Super service

Bestelling kon niet afgehaald worden in Den Haag. Kreeg nette mail en telefoontje dat de bestelling kosteloos werd toegestuurd. Volgende dag al in huis. Top!!!

Super mooie visgraat vloer

Mooie vloer en netjes geleverd. Ook professioneel en snel gelegd. Wij hadden alleen paar afwerklatjes te weinig voor bij de haart en schuifpui maar zijn snel na een dag geleverd. Zou wel handig zijn als personeel hier naar informeer of het aanwezig is. Maar verder top!

Nog een doos nodig voor een 5 jaar geleden gelegde vloer. Vloerenmarkt kon dat regelen en dat deden ze dan ook! Perfecte service en een goede communicatie zorgde ervoor dat binnen een week de doos geleverd werd.

Duidelijk en overzichtelijk

wat trapprofiel had ik nodig.? Ik vond hem bij de "vloerenmarkt".

Snel

Lekker snel geleverd

Prima - snelle afwikkeling

Prima - snelle afwikkeling (was op voorraad in de winkel waar direct kon afhalen)

Prima - snelle afwikkeling

Top Bedrijf

Bestelling geplaatst waarna een tel. dat het niet op voorraad was, hebben mij een alternatief aangeboden die duurder was voor dezelfde prijs, dag later heel netjes bezorgd. waren alle webwinkels maar zo. TOP-TOP-TOP

Super klantgericht!

Ik belde na aankoop online nog even en werd uitgebreid geholpen. De afleverdatum klopte exact met wat er bij de bestelling stond en er werd op de dag van leveren en duidelijk en klein (2uurs) tijdvak gemaild. Echt superservice!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en heel vriendelijk en meedenkt personeel

Goede kwaliteit, snelle service.

Prima kwaliteit, goede service

Geweldige service

Fijne communicatie met Ramon, erg goede en snelle service!

Blij met product. Fijn dat ze het ip eigen kosten konden bezorgen omdat het niet op voorraad was op de gekozen locatie.

Supersnelle levering

Dat was echt bijzonder snel.

Prima service!

Prima service!

Prima bedrijf, doet wat ze zeggen

Begin januari een profiel besteld voor laminaat, de volgende dag ben ik gebeld dat het betreffende profiel niet op voorraad was, en of het een vervangend profiel (andere kleur) mocht zijn. Het bestelde profiel kon nl pas eind januari geleverd worden. Ik heb aangegeven dat ik er op zou wachten en het profiel werd eind januari keurig bezorgd. Goed werk van "Vloerenmarkt"

Keurig bedrijf

MAAR, leverancier, bezorger maakt rare opmerking : als je niet thuis ben worden bij de volgende aanbieding ineens wel bezorgkosten berekend. Terwijl je pas op de dag voor 8 uur in de morgen de mogelijke levering doorgeven wordt. Strekking van dit gaat nergens over. Bezorgers kom te pas en te onpas wel/niet etc.. En de klant kan geen kant op..Wereld op z'n kop.

Fantastisch!

Hele snelle levering, kleur van het product zoals plaatje op website!

Prima materiaal en service

Afwerkprofielen zijn top en gemakkelijk te plaatsen met een mooi resultaat, zeer tevreden met de aankoop.

Zeer goede service

Ik had verkeerd besteld maar dat is goed en vlot opgepakt ook was men duidelijk over de leertijd en het werd vervolgens keurig volgens afspraak afgeleverd. Prima

Prima service op tijd geleverd

Snel en goed geregeld voor een nette prijs

Makkelijke site en snelle service, laagste prijs.

Super Service

Zeer tevreden. Korte levertijd. Goede service en prima kwaliteit laminaat vloer voor relatief lage prijs.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!