Prima product, ga Ed contact, snel geregeld. Jammer dat de bezorgkosten wat hoog zijn bij kleine afname ,daarom afgehaald..

Product is goed, levering snel en duidelijk en communicatie bij vragen was ook prima!

Product was snel geleverd

t.

supersnelle service en informatie en vooral mee denken welk product is geschikt.

Prachtig product. Overgangsprofiel 8mm

De alu overgangsstrip voldoet aan al mijn verwachtingen! Mooi uitgevoerd, goede kleur, uitstekende hechting, en op het toegezegde tijdstip geleverd!

Goed meegedacht en snelle service.

Na telefonisch overleg over de voorraad meteen besteld en snel geleverd. Top

Goed bedrijf!

Wij hebben hier ook een pvc vloer besteld met alle toebehoren. Levering perfect verlopen en wij zijn enorm tevreden met het eindresultaat.

Perfect!

Levering iets vertraagd, maar werd netjes op de hoogte gehouden. Begrijpelijk in deze tijden. Ga zeker weer hier bestellen.

Erg goede service

Ik had plinten nodig bij een vloer die 26 jaar geleden gelegd is. In de bouwmarkt verkopen ze die niet meer in die kleur. In overleg met een vriendelijke, meedenkende medewerker kon ik een foto van de vloer opsturen. Hij ging een voorstel doen. Het bleek een schot in de roos te zijn. De kleur past precies. Ik ben meer dan tevreden

Goede duidelijke website bestelling was binnen 7 werkdagen binnen en dat in deze tijd top volgende bestellingen komen er aan

goed bereikbaar en direct geregeld

Goed materiaal en snelle levering.

Goede prijs service en snelheid

Maandag ochtend gebeld voor info. zelfde avond nog een adviseer langs gestuurd met een groot formaat staal. goede service. er wordt tijd vrijgemaakt om je goed telefonisch te woord te staan. Goede prijs en snelle levering.

Snelle levering!

Snelle levering!

Prima assortiment en snelle levering.

Fijn bedrijf met goed assortiment.

Goede ervaring.

Keurig geleverd. Goede kwalitijd. Plakt goed.

Zeer goed ook de na-service

Levering volgens planning. 1 item wat beschadigd was tijdens transport, gratis vervangen binnen een dag. Al met al als zeer positief ervaren.

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit

Zie bovenstaand

Professioneel en vriendelijk

Voor advies ben je bij het goeie adres

goede afhandeling

Toen bij de levering bleek dat een onderdeel beschadigd was is dit zeer snel en adequaat opgelost

Goed advies en supersnel geholpen

Goed advies op mijn vraag over welke lijm het best gebruikt kon worden. Tevens zeer snelle levering (de dag erop).

Goede service, product is goed, werd geleverd op afgesproken moment.

Super service!

Ik had de plint gekocht maar paste niet. Heb geld teruggekregen. Echt super, dankjewel.

Alles ging snel en volgens afspraak.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!