goed bereikbaar en direct geregeld

Goed materiaal en snelle levering.

Goede prijs service en snelheid

Maandag ochtend gebeld voor info. zelfde avond nog een adviseer langs gestuurd met een groot formaat staal. goede service. er wordt tijd vrijgemaakt om je goed telefonisch te woord te staan. Goede prijs en snelle levering.

Snelle levering!

Snelle levering!

Prima assortiment en snelle levering.

Fijn bedrijf met goed assortiment.

Goede ervaring.

Keurig geleverd. Goede kwalitijd. Plakt goed.

Zeer goed ook de na-service

Levering volgens planning. 1 item wat beschadigd was tijdens transport, gratis vervangen binnen een dag. Al met al als zeer positief ervaren.

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit

Zie bovenstaand

Professioneel en vriendelijk

Voor advies ben je bij het goeie adres

goede afhandeling

Toen bij de levering bleek dat een onderdeel beschadigd was is dit zeer snel en adequaat opgelost

Goed advies en supersnel geholpen

Goed advies op mijn vraag over welke lijm het best gebruikt kon worden. Tevens zeer snelle levering (de dag erop).

Goede service, product is goed, werd geleverd op afgesproken moment.

Super service!

Ik had de plint gekocht maar paste niet. Heb geld teruggekregen. Echt super, dankjewel.

Alles ging snel en volgens afspraak.

Top service!

Snelle en correcte levering!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Zeer snel en makkelijk kunnen bestellen. Zaterdag besteld zou dinsdag al geleverd worden. Met 1 simpele mail dit op andere dag kunnen laten leveren. Erg tevreden!

Foutje bij levering maar perfect opgelost!!

Na afhalen van mijn bestelling bleek ik het verkeerde product te hebben meegekregen. Onhandig van de leverancier, maar natuurlijk ook van mijzelf...niet goed gecheckt. Dit is vervolgens ontzettend netjes opgelost! Op zaterdag alles afgestemd via de klantenservice, en op woensdag werd mijn bestelling aan huis omgeruild. Een foutje is menselijk, maar het op deze manier oplossen is top!

Er werd redelijk snel geleverd.

Klein pakketje is per post verzond. Er werd dus geen veel te duren verzendkosten gerekend.

zeer goede service

per ongeluk verkeerde item besteld naar retour zending zonder problemen geld terug

top service, correct afhandeling bestelling. Werd netjes teruggebeld nav van een vraag op hun site. Goed product, prijs kwaliteit verhoudening.

Heldere directe communicatie, snelle levering, prima product

Ik wilde een wijziging in m’n bestelling maken, werd direct teruggebeld en zonder poespas werd de boel geregeld. Volgende dag was het in huis. Hier ga ik vaker bestellen

Erg klantvriendelijk en zeer tevreden met de service/advies

Ik heb hele fijne hulp gehad voor mijn plintencrisis. Goede adviezen ontvangen en er is fijn meegedacht op afstand. Maar vooral omdat het klantvriendelijk was vanuit het hart. Iets wat ik bij andere bedrijven vaak en juist mis. Nogmaals super veel dank voor alles!

Geweldig en snel geleverd.

PVC vloer besteld, binnen 2 dagen al geleverd. Perfecte communicatie en hele snelle reactie op de mail. Ik ga volgende keer weer bestellen bij Vloerenmarkt.nl

Prima en goede levering! Degelijk verpakt, zeker met de lengte vd plinten lastig qua transport maar dit is goed aangekomen.

Over Vloerenmarkt NL

Als sinds 2003 is Vloerenmarkt.nl actief in de vloerenbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online vloerenwinkels van Nederland en België. Bij Vloerenmarkt.nl vindt u een ruim assortiment met de beste kwaliteit PVC vloeren, Laminaat, Visgraat vloeren, Plinten en Ondervloeren tegen de beste prijzen. Dagelijks vindt u online nieuwe aanbiedingen met vloeren!