De bestelling en het product waren dik in orde, levering ronduit slecht

Het product was in orde, maar de levering was ondermaats. Bij mij weten gaat de levering niet via een koerierdienst maar via jullie. Ik kon niet kiezen welke dag, dus ik moest toevallig werken. Wij wonen op een doorgangsweg waar veel mensen passeren, in een stad. Het regende die dag en de rollen stonden gewoon aan de deur. Er is niet aangebeld bij de buren want ik had hen in het passeren gezegd dat er een grote levering kon komen. De rollen waren deels nat door het plastiek die aan de bovenkant gescheurd en niet helemaal toe was dus het moest eerst opengelegd worden om te drogen. Voor een dure bestelling vond ik dit niet okee, ik was alvast heel blij dat ze er nog stonden want hier verdwijnen regelmatig zaken.

Prima service !

Het was mijn eerste aankoop bij vloerenmarkt. De webshop is gemakkelijk en overzichtelijk. De levering was correct en stipt. Er is één minpuntje , ik had een alu profiel van 3 meter besteld en die was lichtjes omgebogen op de laatste half meter, misschien is het beter om lange profielen te verpakken op een houten lat zodat er geen doorbuiging kan ontstaan tijdens het transport.

perfect

perfect

Goede service en snelle levering

Altijd goede service. Snel geleverd. En goed contact.

perfect geregeld

erg goed, gebruikers vriendelijk

Zeer goede ervaring!

Gemakkelijk bestellen, producten zijn keurig verpakt en goed van kwaliteit. Ook de vervoerder denkt goed mee in het proces. Ik zal, indien nodig, zeker opnieuw bij Vloerenmarkt bestellen.

Blij met de ral 9016 muurplinten en compliment voor de snelle service

Goed en snel geleverd

Alles werd snel en goed geleverd, niks op aan te merken

Super snel en efficiënt

De medewerker hielp me razendsnel. Het is opmerkelijk dat hij met mij meedacht om een passende kleur en textuur te kunnen vinden.

Snelle en correcte levering

Duidelijke communicatie, snelle levering. Helemaal top.

Mooie plinten, duidelijk bestelproces

Plinten af kunnen halen dat scheelt weer in de kosten.

Uitstekende service

Alles netjes verpakt mooi op tijd, en goede prijs. Wij zijn erg tevreden

Snel geleverd en voldaan aan verwachting.

Online gezocht naar goedkope plinten. Vloerenmarkt kwam er het beste uit, kleine twijfel over de mate van aflakken. De "duurdere concurrenten schrijven over een keer extra aflakken. Echter bij binnenkomst ziet alles er perfect uit. Het is echt plug and play. Zeer tevreden en zou zeker weer bestellen.

Top levering

Mooie afgewerkte hoek verbindingen voor hoge plinten.

heel goed

snelle levering, overzichtelijke website met hoogwaardig materiaat

Snelle bestelling

Ik ben blij dat mijn bestelling snel bij mij kwam!

Top bedrijf

Super vriendelijk, nette showroom met zeer veel keus in vloer en raamdecoratie. Jimmie weet waar hij het over heeft en denkt goed mee. Veel verstand van zaken goede prijs kwaliteit. Gewoon een fijn bedrijf waar je echt goed behandeld wordt.

Voordelige prijzen en snel geleverd op de gekozen datum.

mooi materiaal. Goede prijs kwaliteit.

Mooie plinten, voor een goede prijs. Keurig door een eigen vervoerder afgeleverd.

Perfecte plinten

Keurig op afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt. Prima plinten.

Goede kwaliteit, snelle bezorging, leuke prijs

Prima bedrijf. Kan het iedereen aanbevelen

Goede service en snelle levering. Product voldeed aan onze wensen.

Goede site en snelle levering

Ik heb mijn hoge plinten uitgezocht op de site die mooi en makkelijk is. Hele snelle levering dus ik ben super tevreden

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!