Laden reviews...
429 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijk, behulpzaam personeel. De ruime keuze en betrouwbare bestel- en afhaalervaring komen regelmatig terug in de beoordelingen. Veel reviews noemen duidelijke informatie en vlotte communicatie. Over het geheel genomen is de ervaring betrouwbaar en handig.
Tout s’est super bien passé. Rien à dire
12 July 2026
Sébastien
Bruxelles
Der einzige Baumarkt mit dem Produkt, was ich suchte. Freitag nachmittag bestellt, Dienstag steht das 150kg Paket auf der Auffahrt. Wirklich spitzenklasse!
12 July 2026
Christoph
Raeren
Beloftes niet nagekomen eerstverantwoordelijk laat geleverd daarna aan het lijntje gehouden over de bestelling. 3 maal moeten Bellen gewoon geen berichtje terug. Materialen wel in orde, Werk gewoon te laat af en daardoor verlof voor niets genomen pff
dirk
Lokeren
Prix des produits concurrentiels, vaste choix, et délais de livraison courts respectés. TOP !
DUPONCHEEL Jean-Luc
Ganshoren
Heb al 3 maal hier besteld. Steeds correcte levering gehad.
John
Aalst
De infiltratieput was blijkbaar al in en uit elkaar gehaald. De man vrouw verbindingen waren al op verschillende plaatsen afgebroken! Er lag ook een laag stof op, die erop wijst dat die al geruime tijd bij jullie lag en nog niet verkocht was. Via een online bestelling was het makkelijk om deze infiltratieput die niet meer voldoet toch te verkopen. Ik heb er ook foto’s van genomen. Ik betreur dat een bedrijf zoals jullie zoiets verzenden. Ik zal dus geen positief bericht over jullie verspreiden.
Marc
Jabbeke
Afhaalpunt voor bestelling was Grobbendonk. 1 telefoontje en alles werd in orde gebracht om Melle als afhaalpunt te selecteren. Zeer tevreden van het team daar
Eddy
Lochristi
Zeer vriendelijk en professioneel !
Gregory
Meise
geert
Lede
Ruim aanbod, snelle levering en correcte prijzen. Niets op aan te merken.
Jordy
Lokeren
Het gevraagde product werd snel en veilig verpakt geleverd.
Gaston Jochems
Tielt-Winge
Gemakkelijk te bestellen op ruim online aanbod. Bericht klaar voor afhalen.
6 July 2026
Ignace
Merelbeke Melle
Hi,
Bedankt Ignace voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen vlot verliep en dat je tevreden bent over onze service. Graag tot de volgende keer!
Team Bouwkampioen
Artikels die in 'stock' waren besteld, na 11 dagen en 1 telefoon naar Bouwkampioen nog geen ophaalmail gekregen. Nog maar eens gebeld, zeggen ze doodleuk dat het klaarligt. Bij aankomst moeten ze nogmaals alles bij elkaar zoeken. Geen aanrader.
5 July 2026
Quinten
Asse
Hi Quinten,
Bedankt voor je review. Het spijt ons dat jouw bestelling niet is verlopen zoals het hoort. We hebben dit intern bekeken en nemen de nodige maatregelen om dit in de toekomst te vermijden.
Dit was helaas een uitzondering op onze normale service, maar we begrijpen dat dit jouw ervaring niet beter maakt. Onze excuses daarvoor.
Mocht je ons in de toekomst toch nog een kans willen geven, dan helpen we je graag verder.
Team Bouwkampioen
Uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen. Goedkoop ! De communicatie verloopt zéér vlot, ik word op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Levertijd wordt duidelijk gecommuniceerd en het product was netjes geleverd op mijn oprit. Zéér tevreden, ik bestel hier nog.
5 July 2026
Michel
Emblem (Ranst)
Hi Michel,
Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de communicatie en de levering. Graag tot een volgende bestelling!
Mvg,
Team Bouwkampioen
Bestelling stond vlug klaar, correcte communicatie en zeer vriendelijk onthaal + materiaal in de wagen geladen.
4 July 2026
Yannick
Erembodegem
Mooi product! (Ecolat borderranden) Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn bedrijf.
4 July 2026
Femke
Geleen
Livraison rapide et matériel de qualité !
Marc
STEMBERT
Vlot bereikbaar - scherpe prijzen.
Jens
Bottelare
Perfect, goede communicatie, goede service.
FiTe
Wetteren
Na het plaatsen van onze online bestelling is er snel gehandeld waardoor we op korte termijn konden gaan afhalen. Prima geregeld, alles vlotjes verlopen.
29 June 2026
Linda
Geel
Ik bestelde online 100kg voegsel voor mijn terras en kort daarna kreeg ik al direct een mail met alle details. Daar niet alles op stock was, belden ze me op dat ze bij het hoofdbedrijf zouden bijbestellen. Daar de hoofdfirma Blijkbaar het order had vergeten te plaatsen, kwam bouwkampioen terug op mijn order en boden ze mij dezelfde hoeveelheid aan maar een betere versie van mijn product, zonder meerkost. Als dat geen service is … dan weet ik het ook niet meer! Super dankbaar!
28 June 2026
vanessa
Kortrijk
Een meevaller om nog onderdelen te kunnen vinden voor een kompostbak van een tiental jaren oud.
28 June 2026
Rudy
Lier
Gemakkelijk en transparant. Ik ben zeer tevreden
25 June 2026
David
Velzeke
Alles geleverd zoals gevraagd!
24 June 2026
ANDRE
3110 Rotselaar
Je kan snel en op een eenvoudige manier bestellingen plaatsen. Wanneer je een vraag hebt, kan die eenvoudig via de chat functie gesteld worden. Bij afhaling, steeds ontvangen door vriendelijke mensen die bereid zijn om ook hulp te bieden.
24 June 2026
Philippe
Merelbeke
Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers.
We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak.
Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen.
⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.
Veerweg 54
9090 Merelbeke-Melle