Top!!

Ik gebruik meerdere producten van vitalstyle. Oerbalans, darmbalans, longvitaal, en natuurlijk slueslimix. Ik vind het een prachtig product, omdat het allemaal op basis van kruiden is, die paarden hard nodig hebben. Mijn paarden zitten goed in hun vel en glanzen je tegemoet. Hoop dat ze ooit nog eens met een grasmix komen en dan zonder lucerne.

Prima advies via de mail; daarna prima levering

Telefonisch niet bereikbaar, maar wel via de mail. Duidelijk advies en levering daarna

snelle levering. heel tevreden over de producten

Kat smult ervan!

Sarah vind het eten lekker. Nou is zij wel een makkelijke eter. Een succes en we zullen het zeker kopen om het eten afwisselend te houden.

Ik heb de proefzakjes snel ontvangen. Ik heb de indruk dat het produkt werkt, maar de tijd is nog te kort om er goed over te kunnen oordelen.

Messengercontact super, maar levering moeizaam

Het eerste order dat ik een tijd terug plaatste, werd véél trager geleverd dan vermeld op de site. Daar mijn 5 maand oude veulen het product snel nodig had, was dat heel zuur... De messenger-functie via Facebook antwoorde wel snel en hielp mee. Het 2e order, werd snel geleverd, maar ik kreeg geen melding dat het geleverd was. Hierdoor, ook +-/ 5 dagen moeten wachten terwijl mijn paard met maagzweren zat en dus ook snel het product nodig had. De messenger-functie reageerde ook weer heel snel, waarvoor dank. Ik denk niet dat ik nog een keer via de website van VitalStyle zal bestellen. Producten als deze koop je niet 'zomaar' en dat dient dus vlot te verlopen. Over de messenger-functie echter enkel maar lof! Ik ontvang ook niet automatisch de factuur voor mijn boekhouding, dat is ook vervelend, ik moet er achteraan gaan :) Ik beveel jullie aan vanwege de kwaliteit van de producten, maar de snelheid/correctheid in levering vind ik niet ok.

Super snelle levering en mijn paard doet het er goed op

Ik zou het eigenlijk 5 sterren willen geven. De producten zijn goed de service is uitstekend. Ik heb gebeld voor een advies en ben echt super geholpen MAAR ik wil jullie adviseren om, in mijn geval lijnzaadolie, vloeistoffen toch een extra bescherming tegeven op het moment dat het met andere producten in 1 grotere doos zit. Bij mij was de bodem van de fles gescheurd. Ik heb hier niet over gebeld want ik weet niet waar het gebeurd is, misschien heb ik zelf gedaan, heb ik de doos te hard neergezet. Het allerbelangrijkste is dat mijn paard minder verzet geeft en het er heel goed op doet !

Duidelijke info op maat

Omdat mijn paard ineens geen interesse meer had in haar voer ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Door de duidelijke info op de website van Vitalstyle heb ik gekozen voor de sluesmix gecombineerd met eerst de detoxmix en daarna oerbalans. Mijn paard eet het graag en heeft een goede energiebalans ondanks de verharingsperiode. Top!

Eerst proefpakket besteld, vlot geleverd. Dit beviel onze poes goed. Daarna een 4 kilo zak besteld, vlot geleverd.

keurig

netjes verzorgt en bezorgt, poezen vinden zeker het nat voer heel erg lekker

Prima service en levering

Super klantvriendelijk

Goed advies gekregen en snelle service.

Fantastisch!

Mijn IJslander had dunne mestslierten aan haar billen hangen. Mijn Shetlander had ontzettend dunne mest. Gestart met voeren van Slueslimix met Oerbalans. Ze hebben nu prima mest! Echt heel fijn. Hopelijk helpt het bij de shet ook tegen haar zomerkriebels, zoals ik ergens gelezen heb.

Snel geleverd.

Hoest nog wel

Geef het nu anderhalve week. Beetje beter

Goed product snel geleverd

De hoest siroop moet je nog wel aan wennen want het ruikt heel sterk.

Niet lekker

Helaas mijn katten vonden de brokjes niet lekker ze hebben toch liever purina brokjes

Makkelijk

Zo besteld en lekker thuisbezorgd.

Altijd tevreden

via een lezing bij de paarden Vierdaagse in Zorgvlied met Vital style in contact gekomen. Heel blij en tevreden

Supersnelle levering, mooie producten!

Heel tevreden, paardjes vinden het ook lekker

Super geregeld

Super geregeld

Goede producten die echt bijdragen aan een gezonder paard!

Ik gebruik souplesse siroop voor mijn ene paard, waarbij ik echt merk dat ze hier beter op presteert en gemakkelijker herstelt na zware trainingen en wedstrijden. Voor mijn andere paard gebruik ik sinds kort luchtwegsupport omdat zij in de winter last heeft van een hoest met rijden. Het hoesten is sindsdien minder of weg! Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Makkelijk te bereiken en goed advies te verkrijgen bij vragen via sociale media!

Snelle levering en fijne producten

Snelle levering en fijne producten

Netjes verpakt en snel verzonden

Goede service en snel geleverd! Leuk dat je het magazine Vitalzine er bij krijgt.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, goede prijs

Ecomunitypark 1

8431 SM Oosterwolde

(0) 516-760746

Over VITALstyle

VITALstyle: (voorheen ECOstyle) Portie kracht uit de natuur Gevarieerde en effectieve honden- en kattenvoeding. Gezondheidsproducten voor paard, koe en geit. 100% natuurlijk. Ruim 50 jaar ervaring.