Duidelijke omschrijving en snelle levering

Prima service en ook nog eens een firma die goed telefonisch te pakken kunt krijgen zonder eerst in de wacht gezet te worden. Komen afspraken na en snelle levering. Bij problemen zijn ze ook niet flauw

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Netjes goedemiddag en meteen alles naar binnen gebracht met zen tweeën. Optijd, rap en vriendelijke koerier

Zeer goede service

Erg scherpe prijzen en snelle levering

Vlotte levering en goed product

Snel en prima

De vloer ziet er mooi uit, goed verpakt. Klein issue met aflevertijd maar werd snel verholpen.

Super service, alles perfect geregeld!

Tevreden

Goed snel en op tijd.

Goeie ervaring; snelle reactie.

Snelle reactie op aanvraag sample.

Fout advies

Gevraagd naar rozetten kreeg ik antwoord plakkers te nemen. Te duur en onbruikbaar. Jammer. Wel vriendelijk en behulpzaam. Helaas fout advies.

Uitstekende service

Er was een levering niet helemaal goed gegaan, waardoor het bestelde laminaat bij hun eigen winkel bezorgd werd. Hierover is door Vloerenmarkt telefonisch contact met mij opgenomen en werd geregeld dat het alsnog zo snel mogelijk bezorgd ging worden. Ook als dingen een keer fout gaan is het belangrijk dat je je klant informeert. Dat hebben ze goed begrepen bij Vloerenmarkt.nl!

Groot assortiment en goede service

Na verkeerde bestelling van mijzelf heeft de klantenservice mij prima geholpen.

Materialen besteld en snel geleverd. Ontbrekende delen ook snel geleverd.

Snelle levering van plinten voor redelijke prijs

Hele internet afgezocht voor redelijk geprijsde plinten en hoekstukken in RAL9010. Vloerenmarkt bleek de goedkoopste mdf plinten te hebben. De kwaliteit kan ik niet vergelijken met die van andere leveranciers maar ik zal een update geven als de plinten geplaatst zijn.

Goed Telefonisch geholpen.

Goede Service.

Zeer correcte service

De afhaling verliep zeer vlot. Het product is exact zoals beschreven.

plinten en eindprofiel

levering heel snel ! ! !

TOP.

Snelle levering, goede service.

Top!!!!

Eerst gebeld ivm een profiel waarna er werd meegedacht. Meedenken. Goed advies en info. Zeer prettig. Vervolgens besteld en 2 dagen later in huis. Netjes verzorgd geleverd.. Super!! Dank

Goed en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

Snelle levering en klantvriendelijk!

Binnen 2 dagen geleverd !

Snelle levering, mooie plinten

Makkelijke website, snelle levering

Top bedrijf dnel zoals beloofd

Aanrader voor vele bedrijven.

Geweldige service

Een hoeklijnprofiel aangeschaft via vloerenmarkt.nl. Deze zou afgeleverd worden bij een dichtstbijzijnde filiaal. Door een foutje van de zaak heeft de levering vertraging opgelopen. Na contact met Vloerenmarkt is dit keurig opgelost. De profiel zelf is van zeer goede kwaliteit.

Heel goed!

Goede ervaring. En snelle levering.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!