Zeer goede kwaliteit en goede service vriendelijk behulpzaam gehoorzaam top tevreden over bedankt LUC
Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit
En ce qui me concerne, rien à dire si ce n'est que entre la commande et la livraison on se trouve un peu dans le flou quand elle aura lieu! Il n'y avait pas de date de prévue au moment de la commande et pas de communication de celle-ci un fois le payement effectué, à amélioré!
Merci pour votre retour et pour votre commande. Nous comprenons tout à fait que le manque de visibilité sur la date de livraison puisse être frustrant. Nous travaillons avec des transporteurs externes, ce qui ne nous permet pas toujours de fixer une date précise à l’avance, mais nous faisons bien sûr le maximum pour communiquer au mieux. Votre remarque est précieuse et nous allons en tenir compte pour améliorer notre communication à ce sujet.
In de ochtend online besteld en kon mijn goederen al in de namiddag afhalen. Zeer vlotte communicatie. Produkten van goede kwaliteit en dit voor een zeer goede prijs. Vriendelijk en behulpzaam bij afhaling. TOP!!
Dankjewel voor deze positieve review!
Ik had enkel kunststofplanken van ecoo nodig, want ik had nog 2 palen. Ik kon blijkbaar maar alleen bij jullie deze aparte kunststofplanken van ecoo voor een aanbouwcompostbak kopen, dank daarvoor om ze vlot bij ons thuis in de Kempen te bezorgen.
Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te horen dat je bij ons precies vond wat je nodig had en dat de levering vlot verliep!
Geleverd volgens op opgegeven leveroptie
Dankjewel voor je positieve review! Goed om te horen dat de levering volgens afspraak verlopen is!
Keurige afhandeling van de bestelling.
Dankjewel voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is!
Tijdig geleverd
Bedankt voor je review! We doen ons best om alles tijdig te leveren, dankjewel om dit te delen!
Ik heb zeer goede ervaring mrt dit bedrijf, alles online besteld en alles vlekkeloos verlopen aan zeer goede prijzen
Dankjewel voor deze review! We zijn blij dat je zo een positieve ervaring hebt gehad!
Vlot besteld, snel geleverd en goede kwaliteit
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Op voorhand had ik een vraag over het te leveren product. Deze werd zeer snel en correct beantwoord. Daarop de bestelling geplaatst en ook dit verliep zeer vlot. de geleverde materialen (telescooplans en bijhorende pomp) werken perfect.
Super om te lezen dat zowel het advies als de bestelling en de levering goed verlopen zijn!
Heel tevreden op de wijze hoe je het juiste en degelijke materiaal kan bestellen en laten leveren!
Dankjewel voor de review! We zijn blij dat je tevreden bent over het materiaal en onze service!
Ik had verschillende soorten materialen nodig voor mijn bouwproject en moest niet bouwput tot bouwput heen gaan alles in paar klikken terug te vinden op hun website.
Fijn om te lezen dat je snel en eenvoudig het nodige materiaal kon terugvinden op onze webshop!
Zeer snelle én correcte service
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze service!
Online besteld Goederen goed geleverd Goede communicatie Perfect afgehandeld
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Had product rond de middag besteld en met de vraag dezelfde dag afhalen , een 2 uurtjes later mail ontvangen en kon producten gaan afhalen TOP
Super om te lezen dat alles in orde was, bedankt!
Zowel de firma als het leveringsbedrijf waren top.
Dankjewel voor de positieve beoordeling!
Snelle levering, snelle respons op technische vragen, enorme productkeuze.....
Super om te horen dat alles naar wens verliep, bedankt!
Eerste keer bij Bouwkampioen besteld online. Goede prijs kwaliteit. Snelle mogelijkheid tot afhaling.
Bedankt voor je review! Fijn dat je eerste ervaring zo positief was!
We werden snel geholpen, goede service en correcte prijzen.
Fijn om te lezen, bedankt voor je review!
Snelle service prima kwaliteit en snelle levering Bedankt TOP.
Dankjewel voor de positieve beoordeling!
Veel producten beschikbaar en goede service
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze service!
de levering was super zeeeeer vriendelijke persoon chapeau
Dankjewel voor je review. Fijn dat alles zo positief werd ervaren!
Vlugge levering
Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. Bedankt voor je beoordeling!
Mijn materialen werden snel bezorgd, mooi verpakt en dit voor een hele scherpe prijs.
Bedankt om je ervaring met ons te delen!
Vlot kunnen bestellen, duidelijke afspraken rond levering. Jammer dat het niet op het gepaste moment kon maar er werden alternatieven voorgesteld.
Dankjewel voor je review en je begrip. We helpen je graag opnieuw bij een volgend project!