Goede prijs,snelle levering

Product zoals omschreven,werd snel geleverd en duidelijke opvolging

Snelle service en netjes verpakt.

Zwarte plinten besteld. Snel geleverd en netjes verpakt. Volgende keer zeker weer bestellen hier.

Super snelle levering

Perfect produkt

Snelle levering en duidelijke combinatie

mooi product

plinten inmiddels geplaatst. is meerwaarde voor de woning. bezorging is een dingetje. plinten waren in portiek gelegd. omdat de lengtes niet in de lift pasten zelf eea naar boven moeten sjouwen (10hoog)

Alles geleverd zoals afgesproken

Kwaliteit en levering was zoals afgesproken

Nette plinten

Vooraf was ik sceptisch of het wel kwaliteit plinten waren en of het überhaupt wel geleverd zou worden. Prijs lag namelijk ca. 50% lager dan bij de concurrent. Tevens zou je je ''track & tracé'' pas op de dag van bezorging zelf ontvangen. Na wat research en het bekijken van andere reviews toch de plinten besteld. Afgelopen week is het e.e.a. geleverd en kan alleen maar zeggen dat de plinten van goede kwaliteit zijn en er echt net uitzien (afgelakt 9010). Bezorging was ook super gegaan. ''Tussen 08:00 en 11:00'' waarbij uit ervaring de meeste pas rond 12:00 komen was de bezorger er al om 08:30, waarbij hij vooraf nog even gebeld had dat hij er met 5min was.

Received only 2 of 3 samples

I’ve asked for 3 samples and received only 2

Mooi product, perfect geleverd

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Vriendelijk en oplossingsgericht

Op de afgesproken leverdag deden zich enkele problemen voor, maar het team wist een uitstekende oplossing voor ons te realiseren. De medewerker van de orderafdeling was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zee tevreden over de geboden service.

11 op 10

Netjes en snel

Snelle levering en bij vragen snel antwoord.

Kleine onvolkomenheden werden meteen opgelost

Twee plinten waren niet in een ral kleur maar in de grondverf, een derde had een beschadiging door het transport. Na dit te hebben gemeld kreeg ik de volgende dag al vervangende plinten geleverd. Geweldige service!!

Top geregeld, bellen netjes met bezorgen en verpakt zoals het moet zijn

Top geregeld, bellen netjes met bezorgen en verpakt zoals verwacht. Service zoals het moet

Mooie plinten, snel geleverd.

Mooi product, snel geleverd.

Helemaal top

snel goede kwaliteit

Gewoon goed

Alles snel geleverd . Vriendelijke bezorger wordt ruim vantevoren gebeld dat ze eraan komen top.

In een woord geweldige service, vakmensen

Geweldige service, complete begeleiding van bestelling tot plaatsen van vloeren incl. Afwerking. Vakmanschap!

positief

Makkelijk om een bestelling plaatsen en vlot geleverd.

nette levering, mooie plinten

Alles werd netjes op tijd geleverd en helemaal zoals besteld

Goede en snelle service

Overzichtelijke site met veel informatie. Goede telefonische bereikbaarheid. Levering is zoals ze beloven. Top service!

Alles verliep vlot.

Ik ben tevreden. Bestellen was makkelijk. Levering snel en in voorziene tijdspanne.

Zeer net en behulpzaam bedrijf.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!