Hier bestel ik zeker vaker!

Recent lage en hoge vloerplinten gekocht bij Vloerenmarkt. De levering zou al de volgende dag plaatsvinden, super snel! Ik heb nog gebeld om te vragen of het een paar dagen later kon en dat was geen enkel probleem. Alles werd vervolgens keurig geleverd. Er zat één pak eindpunten/hoeken bij dat qua maat iets groter was dan de plinten zelf (bewust zo geleverd, omdat inkorten altijd mogelijk is), maar dit was vooraf niet gecommuniceerd waardoor ik dat niet wist. Na contact hierover hadden ze direct de helft van het bedrag teruggestort. Kortom, echt topservice! Ik weet in ieder geval waar ik de volgende keer weer ga bestellen.

Zeer goede service

Plinten besteld, helaas bleek ikzelf de verkeerde te hebben besteld. Mailtje gestuurd en een nieuwe bestelling geplaatst. Hebben meteen een terugruil gepland.

Goed advies en prachtig vloer

Heel goed geholpen en advies gekregen over mijn keuze voor de vloer. Over de vloer ben ik heel tevreden, prachtige kleur en voldoet aan mij verwachting. Service is heel goed, goed bereikbaar en goed persoonlijke advies. Ben heel tevreden echt aanrader om daar je vloer uit te zoeken.

Top service! alles is netjes geregeld, en goede kwaliteit materialen!

Klantenservice is goed te bereiken als je vragen hebt, ze denken mee en als je iets netjes op de mail zet wordt het meteen geregeld! Vriendelijke bezorger en de kwaliteitsverhouding met de prijs is prima!

Kwaliteit en prijs zijn uitstekend

Vriendelijk en behulpzaam zowel bij de bestelling als bij de bezorging van een prima product wat ook nog eens niet duur is.

Zoals afgesproken

Alles was perfect zoals verwacht. Bedankt

Zeer goed website en snelle service en levering.

Zeer goede kwaliteit en snelle service

snelle levering Plinten moeten nog geplaatst worden dus daar kan ik nog geen oordeel over geven.

Super geholpen - goed advies - scherpe prijzen

Zeer goede ervaring gehad met Vloerenmarkt. Ik heb direct contact gehad met eigenaar Serge die zeer kundig was en goede adviezen gaf. Kortom een webshop waar persoonlijk contact, kwaliteit en een scherpe prijs samenkomen. Zeker een aanrader !

Vriendelijk,correct

Correct, klantvriendelijk

Choix fiable

Entreprise sérieuse, fiable et professionnelle. Le service client gagnerait, au vu de la zone de la chalandise, à communiquer en anglais et en français. Entreprise de confiance.

Goede plinten en persoonlijk contact

Goede kwaliteit plinten en omdat onze zone in een milieu zone viel hebben zij ons gebeld en een nieuwe leveringsmoment op een andere locatie kunnen regelen. Betrouwbaar, persoonlijk en snel!

S,avonds besteld de volgende morgen al in huis gewoon top

In een woordt geweldig s, avonds besteld de volgende morgen al in huis s, avonds had ik mn plinten er aan zitten

Uitstekend!!!

Onlangs contact gehad bij Vloerenmarkt.nl Na een telefonisch gesprek en een professioneel advies heb ik gelijk de PVC vloeren besteld. Ben enorm enthousiast over dit bedrijf. Kernwoorden: zeer vriendelijk, betrouwbaar, uitstekende service, snelle regeling en top kwaliteit! Ik ben zeer tevreden! Dit is een aanrader om bij dit bedrijf je vloeren te kopen!

Wat een prettige ervaring!

Inmiddels diverse ervaringen gehad met webshops en opvolging bij vragen. Maar Vloerenmarkt.nl springt er zeer positief bovenuit. We hebben onze hele bovenverdieping verbouwt en daarbij ook de vloer vervangen. Hiervoor hebben we alle benodigdheden besteld bij Vloerenmarkt.nl, ondervloeren, lijm en plak PVC. Hierbij werd er zeer goed meegedacht door Serge en heeft hij zelfs ongevraagd een betere lijm geleverd. Gewoon omdat hij ons een goed resultaat wenst. Uiteindelijk hadden we vloerdelen over waarover we contact hadden en uiteindelijk een zeer mooie oplossing voor hebben gevonden. We zullen niet snel onze vloer vervangen, maar mocht het zo zijn dan kiezen we zonder na te denken weer voor Vloerenmarkt.nl!

Perfecte

Goede levering

Prima !

Snelle en verzorgde levering

Zeer beleefd

Heel professionele hulp gekregen, ga zo door

Gewoon zoals het moet!

Hartelijk ontvangen, checken of de bestelde vloer overeenkomt, netjes op voorraad en behulpzaam bij het inladen in de auto en niet te vergeten en mooie prijs. alles goed geregeld, zo als het hoort.

Zeer goed geholpen

Telefonisch om advies gevraagd omtrent PVC visgraat vloer. Kreeg meteen adviezen die ik goed kon gebruiken om mijn beslissing te kunnen nemen. Binnen paar dagen had ik ook paar extra staaltjes binnen die ze extra bij hadden gestuurd omdat mijn gekozen staaltjes te druk zouden zijn. Super blij met het advies en hoe snel ik geholpen werd.

zeer snel en goed

100% tevreden over snelle en zeer goede levering best een aanrader Gerard Smeets uit Echt

Goed product snelle levering

Zeer tevreden over de plinten. Snelle levering

ik ben tevreden

Tevreden met de aankoop. Goed product en redelijke prijs

snel geholpen

snel geleverd

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!