Ruim aanbod

De door ons gekocht artikelen waren nergens in zoveel varianten te krijgen als bij Vloerenmarkt.

Doen goed hun best

Vloer besteld voor scherpe prijs. Levertijd op website bleek helaas niet te kloppen, was voor ons geen probleem en er is goed over gecommuniceerd. Ons geluk was dat er ondertussen een kortingsactie kwam waar we dan nog aanspraak op konden maken. Dit werd ook gelijk goed verwerkt. Bij levering helaas 1 pak beschadigd, hier wordt nog een nieuwe voor opgestuurd. Al met al toch een een aanbieder die ik zou aanraden!

Super snelle levering

Besteld en was super snel al geleverd. Erg blij mee

Snel en top product

Snelle levering.

Het product wat ik zocht was alleen bij jullie leverbaar.

Gewoon goede plinten geleverd, superrrr mooie kwaliteit

Gewoon goede plinten geleverd, superrrr mooie kwaliteit

duidelijke communicatie

verwachtingen over leveringen worden meteen gegeven en nagekomen. Er wordt meegedacht met oplossingen en ook uit eigen initiatief wordt contact gezocht als er leveringsproblemen zijn. Producten zijn natuurlijk goed maar waar een bedrijf een verschil in kan maken is de communicatie en die is goed.

Prima spul

Fijne lijm gemakkelijk te doseren en te strijken met de lijmkam.

Komt afspraken na

Bij de uitlevering van mijn bestelling was er wat fout gegaan. Na telefonisch contact direct geregeld dat er nog wat na geleverd zou worden, op de dag dat het mij uit kwam. Dit is ook gebeurd. Dus alles binnen een paar dagen alsnog opgelost. Keurig

Doen wat ze beloven op site

Prijs kwaliteit goed

Persoonlijk contact en duidelijke afspraken

Telefonisch contact gehad, gelijk bij de juiste persoon terecht gekomen en duidelijke afspraken kunnen maken.

Keurig optijd bezorgd.

Mooie plinten en snelle levering

Veel keus. Snelle levering en prettige communicatie. Prettige prijzen.

Geweldig!!

Bestelling was vrij snel geleverd en vriendelijke bezorger.

Snelle jongens dunne jasjes

Alles snel en goed geregeld Mooie spullen goed advies Nazorg ook top

Heel attente levering!

Ik werd nog gebeld ivm kostenbesparing, dus prima!

Mooi ingepakt geleverd en van goede kwaliteit

Trapneuzen waren van goede kwaliteit

Spaanplaten 12 mm

Prima platen van 83 x 125 cm. Alleen de levering is was star. Met grote vrachtwagen die het alleen daarnaast kan lossen. Dus direct verschouwen.

Eerste keer besteld maar zeer tevreden.

Beetje huiverig om dit online te bestellen maar alles na wens. Afhandeling online maar ook het afhalen op locatie was prima.

Werkt goed

Echt geweldig. Bestelling duidelijk. Correcte mail. Super snel bezorgd. Gebeld door de bezorger. In 1 woord dikke 10 Vr gr

Goede service en opvolging,

Ondanks vertraging in levering van één artikel , goede communicatie en opvolging

Snelle levering en bereikbaarheid

Verkeerde strip besteld snel met omruiling zit nog wel te wachten op creditnota van de eerste strip maar ga ervanuit dat ze dit ook oplossen

Snel geleverd zo als beloofd

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!