Hier vond ik de juiste PVC-plint. Snel geleverd tegen een goede prijs

Zeer tevreden. Plinten geleverd zoals gevraagd. Netjes onder het terras. Bedankt chauffeur.

Snelle en correcte levering en zeer goed product. Zeer goed allemaal.

Tevreden klant

Netjes mijn plinten op tijd gekregen, en netjes verpakt

Alles volgens afspraak geleverd.

Aanrader voor iedereen

Juiste prijs / kwaliteit. Leveringstermijn is kort en levering is perfect ( vriendelijke bezorger). Een voorbeeld voor anderen!

Duidelijk, Kundig,

Tijdens het telefonisch onderhoud, vriendelijk geholpen, meedenkend.

Volgens voorafgaande afspraak in de mail werd mijn bestelling op de dag afgeleverd. Onderwijl werd ook het tijdstip aangegeven wanneer. Kan zeggen een bedrijf die afspraken nakomt. Bovendien waren zij in prijs goedkop en het product, Redupax werd onbeschadigd afgeleverd. Lees je ook wel eens anders.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering en prima prijs.

Mooi product en kleine schade ruimhartig afgehandeld.

Bij aflevering thuis schade aan uiteinde plint en kleine krasjes bij uiteinde sommige andere plinten. Na melding wordt dit ruimhartig afgehandeld. We krijgen 4 nieuwe plinten. Prima service. Een gedeelte van de plinten is inmiddels geplaatst. Erg tevreden over de kwaliteit.

Perfect als wat gezien online

Ik ontvangen wat ik heb gevraagd

levering plinten

correcte levering en prima materiaal

Levering goed. Kleur komt niet overeen

We hebben een lichtgrijze kokosmat besteld. Bij aankomst zeiden we gelijk incl ons bezoek dat is toch geen licht grijs! Op het papiertje dat erbij zat stond grijs. Grijs was niet eens een optie alleen licht grijs we dachten dat staat mooi bij onze voegen dus die nemen we. De kleur die je bij licht grijs krijgt is zeer donker grijs met voor sommige mensen neiging tot bruin. Ga dus niet uit van de kleurenplaatjes die je ziet! Levering op zich was prima in orde maar uiteindelijk gaat het om beide factoren. Kwaliteit van de mat is dik in orde. Heb bij het bedrijf aanbevelen dan ook ja gezegt maar ben zeker van je kleurkeuze. Ga in overleg of indien mogelijk vraag een staaltje aan want de kleur komt echt niet in de buurt!

Vlotte levering en scherpe prijzen

Gewoon goed!

Snelle levering goed geprijsd vriendelijke leverancier

Goede prijs Snelle levering Vriendelijk personeel

Alles werd netjes bezorgd,netjes verpakt in plastic… helaas was er 1 plint beschadigd en binnen 3 dagen kregen we 2 nieuwe plinten nageleverd. Echt super.ze belde er zelfs nog netjes over. Echt een topbedrijf.

Alles is perfect gegaan

Alles is perfect gegaan

netjes geholpen .levering op tijd en het is wat ik er van verwacht had.

netjes geholpen .levering op tijd en het is wat ik er van verwacht had.

Een woord ; perfect

Gied geïnformeerd, goed op de hoogte gehouden van de aankomst tijd . Netjes geleverd. Super gedaan !

Niks mis met

Niks mis met

Top kwaliteit en super snelle levering . Zeer tevreden en zeker met het resultaat

Plakplinten goed ontvangen

Zeer tevreden.

Snelle levering en goede kwaliteit voor een goede prijs, en de klant was zeer tevreden.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!