Goede producten

Tot nu toe alleen maar goed ervaringen met de producten van Vitalstyle gehad Paarden eten het goed en knappen er van op

Goed en op tijd geleverd

Gebruiken deze producten al geruime tijd, en nu met de extra korting en de goodiebag hebben we extra ingekocht. Alleen jammer dat de spullen in de goodiebag tegen vielen, zo was de thermometer stuk, batterij vervangen en nog steeds stuk en de rest was niet zoveel byzonders

Topproduct!

Ik gebruik de souplesse siroop voor mijn merrie die meerdere blessures heeft gehad. Momenteel is ze topfit en ervaar ik geen problemen meer, hierdoor kunnen we doorstarten in het zz licht! Goede service en levering!

top producten

snelle levering, en de producten zijn heel erg goed. echt een aanrader!!

Mijn paard vind VITALstyle Detox een beloning!

Wat was ik blij toen ik de pot Detoxmix opentrok en mijn paard kwam kijken. Nieuwsgierigheid, dacht ik eerst. Hij vind niet snel iets lekker. Maar hij wilde echt een hapje. Dus ik gaf hem een paar brokjes. En toen nog een paar.... en al snel werd hij zo enthousiast dat hij bleef zeuren om een paar brokjes toen ik zijn bakjes klaar aan het zetten was. Hij eet het nu zo'n 2,5 week puur, in zijn stopweken van de balancer en hij is er dolgelukkig mee!

Positief

Alles was naar wens met een snelle service en correcte afhandeling. De goodiebag was een tof idee en leuk samengesteld ook!

Goede service en zoals ze zeggen een gelukkig paard is een gelukkig baasje

Goede service, denken mee, snelle verzending

Fijne producten, uitstekende service, denken mee, snelle verzending. Onze paarden en pony’s vinden het om te smullen!

Fijne producten

Fijne producten, netjes geleverd. Erg tevreden

Super service

Fijne producten, natuurlijk en een hele goede service. Ga zo door!

Aanrader

Zeer klantvriendelijk en op het gebied van voorlichting over een product kan ik alleen maar een hele, hele grote pluim geven.

Fijne ervaring! En fijne producten!

De producten zijn het zeker waard om te proberen! Ik geef mijn paard magnesium en spierkracht van Vitalstyle en ben er erg over te spreken!

Staan je netjes te woord met vragen of advies

Goede producten en indien je vragen heb krijg je altijd goed advies. Ook erg fijn dat ze overal proefzakjes van hebben erg handig. En vind het echt een aanrader om zo ie zo altijd de colosan op voorraad in je ehbo box te hebben dat is echt een topproduct en zal bij mij nooit ontbreken

Zeker een fan van luchtwegsupport!

Men pony had heel veel last van hoesten. De DA gaf mij dilaterol hiervoor. Elke keer wanneer hij hoeste gaf ik hem hiervan een dosis. Maar het werd niet beter. Het was ook nog een een hele dure siroop. Toen kwam ik luchtwegsupport van Vitalstyle tegen op instagram/facebook. En dit maar voor 25 euro wat vele goedkoper al is. Ik gaf hem elke dag 15ml en de hoest was echt letterlijk verdwenen. Toen de DA op controle kwam klonken zijn longen ook vele gezonder. Ik geef hem nu ook de oerbalans en de longvitaal in combinatie met de luchtwegsupport. Ook aan mijn kleine shetter die last had van jeuk geef ik nu oerbalans en dermacontrol. En ik zie hem echt heel af en toe tegen een paal schuren. Dus wij zijn hele grote fans!

top

Goede producten

Ik maak vooral gebruik van Darmbalans. Voor mijn 28 jarige paard werkt dit heel goed. Wel erg prijzig.

Goede voeding

Na koliek van mijn paard zocht ik een voeding dat bij hem paste .. we zijn de oerbalans gestart en de muesli maken er slobber van.. Hij ziet er vele beter uit , en doet het goed met de voeding .. 1 min lang wachten door de inmense vraag achter deze goede voeding en de postlevering mag wel voorzichtiger zijn met de pakketjes miss beter sticker erop breekbaar? Zodat de post er rekening mee houden. Losweken van dit min puntje .super kwaliteit voeding!

Goede kwaliteit, snel geleverd en word goed gegeten

Blij mee

positief

duidelijke communicatie en denken in oplossingen

Correcte en snelle levering

Helemaal tevreden

Correcte levering

Product was goed verpakt, levering was volgens afspraak. Geen klachten. Tevreden over alles

Netjes,

Pakketten worden netjes verzonden en beschermend ingepakt. Als er iets niet goed is mbt bepaalde producten krijg je daar een bericht over en het wordt snel weer geregeld’

Mooie producten snel geleverd

De site liep soms even vast maar eenmaal besteld was het snel geleverd.

Goede levering en service, matig product

Goede en snelle levering gehad van Vitalstyle! Erg tevreden over! Echter begint mijn hoefspray pro na 1x gebruik al te lekken en voelt plakkerig en vies aan. Spray is normaal gebruikt, heeft rechtop gestaan... Erg jammer...

Niet op voorraad

Ik had mijn bestelling gedaan , Slueslimix . Na de bestelling bleek dat het voer niet op voorraad was . Ik heb de bestelling afgezegd en na enkele dagen werd het aankoopbedrag geretourneerd op 2x verzoek. Dezelfde bestelling bij Agradi geplaatst , waar ik een gratis voerschep erbij kreeg en gratis verzending. Agradi bezorgde binnen 3 dagen de Slueslimix

Ecomunitypark 1

8431 SM Oosterwolde

(0) 516-760746

Over VITALstyle

VITALstyle: (voorheen ECOstyle) Portie kracht uit de natuur Gevarieerde en effectieve honden- en kattenvoeding. Gezondheidsproducten voor paard, koe en geit. 100% natuurlijk. Ruim 50 jaar ervaring.