Top merk en zeer goede producten

Mijn paarden staan op en en voer en sublementen van vitalstyle. Zeer fijn sinds ik dit voer zien beide paarden er goed uit. De jongste krijgt nog extra producten bij voor de spier opbouw daarnaast krijgen ze beide de oerbalans en de lijnzaadolie dagelijks. En sinds kort krijgt mijn oudste paard luchtwegsupport bij. Dat is de kieskeurigste van de 2 en ook zij eet alles door de sluesli mix.

Helaas hond lust het niet

Kan er niets verder over zeggen! Hond lust het niet!

Top kwaliteit

De producten doen wat ze moeten doen. Handig in gebruik. Gebruikt bij een nieuw paard wat mega hengstig wordt en daardoor ook enorm verkrampt liep. De ontspanning bij mijn merrie kwam binnen enkele dagen. Gebruik hiervoor hormoonbalans en de spiersouplese. Heeft haar een enorme boost voorwaarts gegeven.

Goede hulp & top producten

Ze staat je te hulp bij vragen en beantwoord ze in alle eerlijkheid. Haar producten zijn top!

Een natuurlijke basis voor een gezonde hond

Dat VitalStyle goed is voor je hond, ruik je al zodra je de zak open maakt. De geur van kruiden komt je tegemoet. Dat dat niet ten koste gaat van de smaak, dat laten onze viervoeters ons elke dag zien. Ze zijn dol op de knapperige brokken én op het blikvoer. Want ook daaraan ruik je én zie je dat er alleen maar goed spul in zit. Wij zijn fan!

overzichtelijke site

de site is overzichtelijk en er is per product veel informatie te vinden wat de keuze voor een bepaald product eenvoudiger maakt.

Heb hondevoer speciale brokken besteld voor hondje met heupdysplasie en ge-tordeerde voorpoten. volgens de website zou het 2 werkdagen kunnen duren eer de brokken bezorgd werden. stonden al de volgende dag op de stoep. top.

Super fijne producten

Vitalstyle heeft echt alle producten passend bij mijn paarden. De service is top en de levering is altijd ontzettend snel!

Goed en snel

Goed en snel

Ik had graag informatie gehad wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Nu zag ik een auto voor de deur stoppen en ontving ik mijn bestelling; dat vond ik wat verbazingwekkend.

Fijne producten en goede service!!!

Zeer tevreden over de producten van Vitalstyle...

Vooral de het doorgeven naar levering door derden is subliem gebleken.

Nog geen seconde spijt gehad van de kennismaking met uw product. Paardje lust het graag. Snelle levering. Alles top in orde.

Super lekker voer en goede werking!

Ik ben zeer tevreden over de voeding vsn VitalStyle voor kat en hond. Ik heb 7 katten en ze vinden het allemaal lekker! De vacht glimt veel meer, en de poep is veel beter! Mijn hond met HD, eet de Spieren en Gewrichten, wat een verschil. Hij loopt veel soepeler, komt zijn mand weer uit!

Onze hond reageert goed op deze brokken

Onze hond is ietwat kieskeurig, maar eet deze brokken graag. Zijn vacht is mooi blijven glanzen, daar krijgen we vaak reactie op van andere hondenbezitters.

VITALstyle kleine en smakelijke brok

Onze hond Daisy is dol op haar VITALstyle brokjes voor de kleine hond! Ze was nooit een makkelijke eter maar deze kleine en smakelijk brok eet ze heel vlot op.

Mijn paarden en honden zijn er super gezond mee!

Onze 2 paarden en 2 honden krijgen allemaal VITALStyle. De supplementen zorgen er voor dat mijn Oma paard gezond en fit blijft en onze sport pony kan presteren. Wat ze ook krijgen het is meestal op te lossen met een supplement dus de dierenarts kosten zijn laag. Bij de honden precies het zelfde, zij krijgen de brokken en het natvoer en onze oude flatcoat van 8 doet het er goed op onze flat van bijna 5 is gezond en sterk mee. Wat ik vaak doe is de supplementen voor de paarden ook gebruiken voor de honden. Onze oude flat heeft net als onze Oma paard wat last van haar gewrichten, die krijgen beide de souplesse siroop, wat voor beide heel fijn werkt!

Super effectieve en eerlijke producten!

