Vriendelijk goeie kwaliteit plinten

Prima ervaring!

amazing support

amazing support

Netjes verpakt

De juiste plinten die ik nodig, zonder beschadigingen afgehaald...top

Supersnel en goed geleverd

Lekker snel geleverd. Goed verpakt ook. Goeie service

Top product

Duidelijke site en prima prijzen en kwaliteit

Snel en makkelijk

Duidelijk op de site en erg makkelijk met de afhaalpunt

Heel goede afspraken gemaakt en alles goed geregeld. Afgeleverd volgens afspraak en op tijd

Prima verzorgd en afgestuurd pakket

Keurig verpakt in een brievenbus envelop, daarbij begeleidende info Prima! Nodigd uit om naar showroom te komen

Super product, service en communicatie

Netjes afgeleverd

Bij de enquete teveel verplichte velden

Top producten

Mooie degelijke plinten en erg goede kit

Flexibel en meedenkend

Een bestelling die direct was benodigd. Na telefonisch contact werd er een keurige oplossing gevonden die ook conform werd uitgevoerd. Die betrouwbaarheid is heel prettig.

Super produit

Sites sérieux

goede winkel met rijk assortiment voor vloer

Kleur verschil

Ik heb verkeerde kleur plinten besteld,nadat ik ze heb gebeld mocht ik ze inruilen

Goed en duidelijk

Goede en duidelijke website. Ze hebben de spullen die ik nodig heb. Duidelijke bestel- en betaalwijze. Snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden over de aflevering.

Great

Geweldige service, persoonlijk en prima contact. Er word alles aan gedaan om je te helpen keuzes te maken bij twijfels . Ik kreeg verschillende stalen mee naar huis, om daar te kunnen Kiezen, wat heel verhelderend was duss , heb de perfecte keuze kunnen maken. Door de medewerking van dit bedrijf.!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit grenen plinten en netjes geleverd.

Ruime assortiment en goedkoper dan de bekende bouwmarkten

Bestellen online ging heel goed en simpel. Geleverd wat ik heb besteld. Maar levering mag wel sneller vind ik. 3 dagen na bestelling is te lang. Mijn credo: vandaag bestellen morgen geleverd.

Makkelijk te bestellen en fijn dat er een keuze is voor bezorgmoment. Prima service. Blij met de plinten.

Ik ben konteten

Snelle service, goede kwaliteit/prijs

Voldoet aan de verwachtingen

Goed verpakt Snelle levering

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!