Prijs, kwaliteit, advies en levering conform afspraak

G

Prima webshop

Goede website Prijs is ok Spullen af te halen op locatie in de buurt

1 woord geweldig

Nadat ik de benedenverdieping al had voorzien van vloerenmarkt plinten was nu de 1e verdieping aan de beurt. Ik moest die vanwege omstandigheden in 2 delen bestellen. 5 minuten nadat ik op verzenden had gedrukt van 2e bestelling werd ik al gebeld met de vraag of 2 bestellingen correct was. 2 dagen later was al het bestelde zonder mankeren en binnen afgeleverd netjes ter plekke.

Duidelijk website, snelle en nette bezorging

De website is overzichtelijk en duidelijk. Het product is snel en goed verpakt bezorgd. Helaas deed de link met de aankomst tijd van de bezorger het niet.

Goede snelle service

Goedkope stootborden in de juiste kleur, erg mooi

Top leverancier

Goede informatie en snelle bezorging. Bezorgdienst belde van te voren dat de bestelling er aan kwam.

Super service, belde netjes toen er iets in bestelling veranderde en belde zelfs toen ik niet thuis was en hebben het achtergelaten in de achtertuin in overleg met mij. Super netjes

snelle service

Snelle levering. En de beste prijs.

Heel goed geholpen en zeer snel geleverd

Klantvriendelijk, goede kennis van de producten en zeer snel geleverd. Laat in de middag besteld, de volgende dag al geleverd

Kwaliteit en service-klantgerichtheid

Kwaliteit en service-klantgerichtheid moet hoog in het vaandel staan

Goed en leuk geholpen.

Er werd mee gedacht en gunde je de tijd om zelf rond te kijken en het personeel is echt vriendelijk.

Snelle en goede levering van mijn bestelde goederen

Of het nu om een kleine of grote order gaat, alles wordt op een snelle en goede manier afgehandeld. Ook aan de telefoon is men vriendelijk, meedenkend en service gericht. Toppie!!!

Probleem opgelost

Nadat er voegresten achtergebleven waren na het leggen van de vloer is hierop adequaat gereageerd door de vloerenlegger, de vloer ziet er na de nabehandeling goed uit. Ben zeer tevreden over het resultaat en de behandeling over de klacht

Snelle service en goede prijs

Online gezocht naar een specifieke plint. Bij vloerenmarkt was de concurrerende prijs in combinatie met de mogelijkheid om af te halen de doorslaggevende factor. Na de levering nog een zeer prettig contact gehad met de aftersales afdeling. Al met al zou ik hier ook mijn vloer bestellen!

Duur maar wel goed

Veel werk om de profielen op maat te maken

Erg goede service

Mooie prijs voor een goed produkt en kon op een gewenst dagdeel geleverd worden!

Top service!

Verkeerde maat besteld, kon ik zelfde dag nog ruilen en door met mijn klus. Snelle en goede service dus!

Uiteindelijk prima geregeld.

In eerste instantie voldeed de aankoop niet. Na een mail binnen enkele dagen omgeruild en zeer tevreden.

Snelle levering goed product

Was een fijne afhandeling van de bestelling en een goed product.

prima materiaal, maar onjuiste informatie over aflevering

De bestelde materialen werden bezorgd op de aangekondigde dag, echter, er was een Track&Trace bericht toegezegd, helaas is die niet verzonden. Materialen waren gewoon voor de deur neergelegd. Niet echt volgens toezeggingen.

Snelle levering en goed product

Alles was snel geleverd en een top klantenservice!

Mooie afwerklijsten

Mooie afwerklijsten, precies in de kleur die was aangegeven op de website, mooi hout, goede maat. Er staat op de website dat 2 maal 3 meter wordt geleverd, dat bleek 2 maal 2,5 meter en maal 1 meter te zijn. Verder stond de bestelling in back order en was het verzoek tot review al 2 weken voor levering verstuurd.

is goed mee denken

zeer goed op lossen gericht

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!