Goede oplossing voor de zomerperiode

De seizoensgebonden benauwdheid van mijn paard neemt aanzienlijk af door LongVitaal. Het feit dat het puur natuur is en in brokvorm maakt het een nog prettiger product dat veilig gegeven kan worden. Ook in combinatie met andere producten zoals bijv. Oerbalans. De producten worden snel en netjes verstuurd; de Klantenservice reageert snel en vriendelijk.

Goede kwaliteit en service

Ik ben erg tevreden over de oerbalans en de bestelling is vlot te plaatsen.

Mijn hond en katten lusten het niet maar de vlotte levering is zeker ok

Mijn hond en poesjes lusten het niet.

Super snelle levering

2 producten besteld. En 2 dagen later al netjes thuis bezorgd. We zijn nu de Detox bij 1 van de merries aan het voeren. Wanneer deze kuur is afgelopen zullen we starten met de darmbalans. Ik ben heel benieuwd na het resultaat.

Ik heb de hormoonbalans, hoef en pees en de Oerbalans. Ik heb een ex dekhengst hij is nu 9 en pas 8 maanden ruin. En nu dekt hij niet eens meer door de hormoonbalans. De hoef en pees doen het ook goed. En de Oerbalans mijn paard heeft nog niet zo mooi een glanzende vacht gehad

Heel tevreden

Super blij dat ik jullie merk gevonden heb.

Snelle levering, goede service. De producten zijn ook echt van topkwaliteit!

Prima, hond vindt het lekker.

xxxx

Erg klantvriendelijk!!

Via instagram geholpen. Super klantvriendelijk!! En al jaren tevreden over jullie producten!!

Altijd snelle service en super producten!

Ben zeer tevreden werkt goed

Mijn pony word er fitter van lijkt beter in zijn vel te zitten,

werkt super

Mijn voorkeur gaat uit naar vloeibare supplementen als ik toch iets wil geven. De Friezen dames zijn door het gebruik van Vitalstyle Suikerbalans veel minder gaans schuren. De manenkam is veel zachter geworden en minder opgezet. Ik vind het fijn om Suikerbalans te gebruiken voor mijn 2 friezen dames die het met smaak op eten.

Fijne olie voor een gunstige prijs.

Fijne supplementen en snelle levering

Ik gebruik altijd oerbalans voor mijn paarden en ik heb laatst een grote fles honingzalf gekocht. En nog wat andere supplementen gebruik is en altijd erg tevreden!

Snelle levering, fijne producten

Net geen tien omdat de verpakking om de zak voer kapot en slap was.

Probleem opgelost

Mijn oudere kat begon ineens in huis te plassen. Op advies overgestapt op ander voer en nu sinds ze dit speciale voer krijgt is het plassen op andere plekken opgelost. Kat blij en vooral wij ook blij!

Vaker besteld en het is altijd in orde

Paard vindt het lekker

Ziet er smakelijk uit

Super snelle service en snel antwoord bij vragen

Wij zijn fan!

We hebben ervaring met meerdere producten van Vitalstyle en zijn hier erg tevreden over. Niet over alles, het hondenvoer wordt bijvoorbeeld niet gegeten, maar veel andere producten wel. Ik noem even een paar voorbeelden Colosan, calendulaspray, spiercomfort (wel jammer dat het niet meer in een spuitbus zit), Suikerbalans en op het moment zijn we bezig met een fles Luchtwegsupport.

Prima brokjes, mijn poezen doen het er heel goed op en ze vinden het lekker!

Zie bovenstaande

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snelle levering. Helaas zijn onze poezen dames nog niet erg gecharmeerd van de brokjes...maar we blijven proberen!

Gewoon alles goed en snel geleverd.

Oerbalans voor mijn Haflinger met exceem/allergie besteld die moet afvallen, geen suikers mag, 4 uurtjes wei met graaskorf krijgt en niet altijd hooi heeft van topkwaliteit. Geef het nu 3/4 jaar, hij ziet er fit en gezond uit en schuurt deze zomer stuk minder (wel helaas nog ingepakt in exceemdeken). Hij glimt je tegemoet! €40,— voor 4 kilo is wel prijzig en is voor mij niet haalbaar om langere tijd te geven. Bestel dus grote hoeveelheid en is zonder afleverkosten supersnel geleverd. Ook adequaat antwoord op een vraag gekregen. Een tevreden klant!

Goede producten

Prijzig maar wel goed, producten doen wat ze beloven

Ecomunitypark 1

8431 SM Oosterwolde

(0) 516-760746

Over VITALstyle

VITALstyle: (voorheen ECOstyle) Portie kracht uit de natuur Gevarieerde en effectieve honden- en kattenvoeding. Gezondheidsproducten voor paard, koe en geit. 100% natuurlijk. Ruim 50 jaar ervaring.