Krijg west je besteld en op tijd
Omschrijving zegt genoeg.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,8
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een overwegend positieve indruk van Zwembad-Company. Klanten prijzen de begeleiding tijdens de bouw, de duidelijke uitleg en de vakbekwaamheid. Betrouwbare service en klantgerichte aanpak komen regelmatig naar voren, met gemakkelijke bestel- en ophaalopties. Er is één review die een eerdere levering van solarverwarming noemt zonder compensatie, maar de algehele indruk blijft positief.
Omschrijving zegt genoeg.
26 August 2021
Dhr
Zoelen
Nadat we vorig jaar een zwembad gekocht hebben bij zwembadcompany werd ons verteld dat we een omschrijving zouden krijgen hoe deze te installeren. Deze niet gezien en zelf maar aan de slag gegaan. Het doek werd er door hun ingehangen (skimmer niet in de midden) en de randstenen waren niet goed op maat. Toen de lichten niet goed waren aangesloten (geen omschrijving) waren ze (gelukkig) nog wel zo aardig om deze kostenloos te komen vervangen. Vandaar dat we in Januari een warmtepomp en zeil hebben besteld bij hun. Warmtepomp uiteindelijk opgehaald maar zeil nog niet gezien. Minimaal 10 mails en enkele bezoeken later kregen we in juni te horen dat we niets meer moesten verwachten dit jaar. Nog naar een andere oplossing gevraagd en de opdracht geannuleerd maar we hebben tot vandaag geen reactie gezien. Vooral de slechte communicatie/ geen reactie is frustrerend.
21 August 2021
Jenniskens
Horst
Super tevreden over de aanleg van een compleet zwembad door Zwembad Company. Goede kwaliteit en goed werk afgeleverd. Met aardige en gemotiveerde mensen hebben we te maken gehad.
14 August 2021
Hans en Ien
Venray
Ik ben al een tijdje op zoek naar een robot stofzuiger. Alleen zat ik met een aantal vragen. Is mijn pomp sterk genoeg, kan een zuiger tegen de wand aan, hoelang is de kabel. Ik heb het hele verhaal voorgelegd aan zwembad company en ze hebben me volledig geholpen. Zelfs een duurder apparaat hebben ze me afgeraden omdat dit overkill was voor mijn zwembad. Dankzij het advies een zenith gekocht die exact doet wat ie moet doen. Ze hebben er een klant bij voor het leven
9 August 2021
Jack
Purmerend
Reageren snel op vragen. Denken mee in oplossingen. Behulpzaam.
2 August 2021
Yvette
Goirle
Mijn bestelling was kwijt, maar uiteindelijk heb ik toch alles gekregen met een bonus product als excuses voor de vertraagde levering.
26 July 2021
Marie-Leonoor
Vught
een emmer chloor tabletten besteld, waren kleine tabletten en week later een actie voor de grote tabletten gezien
25 July 2021
Marco
haalderen
Kalibratievloeistof, door omstandigheden de verkeerde geleverd gekregen. Na contact netjes opgelost!
15 July 2021
Maddy
Hoeven
De website heeft mij slecht advies gegeven waardoor ik niet het juiste product heb gekocht. De niet juist bestelde artikelen wilde ik kosteloos retourneren, maar dat weigerde ze. Ze gaven zelfs het niet juist functioneren van de website toe .....
15 July 2021
Chris
Driebergen
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Bestel hier niet uw spullen! Een jaar geleden een aanvraag gedaan om onze zwembadpomp en filtersysteem te laten vervangen door een monteur. In 1e instantie advies gekregen over welke pomp en systeem geschikt zouden kunnen zijn met als tip energiezuinige pomp en systeem aan te schaffen. In eerste instantie gekozen voor het normale systeem (gezien het forse prijsverschil), binnen enkele weken zou er iemand langs komen. Nooit iemand gezien en na herhaaldelijk winkelbezoek en mailcontact met meerdere malen advies om energiezuinig systeem te kopen toch geswitched en het dure systeem gekocht met de vraag om dat zsm te komen installeren. Sindsdien heel vaak gemaild en gebeld met vraag voor monteur, steeds afgescheept. Uiteindelijk alle spullen in de winkel gehaald/gekocht om zelf te installeren en na installatie blijkt het systeem niet goed te werken. Wederom hulp gezocht via winkelbezoek (2x), mail (meerder malen) en telefoon. Foto's en alle gegevens meerdere malen doorgestuurd. Geen reactie of advies waar ik niets mee kan omdat ik die optie zelf al had geprobeerd. Boos geworden aan de telefoon en nogmaals voor monteur gevraagd. Ik zou zsm worden ingepland, maar het was druk. Inmiddels zijn we maanden verder en hoor ik niets meer van deze firma. Totaal onbetrouwbaar en in zijn geheel niet klantvriendelijk! Nu zitten we met hoge kosten en een onbruikbaar zwembad. Heel fijn.
