Ik bestel, u levert.

Afgelopen week was ik op zoek naar plinten en hier vond ik ze voor een mooie prijs. Na het bestellen werden ze geleverd binnen de aangegeven periode door een vriendelijke bezorger.

Goed.

Goede en correcte afhandeling en snel geleverd. Topp.

Duidelijk te bestellen en snelle levering

De website om te bestellen is duidelijk ook voor een leek en de volgende dag geleverd is supersnel !!

Op tijd geleverd en goed product

We zijn blij dat het op tijd geleverd is. Het product zelf is prima Een min puntje de verpakking had wel iets kleiner gekund. Bv een koker.

De levering en de plinten waren allebei perfect.

Plinten zijn volledig zoals het moet. Topmateriaal.

Goed en snel geregeld

Goeie service voor kwalitatieve plinten. Bedankt!

Een goed produkt dat via de website snel besteld was.

De levering was binnen een paar dagen in huis

Scherpe prijzen en goede service

Scherpe prijzen en goede service

Super service

Door een fout dankzij ons zelf zouden de plinten heel laat komen. Er is super goed meegedacht waardoor we nu alsnog alles in huis hebben

Goed bedrijf

Ondervloer besteld en kon het al de volgende dag in de vestiging naar keuze ophalen

plinten

De bestelling van de plinten ging zeer eenvoudig. De bestelling is op de afgesproken dag netjes geleverd. De plinten waren keurig verpakt en exact de goede kleur. De bezorger heeft ze netjes bij mij binnen gelegd. De bezorger was zeer vriendelijk, attent en erg hulpvaardig. ( het is vaak anders wat bezorgers betreft)

Juiste producten, goede prijs, correcte levering!

Ik kon gemakkelijk mijn producten vinden voor een schappelijke prijs in vergelijking met concurrenten, en kreeg al snel verzendinformatie toegestuurd met als kers op de taart een tijdige levering. 10/10!

Snelle, vriendelijke en professionele service

Voordat ik naar de winkel ging, heb ik gemaild of het mogelijk was om vanwege de kleur van de plakplint, deze daar te ruilen. Dat was geen probleem. Een juiste kleur werd gevonden matchend met het voorbeeld van een meegebrachte plint. Heel fijn dat dit mogelijk was.

goede spullen, goede prijs, snelle levering

goede spullen, goede prijs, snelle levering

Super bedrijf

Plinten waren op tijd en netjes ingepakt. Ik kan dit iedereen aanraden!

Snelle levering goede prijs kwaliteit.

Makkelijk te leggen perfecte klik systeem top vloer.

Top ervaring, zeer goede en snelle service.

Prima website, goede producten, scherpe prijs en snelle levering.

Snel, goedkoop en kwaliteit.

Omdat ik nog 3 plinten nodig had heb ik voor gratis bezorgen gekozen op het afhaalpunt in Den Haag. Super snel afhaal mail gekregen en het afhalen was binnen een paar minuten geregeld. Kortom perfecte service.

top

Geleverd wat gevraagd en aangeboden wordt.

Topprijzen voor mooie solide producten

Kwalitatief product voor weinig geld. Zelf product afgehaald en dat verliep soepel.

Vlotte levering

Correcte bestelling en vlot geleverd.

Goede kwaliteit en geweldige service !

Geweldige service goede kwaliteit!

Prima kwaliteit!

Kwaliteit van de plinten is super. Enige jammer dat ik vond is dat ik voor €244 had gekocht en niet had gezien dat je vanaf €250 gratis verzenden kreeg. Dan is de €19,99 jammer geld.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!