Goed netjes en snel geleverd

Netjes geleverd maar een aantal plinten waren beschadigd, gelukkig had ik teveel dus was het verder geen probleem.

Prachtige ervaring geweest.

Was in het begin wat zoeken om redelijk lange lengtes te leggen, maar met een trucje gaat het heel vlot. Namelijk, heb met kleefband eerst de kopskanten aan elkaar bevestigd, en dan schoof ik deze naar de reeds geplaatste vorige lijn, dan schuin deze in elkaar klikken, en vervolgens erop wandelen tot hè mooi plat ligt.

Prima.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Vriendelijk en behulpzaam.

Goed product mooie prijs

Product voldoet aan verwachting. Wel lange levertijd, maar dit was op de site vermeld. Tevens in de bevestigingsmail werdt dit nogmaals vermeld. Zeer goede communicatie.

10/10

Uitstekende klantenservice, heel vriendelijk en duidelijke communicatie. En super snelle levering. Geen enkel minpunt

Perfect en snel geleverd.

Zou vrienden en bekenden deze firma altijd aanprijzen

Duidelijke website, goede prijzen en juiste afhandeling.

Prima service!

Snelle en correcte levering. Zeer degelijke producten en goede service.

Top bedrijf

Ik heb hier plakplinten besteld ze waren snel binnen en netjes verpakt. Daarnaast wat een prijsverschil deze winkel is echt goedkoper dan alle andere winkels die ik gevonden heb en de kwaliteit van de plinten is echt ontzettend mooi.

Snelle en goede levering. Bezorger belde netjes 30 min van tevoren.

Kwaliteit voor een goede prijs

Reeds twee keer besteld bij vloerenmarkt. Werd snel en vlot geleverd. Product was van goede kwaliteit, en voldeed aan mijn verwachtingen. Meer moet dat niet zijn.

Geweldige kwaliteit

Een vloer van super kwaliteit voor een redelijke prijs. Fijn contact met de leverancier en nu de vloer eenmaal ligt valt op dat hij vele malen beter van kwaliteit is dan we ooit hadden gedacht.

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en snelle levering zoals beloofd

Top service van Vloerenmarkt

Bestelling in de avond geplaatst de volgende dag al geleverd, Na twee weken toen we de plinten aan het plaatsen waren kwamen we tot de ontdekking dat 1 bundel de verkeerde maat bevatte. Gebeld, meteen contact, moesten foto’s maken en even mailen en uitleg wat er fout geleverd was. Volgende dag wederom mail dat het de dag erna omgeruild zou worden. Met in de middag nog extra telefoontje om dit te vertellen. Omruil vlekkeloos verlopen. Voorbeeld voor andere bedrijven !

Snelle levering en product als besteld. Enige minpunt is dat 3 van de 29 plinten (licht) beschadigd waren, waarschijnlijk door het transport. Ik heb dit door mijn drukke agenda niet kunnen melden. Verder alles ok.

47 meter plniten besteld. Snelle levering en erg goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

keurig netjes geleverd, zoals aangeven op de website

Goede en correcte levering

Snel en duidelijk

Communicatie was helder en levering snel

Goed product snelle bezorging

Mooi product snelle bezorging

Laatst een mooie pvc vloer gekocht van M flor en met daarbij de akoestische ondervloer van jumpax. Wij hebben een heel oud huis en waren opzoek naar deze combinatie. Nu ben ik jaren een vloerenlegger geweest en ken de merken. Makkelijk te leggen mits je een beetje handig bent. Leveren was goed te volgen en ook de bezorg diensten super vriendelijk.

Top bedrijf met super service

Verkeerde profielen besteld, maar gewoon netjes omgeruild voor andere. Belangrijkste vind ik echter dat ze gewoon bereikbaar zijn, telefoon opnemen en je vriendelijk te woord staan. Zijn er niet meer zoveel van met deze kwaliteiten.

Uitstekende bestel- en leverervaring

Hartstikke blij

Ik kreeg de plinten die ik bedteld had, keurig op tijd. De bezorger gaf een appje dat hij er aan kwam en hoe lang het ongeveer nog duurde voordat hij er was. Bij controle dacht ik, dat het beschadigd was en belde met de administratie welke mij uitlegde, dat het de binnenkant was, die ik zag. En dat blerk ook inderdaad zo te zijn. Tja, ik zag de uitsparing/ holling voor snoer aan als versiering. Echt dom van mij. Maar ik werd vriendelijk te woord gestaan en het bleek, dat dit wel vaker gebeurde. ( gelukkig ) Al met al dus super tevreden !

Goede plinten en supersnel geleverd

Gewoon zoals het hoort

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!