Gewoon goed

Goede producten, komen afspraken na, correcte levering: gewoon goed dus!

heel positief

snelle levering, goede feedback via de telefoon. het allerfijnst is wel dat het produkt waarvoor ik belde ook werkt!

Bestelling snel geleverd

De producten snel geleverd. Ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit. Fijn dat je de Sluesli droog en als slobber kunt voeren.

Aanrader!

Producten zijn makkelijk te vinden op de website. Bestellen is eenvoudig. Je krijgt direct een bevestigingsmail en de bestelling wordt snel verzonden. Aanrader!

Aanrader!

Dit is de tweede keer dat ik de darmbalans heb gegeven nadat mijn paard slechte mest had door wisseling van ruwvoer en het werkt fantastisch!

Gezonde voeding

Zeer goede en gezonde producten. De honden zitten sneller en langer vol. Vacht ziet er gezonder uit.

Merk nu al verschil na 1 1/2 week gebruik

Merk zo veel verschil na 1 1/2 week gebruik van de darmbalans, had dat niet verwacht maar raad het echt aan

Op tijd geleverd en niet overbodig verpakkingsmateriaal gebruikt

De bestelling waren 2 proefzakjes maar de paarden aten het niet bijzonder graag. Een herhaling zal niet plaatsvinden. Bedankt voor het proberen

Snelle levering, goedkoper als andere winkels! Goede kwaliteit voer.

Menselijke firma

Mijn paard was overleden nadat ik eten had besteld en ze hebben geen enkel probleem gemaakt om voeding terug te sturen en terug te betalen!

Goede producten, snelle service

Vitalstyle heeft goede, makkelijk te voeren producten. Je merkt bij de meeste supplementen al heel snel resultaat. Als je vragen hebt kunnen ze je een goed advies geven, door veel kennis van paarden en de werking van hun producten.

Product voldeed aan mij verwachtingen en de koeien nemen het goed op

Altijd snelle service

Tot op heden heb ik altijd een snelle service genoten. De producten die ik gebruik bevallen me erg goed. De voedingsproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door mijn paarden allemaal als smakelijk ervaren! ☺️

super goed eindelijk iets wat onze pony lust

Odilon is een pony met IR en EMS. Na maanden zoeken voor eten die hij wil opeten hebben we de slueslimix gevonden en dit is voorlopig het enige wat hij mega goed eet!! Ik ben blij dat hij eindelijk terug met smaak eet en dat hij zelf zijn voerbak leeglikt zodat hij alles binnenheeft :D

Altijd vlot geleverd en een fijne klantenservice

Topproducten en een topservice

Producten die doen waar ze voor gemaakt zijn

Top producten.

Ik heb al meerdere producten gebruikt. Zoals long vitaal, wat er voor zorgt dat mijn paardje nu bijna niet meer hoest. Darmbalans, dat gebruik ik zo afentoe. Soms heeft ze wat dunne mest, meestal met weer verandering, en krijgt ze darm balans, werkt super! Oerbalans, dagelijks voor de nodige vitaminen. En natuurlijk slueslimix!! Top product, als slobber, maar ook als gewoon muesli. Paarden vinden het heerlijk. En zo fijn dat er weinig suiker in zit.

Snelle levering en fijn product.

Fijne service en snelle levering

Mijn vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. De bestelling werd snel geleverd

Snelle en correcte levering, prima product en goede informatie.

Snel geleverd maar geen nota

Erg vervelend dat er geen nota bij geleverd word. Of via mail. Zou prettig zijn om een btw nota te ontvangen.

Prima service, wel in 2 delen geleerd omdat er iets toch niet op voorraad was maar vrij snel nageleverd. Prima qualiteit.

Fijne producten, langere levertijd dan aangegeven

Ik heb 2 producten besteld die beide een levertijd van 2 tot 3 dagen had....het ene product was keurig met 2 dagen in huis, van het andere product kreeg ik op dag 3 een bericht het product niet voorradig was en een geschatte datum waarop ze het product weer op voorraad zouden hebben waarna ze het zsm zouden versturen. Die datum is inmiddels een paar dagen verstreken en nog geen nieuwe update of product ontvangen

Heel goed spul dat oerbalans!

Prima producten

Goede werkzame producten

Ecomunitypark 1

8431 SM Oosterwolde

(0) 516-760746

Over VITALstyle

VITALstyle: (voorheen ECOstyle) Portie kracht uit de natuur Gevarieerde en effectieve honden- en kattenvoeding. Gezondheidsproducten voor paard, koe en geit. 100% natuurlijk. Ruim 50 jaar ervaring.