Kwalitatieve producten en uitstekende service

Van bestelling tot levering & service na verkoop werd ik heel goed geholpen.

altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen bij bouwkampioen! Goede service.

Kwalitatieve klantenservice

Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Producten steeds correct en naar verwachting ontvangen.

Tegels besteld voor terras, blijkbaar waren deze niet in stock bij de leverancier. Onmiddellijk bij het vaststellen van het probleem werd telefonisch contact opgenomen en een alternatief voorgesteld, dit met kennis van zaken en duidelijke uitleg. Nadien vlotte levering.

Vlotte levering

Snelle en vlotte levering, is zeer goede kwaliteit van materiaal.

Snel klaar

Had planken nodig lagen de dag er na klaar voor ophalling

uitstekend

gemakkelijke en vlugge levering

Efficiënte en prima service

Recent heb ik een aankoop gedaan online, omdat ik iets op weinig andere plekken kon vinden. De afhaling ging heel vlot.

correcte prijs

goede service

Altijd top service en super vriendelijke mensen

Zeer goede eerste ervaring

Plastiek boord en paaltjes gekocht voor het afboorden van gras. De kwaliteit van zowel de boord als de paaltjes is zeer hoog waardoor het plaatsen met een deftige hamer zeer vlot verloopt. Ook nog eens aan de beste prijs tov alle andere. Heel tevreden.

Efficace

J'ai apprécié la rapidité du service et la disponibilité d'un large choix de matériaux.

Prima product. Tijdig kunnen afhalen.

Een prima prijs voor een goed product.

Vlot besteld en afgehandeld ...

Duidelijke website ... vlot besteld, betaald, gefactureerd en afhaling ... vriendelijk en klantgericht beschikbaar stellen van het bestelde ... Was wel een beetjes zoeken naar de "balie" voor aanmelden om het bestelde af te halen.

Zeer goede prijs/kwaliteit en correcte levering

overzichtelijke website duidelijke prijsaanduidingen correcte informatie goede prijs/kwaliteit correcte levering

Alles lag klaar en was in orde

Bestelling online. Alles lag klaar bij het ophalen en was in orde.

Topwinkel

Intussen al vele bestellingen gedaan bij bouwkampioen als particulier. Steeds tevreden geweest van de klantendienst, de prijs/kwaliteit verhouding en ook de klantgerichtheid als gevraagde artikelen even niet snel leverbaar zijn om vlot een alternatief te voorzien. Ook heel erg top dat ik mijn laatste bestelling in meerdere keren kon ophalen wegens volume restricties. Ik ga zeker opnieuw bestellen nog.

Mijn vaste stop tijdens mijn verbouwing.

Op voorhand bestellen en 's ochtends ophalen, kan niet eenvoudiger. Ook als doe-het-zelver kan je met al je vragen terecht in de winkel en word je steeds vriendelijk geholpen.

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden van Bouwkampioen, zowel het contact met de medewerkers ivm vragen over de producten, als de levering! Mocht ieder bedrijf maar zo werken.

Fijne samenwerking!

De bestelling is zeer snel geleverd, waarvoor dank. Ook dikke merci om de dubbele betaling van ons snel en correct recht te zetten.’t Was een leuke ervaring om met jullie samen te werken. Gezellige dag verder.

product voldoet maar lang leveringstijd

We moesten lang wachten op onze bestelling.

Goed, spijtig dat het transport niet vlot is gegaan.

De col- blokken zijn super handig en mooi glad. De goederen zijn perfect voor onze deur geleverd. De planning transport is niet goed verlopen, dag levering tot 3x veranderd.

Klant onvriendelijk personeel!

Bestel hier nooit meer!

Zeer goede

Zeer goede kwaliteit en goede service vriendelijk behulpzaam gehoorzaam top tevreden over bedankt LUC

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen.be

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.