Ik heb al meerdere producten van VITALstyle gebruikt bij onze dieren. De hond van mijn schoonouders (Cocker Spaniël) is onwijs energiek en begon in de winter mager te worden. Al zijn energie ging uit naar zijn beweging en daardoor verloor hij zijn lichaamsgewicht, het voer wat hij toentertijd kreeg was dan ook niet juist afgestemd op zijn behoefte. We probeerde VITALstyle Actief en dit vond hij heer-lijk! Hij kan soms ook nog wel eens een lastige eter zijn namelijk.. Dit voer gaf hem de energie en de behoefte die hij nodig had, waardoor hij letterlijk beter in zijn vel ging zitten! Ook voor de paarden heb ik al enkele producten in gebruik gehad ter ondersteuning. De producten geven duidelijk verschil! Wat ik zo fijn vind is dat de producten op natuurlijke basis zijn. Je weet dat het geen troep is en dat de kruiden in de voeding/supplementen bewezen effectief zijn! Precies waar ik mijn dieren mee wil ondersteunen :)

Top producten, goede kennis en service

Al een aantal jaar gebruik ik verschillende producten van Vitalstyle om mijn paarden te ondersteunen in het werk en fit te houden. Door de goede kennis over paardenwelzijn en het trainen van paarden kunnen de mensen achter VITALSTYLE je goed adviseren in het gebruik van hun supplementen. Ook heel fijn dat het aanbod aan producten steeds uitgebreider wordt, zodat je betere keuzes kunt maken en gerichter toe kunt passen.

Goede service en hond eet de brokjes graag

Mijn hond Denny heeft de brokjes van Vitastyle eerst mogen proberen. Hij kan soms wat kieskeurig zijn. Deze brokjes bleek hij erg lekker te vinden! Ook krijgt hij geen jeuk van deze brokken!

Topkwaliteit uit de natuur!

Heel blij met de ondersteuning van deze supplementen, ze dragen op veel manieren bij aan de gezondheid van de paarden! Daardoor zitten ze lekker in hun vel en kunnen ze met meer gemak en plezier het werk aan. Er is ook voor elk lichamelijk ongemak wel een oplossing, hierin is er ook een super service als het gaat om advies!

Top kwaliteit, snelle service

Ik ben enorm blij met de VITALstyle producten! Met de supplementen kan ik mijn pony’s nog beter ondersteunen! Er is een ruim assortiment en snelle/ vriendelijke service!

Topproducten en een goede service

Goede producten die doen wat je ervan verwacht. Ze helpen mij op een verantwoorde manier om mijn paarden fit en gezond te houden zodat ze met veel gemak en plezier het werk willen doen wat ik van ze vraag

Ondersteuning voor je paard uit de natuur

Inmiddels gebruik ik meerdere jaren verschillende producten van VITALSTYLE en daar ben ik heel tevreden over! De supplementen doen wat je van ze verwacht! Dit komt mede door de goede adviezen die medewerkers van VITALSTYLE geven. Deze beschikken over veel paarden- en product kennis. Daarnaast vind ik het heel fijn dat de producten van Vitalstyle dichtbij de natuur staan.

Topkwaliteit! Zowel producten als service!

Ik gebruik al lange tijd producten van VITALstyle. Ik ben 3/4 jaar geleden begonnen met Longvitaal voor mijn paard met pollenallergie. Hier was ik al super tevreden over, maar verder nooit echt gekeken naar andere producten. Sinds een jaar/1,5 jaar heb ik standaard VITALstyle producten staan. Dolorcomfort, Elektrolyten, Souplessesiroop, Oerbalans en Longvitaal behoren wel tot mijn standaard pakket. Over de service ben ik ook erg te spreken! Binnen een aantal uur ontvang je reactie op al je vragen. Vorige week kwam ik mijn account op de website niet meer in, daar zijn ze zelfs op hun vrij dag nog mee bezig gegaan.. Voor mij is VITALstyle een hele grote aanrader! :)

Super kwaliteit & service

Ik voer mijn paarden sinds een jaar enkel supplementen van VitalStyle en ze zijn enorm opgeknapt. Glanzende vachten, goede mest en 2 blije paarden (en baasje). Ik geef aanvulling waar nodig maar daarnaast ook dagelijkse producten zoals de OerBalans & Lijnzaadolie. De korte lijntjes met de medewerkers van VitalStyle vind ik zelf erg prettig, ik krijg altijd eerlijk en passend advies, aansluitend bij de behoeftes van mijn paarden.

Ecomunitypark 1

8431 SM Oosterwolde

(0) 516-760746

Over VITALstyle

VITALstyle: (voorheen ECOstyle) Portie kracht uit de natuur Gevarieerde en effectieve honden- en kattenvoeding. Gezondheidsproducten voor paard, koe en geit. 100% natuurlijk. Ruim 50 jaar ervaring.