinten zo kan je ‘ gaatjes’ laminaat wegsteken. Heel goede lijm

Niet te beschrijven.

Zoals de vorige keer ook, gewoon netjes geleverd en in correcte staat zonder beschadiging op droge plek neergelegd.

zeer tevreden

zeer tevreden en een vlotte lvering

Mooie Strippen

Het is super goed geregeld, mooie strippen erg tevreden.

Super service en bezorging

Prima plinten

Netjes geleverd

Snel en correct

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!