Impeccable, livraison rapide et articles de qualité.
Beste, 1 putdeksel was namelijk zwaar beschadigd op een hoek aan de bovenkant (waarschijnlijk door te vallen). Ik kan het niet gebruiken omdat deze waterdicht moeten zijn. Mvg De Schuymere Bram
Zeer tevreden over prijs en levering van de aangekochte materialen.
Van bestelling tot levering & service na verkoop werd ik heel goed geholpen.
Altijd goed geholpen bij bouwkampioen! Goede service.
Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Producten steeds correct en naar verwachting ontvangen.
Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat alles naar verwachting verlopen is!
Tegels besteld voor terras, blijkbaar waren deze niet in stock bij de leverancier. Onmiddellijk bij het vaststellen van het probleem werd telefonisch contact opgenomen en een alternatief voorgesteld, dit met kennis van zaken en duidelijke uitleg. Nadien vlotte levering.
Dankjewel voor je positieve beoordeling! We doen ons best om bij problemen snel een oplossing te bieden, fijn dat je dit zo ervaren hebt!
Snelle en vlotte levering, is zeer goede kwaliteit van materiaal.
Dankjewel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit!
Had planken nodig lagen de dag er na klaar voor ophalling
Bedankt voor je review! We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk klaar te zetten
gemakkelijke en vlugge levering
Bedankt voor de review! We doen er alles aan om snel en soepel te leveren, dus super dat je dat zo hebt ervaren. Tot de volgende keer!
Recent heb ik een aankoop gedaan online, omdat ik iets op weinig andere plekken kon vinden. De afhaling ging heel vlot.
Dankjewel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je vlot vond wat je zocht en dat de afhaling goed verlopen is!
goede service
Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is!
Altijd top service en super vriendelijke mensen
Dankjewel voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Plastiek boord en paaltjes gekocht voor het afboorden van gras. De kwaliteit van zowel de boord als de paaltjes is zeer hoog waardoor het plaatsen met een deftige hamer zeer vlot verloopt. Ook nog eens aan de beste prijs tov alle andere. Heel tevreden.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo een goede ervaring hebt gehad!
J'ai apprécié la rapidité du service et la disponibilité d'un large choix de matériaux.
Merci pour votre retour! Nous sommes heureux que la rapidité et le choix de matériaux vous aient satisfait
Een prima prijs voor een goed product.
Dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent!
Duidelijke website ... vlot besteld, betaald, gefactureerd en afhaling ... vriendelijk en klantgericht beschikbaar stellen van het bestelde ... Was wel een beetjes zoeken naar de "balie" voor aanmelden om het bestelde af te halen.
Bedankt voor je review en feedback!
overzichtelijke website duidelijke prijsaanduidingen correcte informatie goede prijs/kwaliteit correcte levering
Dankjewel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, prijzen en levering
Bestelling online. Alles lag klaar bij het ophalen en was in orde.
Bedankt voor je review! We doen ons best om afhalingen zo vlot mogelijk te laten verlopen
Intussen al vele bestellingen gedaan bij bouwkampioen als particulier. Steeds tevreden geweest van de klantendienst, de prijs/kwaliteit verhouding en ook de klantgerichtheid als gevraagde artikelen even niet snel leverbaar zijn om vlot een alternatief te voorzien. Ook heel erg top dat ik mijn laatste bestelling in meerdere keren kon ophalen wegens volume restricties. Ik ga zeker opnieuw bestellen nog.
Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review! We zijn blij dat je telkens opnieuw tevreden bent en kijken uit naar je volgende bestelling.
Op voorhand bestellen en 's ochtends ophalen, kan niet eenvoudiger. Ook als doe-het-zelver kan je met al je vragen terecht in de winkel en word je steeds vriendelijk geholpen.
Bedankt voor de mooie review! Geweldig om te horen dat je ons als vaste stop gebruikt en dat alles zo vlot verloopt!
Snelle en correcte levering
Dankjewel voor de positieve beoordeling!
Zeer tevreden van Bouwkampioen, zowel het contact met de medewerkers ivm vragen over de producten, als de levering! Mocht ieder bedrijf maar zo werken.
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en levering!
De bestelling is zeer snel geleverd, waarvoor dank. Ook dikke merci om de dubbele betaling van ons snel en correct recht te zetten.’t Was een leuke ervaring om met jullie samen te werken. Gezellige dag verder.
Bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn blij dat alles vlot verlopen is en dat je een goede ervaring gehad hebt!
We moesten lang wachten op onze bestelling.
Bedankt voor je feedback! Onze excuses voor de langere leveringstijd, we begrijpen dat dit vervelend is.