Lage prijs, snelle en correcte levering

Lage prijs, snelle en correcte levering

Een onwaarschijnlijk snelle levering! Een dik uur na de bestelling, werd het pakket al geleverd.

Toeval of niet: dit was een zeer verrassende ervaring.

Livraison rapide et soignée.

Des prix super intéressants et un delai de livraison minime. A conseiller en toute confiance.

Perfecte service. Qualiteit van product zoals verwacht. Transport op de afgesproken dag.

Snelle en correcte levering

Op een middag een hoop materiaal voor de rolering besteld, de volgende dag al geleverd. De koerier was vriendelijk en de bestelling was compleet

Snelle levering, goede prijzen. Ik kom zeker terug. enkel jammer dat Bpost het minder nauw neemt met zendingen waar breekbaar op staat vermeld.

correct en snel

Goede informatie, gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Prachtige putdeksel

Overzichtelijke goed functionerende site, goede service, top product tegen een goede prijs.

Alles zoals verwacht

Ziet er goed uit en vlotte afhandeling

snel en goed geleverd

De nodige materialen waar perfect en de prijs was ook goed.

Goede prijs Makkelijk te bestellen Zeer snelle levering

Vlotte communicatie, goede prijs

Vragen werden snel en vakkundig beantwoord. De levering was zoals gepland en afgesproken.

Vlot kunnen bestellen, vlot geleverd

Het was eenvoudig om de benodigde producten te bestellen. Ook het leveren ging vlot: via track & trace wisten we precies wanneer de bestelling er zou zijn.

goede kwaliteit en service

goede kwaliteit en service

Prima service, en duidelijke afspraken

Doe zo verder

Snel en correct

Vlotte bestelling via de zeer goede webshop en snelle afhaal service. To!

Prijs/kwaliteit en servies zijn uitstekend!!!

Voor net het zelfde product betaalde ik bij de Bouwkampioen een paar honderden euro's minder dan elders.

perfect

makkelijk te bestellen en geleverde goederen zoals afgesproken.

Eerste keer dat ik daar ging en het is super goed. Prijzen zijn goedkoper dan op een ander.

Correcte en snelle, onberispelijke levering.

Product ook helemaal conform het bestelde, ik ben dus helemaal tevreden.

Correct en snel

Goef

goede ervaring, levering zoals voorzien

goede ervaring, levering zoals voorzien

Correcte levering.

Wel spijtig van de 2 plinten die gebroken zijn. Ook 2 met beschadiging bovenaan. Op zich geen groot probleem als deze qua lengte nog uitkomen. Indien nodig kan ik hier foto's van bezorgen.

Ik kom graag mijn materiaal bij bouwkampioen halen.

Menselijke aanpak. Behulpzaam bij afhaal of levering. Vriendelijk personeel. Actiefgericht op aanwezige klant. Beantwoorden snel vragen van klant per chat / telefoon. Degelijk materiaal. Prijzen realistisch, helaas overal duurder door Corona. Eigen karakter in tegenstelling tot veel ketens.

Ruime keuze en snelle levering

Product zoals omschreven. Goede prijs kwaliteit.

54 Veerweg

Merelbeke-Melle 9090