Topservice

In overleg werden de nodige goederen zeer snel aangeleverd.

Zeer klantvriendelijk

Een zeer goede ervaring tot op heden met vloerenmarkt. Snelle en goede duidelijke communicatie. Daarnaast ook nog eens een haarscherpe prijs voor een prachtige vloer. Is zeker een 5 sterren waard!

Goede snelle service!

Er was een kleine beschadiging an de plinten die we besteld hebben door de levering. Toen we contact opnamen hadden ze het snel en netjes opgelost. Verder zien de plinten er heel goed uit!

Vlot en correct geleverd

Dag na bestelling geleverd. Geen schade Track &trace via aangeraden shop-app is niet ok, gegevens worden niet tijdig door de app verwerkt

Snel en mooi product

Zoals hierboven al aangegeven en ook after sales perfect

Snel en mooi

Mooie plinten, snel geleverd! Min punt dat je ze zelf beneden op moet komen halen.

Perfecte service

Compliment aan de chauffeur om ze achterom te brengen.

Goed en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en supersnel geleverd

Bestellen en afhalen ging heel goed.

Snelle service. Alles volgens afspraak.

Goede kwaliteit en service van bestelling tot en met levering

Fijn geholpen aan de telefoon, in eerste instantie niet bereikbaar maar ze belde wel binnen een half uur terug, en toen echt goed geïnformeerd. De bezorger belde netjes vooraf wat ik ook had gevraagd en heeft de spullen netjes op de gevraagde plek neergelegd. Het product is zelf ook prima in orde dus alles bij elkaar ben ik zeer tevreden!!!!!!

Prima plinten

Fijne plinten goed en snel bezorgd

Goede ontvangst, helder verhaal en prima service

Mooie plinten en snelle levering.

Mooie plinten alleen jammer dat er eentje een beetje krom was, maar we hebben hem wel kunnen gebruiken. Snelle en goede levering.

Hier vond ik de juiste PVC-plint. Snel geleverd tegen een goede prijs

Zeer tevreden. Plinten geleverd zoals gevraagd. Netjes onder het terras. Bedankt chauffeur.

Snelle en correcte levering en zeer goed product. Zeer goed allemaal.

Tevreden klant

Netjes mijn plinten op tijd gekregen, en netjes verpakt

Alles volgens afspraak geleverd.

Aanrader voor iedereen

Juiste prijs / kwaliteit. Leveringstermijn is kort en levering is perfect ( vriendelijke bezorger). Een voorbeeld voor anderen!

Duidelijk, Kundig,

Tijdens het telefonisch onderhoud, vriendelijk geholpen, meedenkend.

Volgens voorafgaande afspraak in de mail werd mijn bestelling op de dag afgeleverd. Onderwijl werd ook het tijdstip aangegeven wanneer. Kan zeggen een bedrijf die afspraken nakomt. Bovendien waren zij in prijs goedkop en het product, Redupax werd onbeschadigd afgeleverd. Lees je ook wel eens anders.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering en prima prijs.

Mooi product en kleine schade ruimhartig afgehandeld.

Bij aflevering thuis schade aan uiteinde plint en kleine krasjes bij uiteinde sommige andere plinten. Na melding wordt dit ruimhartig afgehandeld. We krijgen 4 nieuwe plinten. Prima service. Een gedeelte van de plinten is inmiddels geplaatst. Erg tevreden over de kwaliteit.

Perfect als wat gezien online

Ik ontvangen wat ik heb gevraagd

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!