Uitstekende service

Steeds een uistekende service. Indien er bijzonderheden zijn, wordt je hier ook correct over geïnformeerd.

Topervaring dankzij scherpe prijzen en goede service

Goede prijs, overzichtelijke website en goede service zorgen voor een topervaring! Bouwkampioen is de eerste site waar ik kijk als ik iets nodig heb.

Materialen zijn naar behoren

levering goed en snel

Snelle en duidelijk communicatie rond voorraad en leveringen.

Snelle en duidelijk communicatie rond voorraad en leveringen.

Correcte levering

Eenvoudig online te bestelling. Goedkoop. Goede communicatie.

Fantastische ondersteuning bij aankoop van materialen

Er was twijfel over een aankoop maar men bood me een oplossing aan. Zeer vriendelijk personeel.

Bereikbaar, flexibel en vriendelijk!

Bij vragen kan je via mail, telefonisch of WhatsApp op korte termijn telkens een gepast antwoord verwachten. Topservice, wat belangrijk is als je aan het bouwen bent!

vlotte en vriendelijke bediening

Telefonisch en persoonlijk contact zeer opgevolgd. De bediening is snel en behulpzaam

Het product beantwoordt volledig aan onze verwachting en heel blij met verzorgde en snelle levering

Bestelling is goed verlopen

Bestelling is goed verlopen.

correct

vlotte manier van bestellen en ophaling materialen + dringende info via whatsapp kunnen bekomen

Zoals altijd uitstekende service

Tijdens onze verbouwing zijn we vaste klant bij bouwkampioen, alles ligt steeds netjes klaar en ook met praktische vragen kon ik altijd in ons vast filiaal in Melle terecht.

Zeer goede prijs-kwaliteit die bovendien snel wordt verzonden!

Betrouwbaar

Besteld net voor verlengd weekend en na het verlengde weekend toegestuurd gekregen

Top service!

Behalve dat ze qua prijs heel redelijk zijn, kreeg ik heel snel antwoord op mijn vraag i.v.m. een product die ik stelde via de website. Maandag namiddag had ik een bestelling geplaatst en woensdag voormiddag werd het bij mijn thuis afgeleverd. Ik zal er zeker opnieuw bestellen voor mijn tuin!

Zeer goede service!

Ik ben reeds tweemaal langsgeweest keer om keer zeer snel bereikbaar via whatsapp en toe ik daar toe kwam was het personeel zeer vriendelijk. Ik kom zeker nog terug!

Bouwkampioen is zijn naam waard

Alles op korte tijd en exact geleverd

Juiste product en snelle levering.

Het is het juiste product wat ik besteld heb.

Alles in orde

Super vriendelijk heel goed van prijs en snelle levering

Sterk aan te raden

Top product Prijs/kwaliteit super Zeer snelle communicatie

Heel vlot

Heel gemakkelijk en vlot geleverd.

Ok

Ok

Snel en efficiënt

Correcte prijs, snelle en efficiënte levering

54 Veerweg

Merelbeke-Melle 9090