Heb het nog maar kort in gebruik maar merk al wel iets verschil. Een van mijn paarden heeft last van pollenallergie en merk wel dat hij minder last van een loopneus heeft. Voor verdere vorderingen gebruik ik het nog te kort denk ik.

Ik geef Oerbalans ze vind het heerlijk en ik denk dat het een goede toevoeging is op der brokken

Mijn ervaring tot op dit moment zijn hoop gevend. Mijn hond "zit niet lekker in zijn vel" met de nieuwe brokjes en het blikvlees hoop ik dat het snel veranderd. De brokjes worden snel opgegeten, met nog een proefpakket zou het misschien beter gaan, voorlopig ga ik deze voeding een tijdje gebruiken de hond moet een beetje wennen aan zijn "nieuwe voeding".

Snelle levering van goede producten

Al jaren tevreden gebruiker van colosan. Gelukkig niet vaak nodig maar altijd thuis op voorraad voor als een paard krampjes of beginnende koliek heeft. Werkt snel en heeft toch al vaak een dierenartsbezoek voorkomen.

Verrast door een hele snelle levering

Eerder geleverd dan vermeld. Fijn!

Merrie met PPID in topconditie door (o.a.) Vitalstyle

Een aantal maanden geleden ben ik geswitcht van voeding voor mijn IJslandse merrie (22) met PPID. Gestart in februari met Sluesmix en een detoxkuur en daarna de oerbalans erbij gaan geven. Ze komt goed door haar vacht, heeft fijne energie en is in goede conditie. Ik ben heel tevreden!

Zeer tevreden over de fijne pfoducten en snelle service.

Ik gebruik veel vitalstyle producten, het is inmiddels echt mijn favourite merk geworden. Recent de detoxkuur besteld die ik op dit moment geef aan mijn pony. Ook goede ervaringen gehad met de chillpill vorig jaar. Snelle levering en de producten ruiken zo lekker en worden door onze pony daardoor goed gegeten!

servicegericht

werkt snel

Vlotte bestelling en levering

Alles verliep vlot, enige minpuntje: ik kreeg enkel orderbevestigingen en niet de facturen die ik nodig heb voor mijn boekhouding.

Snelle service, keurige verpakking, ideaal proefpakket voor de kat.

De geldigheidsdatum van de meegeleverde kortingscode is helaas verstreken. ( 31-12-2021 )

Product doet wat het beloofd

Alle producten van vitalstyle vind ik fantastisch. Ik gebruik vooral longvitaal voor mijn astmatisch paard en ik merk als ik de dosis weg laat dat hij meteen terug valt. Ik gebruik ook de hoefspray, luchtwegsiroop, voor de maag al gebruikt tijdens de verhuis. Een zandkuur en magnesium. Ik vind her enkel jammer dat er geen papieren verpakkingen beschikbaar zijn. Zeker voor de longvitaal wat doe ik met al die emmers ?

Prima producten, slechte verpakking

Ik heb tot 2x toe een zak paardenvoer besteld. Deze is in een te slappe doos verpakte die bij aankomst niet veel meer waard was. Er zat ook nog een fles lijnzaadolie bij in. Gelukkig was die nog wel heel. Mijn verzoek: de zakken voer zelf meer vacuüm verpakken zodat deze zelf steviger zijn en beter te versturen.

Super snelle levering en een super goede kwaliteit lijnzaad - bespoedigt verharingsproces enorm snel! ( dikke wintervacht Shetlanders )

Vlot en netjes

Bestelling ging vlot en is netjes afgeleverd.

Goede service en super product!

Omdat ik een grote hoeveelheid hondenvoer, spier en gewricht had besteld dat ook op een ander adres dan voorheen moest worden bezorgd heb ik telefonisch contact gehad. Dat verliep zeer soepel en werd tevens teruggebeld naar Kreta waarbij verblijf. Bovendien is mijn hond van 10 jaar oud sinds hij deze voeding krijgt vrij van pijnstillers en loopt hij weer soepel. Daarom hoop ik dat het binnenkort ook in Griekenland te krijgen is!

Goede, snelle service

Zowel voor kat en paard goede voeding

snel geleverd

snel geleverd producten die super hun werk doen

Hele fijne webshop

Fijne webshop precies gevonden wat ik nodig had.

Snel in huis en fijne service

Paard is kieskeurig maar eet dit graag

Ziet er goed uit paard eet dit graag.

Super goede service! Ik had voor het eerst besteld bij hen en ik had het product binnen de 2 dagen ookal woon ik in België! Ik vond het schepje juist niet in mijn supplement dus had hen een berichtje gestuurd. Ze antwoordde heel snel en heel vriendelijk! Ze hebben er zeker een trouwe klant bij!

Bestellingen altijd nog super snel afgeleverd, heel fijn.

Vandaag optijd besteld is volgende dag geleverd, super handig.

Het voldoet helaas nog niet aan het gewenste resultaat

Super advies alleen ons paard reageert nog niet zoals we hadden gehoopt.

Goed redelijk gauw een antwoord

Ecomunitypark 1

8431 SM Oosterwolde

(0) 516-760746

Over VITALstyle

VITALstyle: (voorheen ECOstyle) Portie kracht uit de natuur Gevarieerde en effectieve honden- en kattenvoeding. Gezondheidsproducten voor paard, koe en geit. 100% natuurlijk. Ruim 50 jaar ervaring.