Wauw!

Ongekend mooie producten, mer gebruiksvriendelijke instructies wanneer wenselijk. Klantgerichte levering en service. Mer zorg en aandacht snel verzonden en afgeleverd.

Super handig

Super handig

Geweldige kwaliteit!

Ik heb al meerdere keren flashcards besteld bij jullie. Keer op keer ben ik weer tevreden! De A7 kaartjes werken top voor het leren van begrippen. De A6 kaartjes zijn fijn te gebruiken bij het geven van presentaties of het leren van lijsten voor tentamens. Zeker een aanrader voor studenten!!

Heel handig in gebruik

Deze flashcards zijn kleiner en daardoor heel makkelijk te gebruiken bij het leren en overhoren van mijn talen.

Mooie producten en de dag na bestellen al in huis. Netjes verpakt.

Fijn om mee te leren

Perfect!

Handige en stevige flashcards met ringen! Ideaal om mee te nemen en makkelijk te ordenen. Perfect om snel en efficiënt te studeren

Fijne kaartjes!

De kleine flash cards besteld voor het leren van woordjes. Daar is dit formaat perfect geschikt voor.

Goed, mooie flashcards!

Hele mooie flashcards. Heb ze nog niet gebruikt maar kan niet wachten!

Stevig en mooi

Super flashcards, mooie kleuren en stevig materiaal. Word hier al de derde verpakking op geschreven en zelfs de eerste is nog steeds goed te gebruiken, als of die nieuw is. Geweldige kwaliteit en snel bezorgd.

Fijne cards

Snel ontvangen

Heel handig!

Heb al meerdere flashcards gebruikt maar deze zijn de beste tot nu toe!

Snelle levering en duidelijke website

De website is zeeer duidelijk opgesteld en be vind er alles wat je nodig hebt. Ook was er een enorm snelle levering.

Uitstekende studeerhulp

Mijn dochters kunnen niet zonder deze flashcards voor het studeren van Franse, Engelse en Latijnse woordjes. Bovendien is het handig en mooi vormgegeven.

Superhandige kaartjes

Het zijn top kaartjes en de perfecte grote

prima kaartjes

Goed en snel geleverd

Mooie flashcards

De verzending duurde ontzettend lang, maar de flashcards zelf zijn geweldig.

Handig

Heel handig om woordjes te leren

Fijne kaartjes

Precies wat je nodig hebt voor je studie

Zeer handig

Zeer handig je hebt er ook ringetjes bij

Snelle levering en goede kwaliteit.

Super handig en stevig!

Kon er heel goed mee leren

Geweldig en beter dan ooit

Deze flashcards zijn ZO handig. Ik heb mijn cijfers omhoog gehaald door deze+

Mooie overzichtelijke kaartjes

Fijne sets

Werken top, maar duur

Werken heel fijn, alleen als je veel gebruikt voor 1 toets wordt het toch wel prijzig

Cobaltstraat 36

2718RN Zoetermeer

Over Flashcards.nl

Welkom op onze kersverse review pagina. Wij moesten er ook maar een keer aan. Wat begon als een studenten dingetje onderling is nu inmiddels zo serieus gegroeid, dat een echte beoorderlingspagina er ook bij hoort. Wij gaan aan de slag met het verzamelen van reviews; gedaan door de onafhankelijke partij Kiyoh.com. Hopen jullie hier een goed beeld mee te geven wat onze klanten vinden... het begin is daar!