Betrouwbaar

Nette plinten, snelle levertijd

Super service!

Alles mooi op tijd bezorgd tip top in orde

Alles tip top in orde

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit

Goedkoop, goede producten en supersnelle levering.

Perfect!!!

Perfect verlopen!

Eerste maal besteld en alles prima. Goede communicatie en snelle levering. Producten zijn ook top. Aanrader.

Top materiaal en geleverd op de dag die ik zelf gekozen heb

Super product

Snelle levering volgens afspraak

Plint beschadigd geleverd

Standaard wit gelakte mdf plinten gekocht. Plinten zijn mooi, bestellen makkelijk en levering is snel. Evenwel één plint stuk gestoten gedurende de levering. Vervoerder heeft er een foto van gemaakt en zou het doorgeven. Er zou contact worden opgenomen. Niets gehoord so far. Dat is jammer. Het zal al met al niet op één plint hangen, maar het is niet wat je wil en niet wat je verwacht.

Good quality and fast service

The skirtboards were really good quality, the delivery was fast and they brought them inside ( unlike other providers that leave them in front of your building ).

Uistekende service en scherpe prijzen!

Vloerenmarkt is "the place" voor alle soorten vloeren en de service is uitermate prima. Uitstekende kennis van producten. Alles is mogelijk, gaat één keer iets verkeerd, dan wordt direct opgelost.

Snelle levering, goed verpakt, hele goede service

Zeer snelle en correcte levering, en kwalitatief product

Het weer eens leuk om bedrijven te vinden waar je op kunt vertrouwen. Snelle online behandeling, makkelijker kan niet, je weet direct wanneer het geleverd word door zelf een datum in te plannen, vriendelijke chauffeur en dat is belangrijk, proper materiaal en kwalitatief goed ook een nette levering, was verbaast van de nette en ordelijke wagen. (en GEEN van die rommelige leveringswagens waar dat alle rommel door elkaar ligt). Wat mij betreft hebben jullie alvast een klant erbij !

Heel tevreden

Een snelle bestelling, een snelle levering en daarbij extra service gekregen en een prima prijs voor een goed product.

Top, snel geleverd. Goed verpakt en een bezorger die zich 12 minuten voor levering aankondigde!

Mijn ervaring is dat er correct gehandeld is.

Topkwaliteit

Vlotte service, goed product

Snelle, correcte levering en degelijk materiaal

Is een betrouwbare leverancier

Doen precies wat nodig is

Materiaal goed verpakt

Op tijd geleverd

Helemaal top!

Niets op aan te merken

Vlotte levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Heel goed!

Contactpersoon reageerde direct op mijn mail.

Mooie kwaliteit snel geleverd.

Plinten extra hoog gevonden bij de vloerenmarkt. Goed op de juiste ralkleur. Snelle levering.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!