Good service and a great product

The delivery was quick and the product well packaged. The price was good too.

Snel en goed

Snel en goed

Correspondeert aan de beschrijving

Tevreden

PRIMA SERVICE EN HEEL GOED MATERIAAL AAN TOPPRIJS !

PRIMA SERVICE EN HEEL GOED MATERIAAL AAN TOPPRIJS !

Heel goed en snel

Aanrader

Er was iets mis met de levering van de vloeren lijm. Uiteindelijk goed opgelost zodat ik verder kon met m’n vloer!

Snel en correcte levering van de goederen

Zelf de door mij vergeten hoekeinden zijn snel geleverd.

Geweldig bedrijf

Al meerdere keren bij dit bedrijf besteld. De laatste keer had ik een fout gemaakt in de bestelling en dit werd supersnel en heel flexibel opgelost. Ondanks mijn eigen fout werd het toch binnen een dag geleverd. Veel shops kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Ook een heel uitgebreid assortiment en eigen vooraad. Een absoute aanrader.

Precies, netjes en snel geleverd

Ik heb eerder bij Vloerenmarkt mijn plakplinten besteld, en allebei de keren perfect

Goede keuze te maken met correcte/snelle levering

Duidelijke website met goede foto’s Keuze simpel vast te leggen Snelle levering

Prima service en een kwaliteit plint.

De plinten zijn super qua prijs en kwaliteit. Een snelle levering en het is ook fijn dat je het zelf kan ophalen bij een leverancier in de buurt.

Snel, gemakkelijk, betrouwbaar

De webshop is overzichtelijk en duidelijk. De levering was erg snel. Communicatie is goed. Een aanrader om hier iets te bestellen.

Zeer klantgericht

Nemen nog echt de moeite om met de klant mee te denken en zijn buitengewoon vriendelijk en prettig in het contact.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Goede ervaring, mooie kwaliteit, snelle levering

Zeer tevreden over de service en prijs

Er word goed mee gedacht met je en ze doen net dat stapje extra voor de client, wat je tegenwoordig nog weinig tegenkomt. Al met al zeer tevreden.

Plinten die ik heb besteld werden snel en veilig geleverd.

Super service!

Voor de verbouwing had ik hier een mooie vloer besteld deze kwam keurig op tijd. Netjes een bericht met tijdslot. Een jaar later werd de uitbouw gerealiseerd en nam ik contact op om te informeren of de vloer in dezelfde kleur nog leverbaar was en die was nog tr verkrijgen. Ze dachten goed mee, de uitbouw waa nog niet af en ze stelde voor dat ik op een later moment dus zelf kon bepalen wanneer de vloer geleverd werd. Echt top!

Goede service en vriendelijke mensen

Grote bestelling gedaan bedrijfsmatig snelle levering ondanks dat jet financieel niet soepel gelopen heeft van onze kant uit. Zijn erg goed en snel geholpen ook toen we nog wat bij bestelde wat we extra nodig hadden.

Plinten besteld en met paar dagen in huis. Mooie plinten en makkelijk te plaatsen.

Uitstekend produkt

Kwalitatieve overzetplinten besteld bij deze webwinkel.

Uitstekend: -bezorging -retour -telefonisch contact

Uitstekend kwaliteit

Goed verpakt en geleverd

Supersnelle communicatie, normaal bereikbaar en heel vriendelijk personeel, maar vooral zeer vlotte levering van een mooi product: alles zoals beloofd en gehoopt.

zeer blij met Vloerenmarkt

ben blij dat ik deze site gevonden heb ruime keus prijs zeer prima kwaliteit dik in orde bedankt

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!