fleur kloppenberg
Wellerlooi
Niet goed een email gestuurd om dat de zending compleet was maar geen reactie. moeilijk te bereiken.
c
Tegelen
Je wordt niet op de hoogte gehouden als je bestelling vertraging heeft. Als je dan mailt krijg je geen reactie. Pas na nog een mail reageren ze dat ze het product toch niet kunnen leveren en dan wordt je bestelling geannuleerd. Er wordt ook geen andere oplossing aangeboden. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanbevelen!
Daniël
Olst
Compleet, snel en voordelig.
10 July 2021
Sjef Vijgen
Brunssum
Complete aanleg zwembad via Zwembad Company. Heel tevreden klant. Het eindresultaat is geweldig. Losse producten ook tevreden over. Eigenlijk alles zoals verwacht, gehoopt.
7 July 2021
Gijs
Venlo
Zeer positieve ervaring met zeer gedreven en ervaring zwembad mensen
7 July 2021
Raymond Wiggers
Cuijk
Prima producten en nette prijzen.
Raymond
Wanssum
Prima ga zo door.
Ralph
illikhoven
goed materiaal. niet te duur. op tijd geleverd. dus tevreden klant.
marcel sengers
VALKENSWAARD
Ik heb al vaker zwembad benodigdheden besteld, en altijd tevreden!
Anita
Ewijk
Zwembadchloor gekocht. Ronde blokken per stuk verpakt in een vierkante emmer. Snelle levering. Zeer sterk geconcentreerd chloor. Enige minpunt is dat de deksels niet waterdicht zijn. Had de hele voorraad buiten bij het zwembad gezet en na een regenbui rook het enorm naar chloor bij de emmers... stond er gewoon water in de emmers! In de zakken in de emmers.. ja de per stuk verpakte blokken waren in hun verpakking zelfs vochtig! En die natte blokken gaven de sterke chloorlucht. Nu staat de voorraad binnen. Dat is beter
Marry
RENSWOUDE
Heel goed verpakking was minder ,doos was gescheurd en in de bezorgingwagen stonk het naar chloor van de emmer granulaat, alles lag er ondersteboven in
Tonnie
Heerlen
Ik twijfelde over het formaat afdekzeil dat ik diende te bestellen. Na emailcontact wist ik precies wat ik moest bestellen en was het product binnen de beloofde 48 uur binnen. Helemaal tevree
Robert
Sevenum
Afdekzeil gekocht van Bestway, deze is niet handig. Onmogelijk om deze alleen aan te brengen. Gewoonweg te klein. Prijstechnisch niet duur maar als deze slecht functioneert is elke euro te veel. Als er in de beschrijving stond alleen aan te brengen met 2 personen had ik deze niet gekocht. Hoewel ik Zwembad Company hier niet de schuld van kan geven (Alhoewel zij het geen productiefout vinden, ze staan wel achter het product) zij zijn immers niet de fabrikant. Stelt het mij het antwoord enigszins teleur.
21 June 2021
Theo
Doetinchem
We hebben onlangs een zwembad besteld, maar deze moet uiteraard nog geleverd en geplaatst worden. Pas dan kunnen we e.e.a. beoordelen uiteraard.
20 March 2021
R
Venlo
Ben zeer tevreden ondanks de extreme drukte van het afgelopen jaar voor de firma. Zeer vriendelijk en goed eerlijk advies. Ben er blij mee!
25 January 2021
Has Prinsen
Helmond
Zwembad-Company is al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van zwembaden, spa’s en infrarood sauna’s in de regio Venray. In onze webshop kunt u terecht voor diverse accessoires voor uw zwembad, spa of sauna. Denk onder andere aan afdekkingen, warmtepompen van Prestige en chloortabletten om het water te onderhouden. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij helpen u graag en voorzien u van passend advies!
Nieuwhuisweg 11
5804AN Venray