Uistekende service en scherpe prijzen!

Vloerenmarkt is "the place" voor alle soorten vloeren en de service is uitermate prima. Uitstekende kennis van producten. Alles is mogelijk, gaat één keer iets verkeerd, dan wordt direct opgelost.

Snelle levering, goed verpakt, hele goede service

Zeer snelle en correcte levering, en kwalitatief product

Het weer eens leuk om bedrijven te vinden waar je op kunt vertrouwen. Snelle online behandeling, makkelijker kan niet, je weet direct wanneer het geleverd word door zelf een datum in te plannen, vriendelijke chauffeur en dat is belangrijk, proper materiaal en kwalitatief goed ook een nette levering, was verbaast van de nette en ordelijke wagen. (en GEEN van die rommelige leveringswagens waar dat alle rommel door elkaar ligt). Wat mij betreft hebben jullie alvast een klant erbij !

Heel tevreden

Een snelle bestelling, een snelle levering en daarbij extra service gekregen en een prima prijs voor een goed product.

Top, snel geleverd. Goed verpakt en een bezorger die zich 12 minuten voor levering aankondigde!

Mijn ervaring is dat er correct gehandeld is.

Topkwaliteit

Vlotte service, goed product

Snelle, correcte levering en degelijk materiaal

Is een betrouwbare leverancier

Doen precies wat nodig is

Materiaal goed verpakt

Op tijd geleverd

Helemaal top!

Niets op aan te merken

Vlotte levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Heel goed!

Contactpersoon reageerde direct op mijn mail.

Mooie kwaliteit snel geleverd.

Plinten extra hoog gevonden bij de vloerenmarkt. Goed op de juiste ralkleur. Snelle levering.

Prima levering, en goed verpakt

Prima levering, en goed verpakt

Levering niet goed

Materiaal van goede kwaliteit. Levering derde partij afspraken niet nagekomen.

Zowel bestelling als afhandeling en levering is vlot verlopen

Zowel bestelling als afhandeling en levering is vlot verlopen

Snelle levering en goed product!

De levering was snel en het product is precies zoals verwacht. De klantenservice is ook supergoed. In eerste instantie had ik de verkeerde maat plinten aangeklikt en nadat dit geleverd werd heb ik contact opgenomen en binnen 2dagen kwam de bezorger al met de nieuwe plinten en ik ruilde deze zonder problemen weer om. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden!

Prima ervaring .

Verry good product.

Goede prijs Afgeleverd volgens plan

Schitterend

Mooi goed geleverd ruim op tijd

Netjes Track en trace ontvangen en snelle levering

Track en trace ontvangen en een snelle levering. Chauffeur heeft netjes vooraf gebeld. Top producten ook!

Snelle levering en netjes binnen de vermelde tijd geleverd!

Plinten

Plinten besteld. Genoeg aanbod op de site: niet te weinig, niet teveel. Kon zelf bezorgdatum al aangeven. Chauffeur was keurig in het aangegeven tijdvak en had netjes gebeld kwartier van te voren. Materiaal was goed verpakt. Blij mee.

Belachelijke levering

Ik kreeg de zelfde ochtend een tijd indicatie en redde het net niet optijd thuis te zijn. Ik kon ook maar uit 2 dagen in de week kiezen. Vervolgens is mijn bestelling buiten voor de flat in de regen neergezet!! Ik vind het belachelijk!

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!