Ruime keuze en snelle levering

Mooie plinten voor een mooie prijs en veel op voorraad.

Besteld en zelf opgehaald in Amsterdam. Fijn geholpen en tevreden met de plinten. Een half puntje minder om de volgende reden: De afhaaladressen zijn niet vindbaar op de website. Daar moest ik verder voor googelen. Als je belt voor openingstijd krijg je te horen dat het nummer tijdelijk niet bereikbaar is. Niet van deze tijd.

Prima snelle levering.

Zeer tevreden!

Produkt als omschreven en komen hun afspraken na. Zeer snelle levering! Top.

Snelle levering, helaas niet mogelijk om de juiste afmetingenvan de strips te verkrijgen. ( rechtstreeks bij fabrikant/ niet in voorraad/ verschillende maten. Hierdoor pastte de strip niet op het reeds aanwezige onderprofiel. Met kunst en vliegwerk uiteindelijk gelukt.

Snel en netjes gebracht

Er werd van te voren gebeld. Prima ervaring

Fijn snelle levering

Fijn snel ontvangen

Super geregeld

Zijn de afspraak na gekomen

Erg snel geleverd. Echter was mijn adreswijziging niet doorgekomen en was ik niet thuis tijdens de bezorging. Ik had plinten besteld en deze zijn buiten (!!) voor de deur bezorgd bij mijn buren. Gelukkig zijn ze op tijd naar binnen gehaald voordat het ging regenen. Niet echt een top bezorging dus. Verder erg snel geleverd en het product ziet er goed uit!

Veel keuze en razendsnelle levering

Mooie producten, prima service!

Zeer tevreden, beveel Vloerenmarkt graag aan!

Mooie plinten, snelle service!

Mooie plinten besteld.. Super snel geleverd (met een tijdsvlak van 2 uur). Helaas waren er 2 plinten beschadigd, deze worden kosteloos en snel omgewisseld. Super fijn!

Keurig afgehandeld en snel geleverd.

Top geregeld, snel geleverd.

Mijn eerste bestelling hier gedaan.Was prima geregeld.Snel en netjes geleverd.

Goede communicatie en kwaliteit

Gewoon goed...aanrader

Uitstekende service

Uitzoeken, bestellen, thuis afleveren en dat binnen een paar dagen. Daarnaast was mijn product van hoge kwaliteit. Super ervaring, kome snel weer terug als ik iets nieuws nodig heb.

Accuraat en snelle levering

Accuraat en snelle levering

Snelle vriendelijke service

Zo makkelijk te bestellen en snel klaar om opgehaald te worden.

Gewoon goed !

Precies gevonden wat ik zocht en paste precies. Dus gewoon goed !!

Perfecte service

1m eindprofiel was niet leverbaar, hiervoor zonder meerprijs 2,5m lengte gekregen!

Top top top

Goede klantenservice

zeer goed bevallen

Snelle levering en duidelijke website van de producten en niet duur.

Snel en goed.

Snel en goed

Super snel en alles naar wens

Eind van de ochtend besteld, kon het die middag al ophalen. Super snel. Product voldeed aan verwachting.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!