Heel vriendelijke chauffeur voor levering heel snel en correcte timing van levering en datum gegeven door jullie, waarvoor dank!
Grote bestelling geplaatst, niet alles meteen in voorraad maar ik werd opgebeld of een voorradig alternatief ook mogelijk was, zodat alles in één keer afgehaald kon worden en de uitvoeringswerken meteen konden starten!
Dit is al de 2de keer dat ik via bouwkampioen bestel en alles is steeds binnen de voorziene tijd geleverd. Tot service doe zo verder
Goede service, ook als het snel moet gaan. Vlotte communicatie en support om bestelling af te ronden en snel te verwerken. Stipte levering.
Goed van kwaliteit degelijk ingepakt, maar voor meer dan 70 euro levering, had ik toch verwacht dat dit op een meer "degelijk" uur ging zijn. 4u30 vinden wij veel te vroeg, er stond ook aangegeven dat de levering steeds tussen 6 en 18 u is. Voor dit hoge bedrag hadden wij toch verwacht dat we het uur van leveren ergens konden kiezen (vb voor of namiddag, vooravond,...)
Al hebben jullie mij telkens op de hoogte gehouden heb ik maandenlang moeten wachten op een rooster dat niet in perfecte/nieuwe staat is.
Beste, We hebben u hierover meermaals proberen contacteren, echter zonder succes. Ik vermoed dat u een verkeerd verwachtingspatroon over het bestelde artikel had, want de geleverde zending was wel in perfecte/nieuwe staat. De geleverde gietijzer deksels zijn rechtstreeks van de container en pallet gehaald om naar u te verzenden van zodra ze beschikbaar waren. Als u wenst dat deze zwart blijven (ik vermoed dat uw opmerking daar over gaat) moet u deze behandelen, maar kijk gerust naar elk gietijzer deksel in het straatbeeld, uw gietijzer deksel zal na verloop van tijd hetzelfde uitzicht hebben. We verwijzen naar de informatie die u op de product pagina kan terugvinden: Ijzer roest, de deksels hebben een bitumineuze laag bij aankoop maar deze is vergankelijk. Indien je het deksel niet verder behandelt zal deze een roestbruine kleur krijgen. De bitumineuze laag is plakkerig, voorzie handschoenen en een deken voor in de auto bij afhaling Wenst u deze toch te retourneren of om te ruilen, aarzel niet onze klantendienst te contacteren, alleen zo kunnen we u verder helpen.
Meerdere keren besteld en altijd op voorraad en goed verzonden. Stevig ingepakt en altijd op tijd.
Mijn ecolat systeem is gemakkelijk te plaatsen en oogt perfect. De levering daarentegen laat te wensen over. Het adres werd tijdens het transport beschadigd zodat het niet bij de rechtmatige bestemmeling terecht kwam. Bpost kent het dorp niet en geeft het product zomaar ergens af zonder bij iemand navraag te doen. Uiteindelijk is alles goed gekomen door de eerlijkheid van de verkrijger. Tip: Het adres van levering beveiligen door te bedekken met een doorzichtige folie.
Beste, Bedankt voor uw feedback. Jammer dat de levering niet vlekkeloos verlopen is. We gaan vanaf heden documenthouders gebruiken om etiketten in te steken bij dit product. Ik vermoed dat door de vorm & gewicht deze niet altijd even fijn worden verhandeld. Mvg, Team Bouwkampioen
Professionele en vriendelijke bediening
Ervaring bij bouwkampioen was op zich goed. De inhoud van de doos (25stuks) bevatte helaas slechts 22correcte items (M8) en 3 foutieve (M10). Allicht een ongelukkig toeval van Fischer.
Goede prijs.
Goed product , goede service, goede prijs, snelle levering. Kort om zeer tevreden
Ondanks de moeilijke bereikbaarheid (wegenwerken) een prima service. Niets op aan te merken.
Product goed ontvangen
Alles mooi op tijd met goede kwaliteit
Alles netjes en op de afgesproken datum geleverd.
Onze bestelling werd correct afgehandeld en afgehaald. Het spijt ons wel heel erg dat “De Bouwkampioen” de leveringsvoorwaarden niet respecteert. Onze bestelling werd afgehaald op 21 augustus 2021. De Thoro producten hebben echter een uiterste gebruiksdatum. De producten die door Bouwkampioen werden geleverd hadden een “Best Use before” datum van 26/02/2021. We stellen vast dat de uiterste gebruiksdatum bij levering met 6 maanden overschreden was.
Beste, U laat een negatieve beoordeling achter maar kan u ons ook antwoorden op onze pogingen om u te contacteren om de zakken om te ruilen? Het is niet dat wij dit expres doen – we hebben duizenden artikelen, het kan altijd zijn dat iets eens blijft liggen onderaan de stapel. Nu schrijft u een review 2 weken na aankoop waar u ons zelf geen optie geeft om een oplossing aan te bieden en kunnen we u niet bereiken. Alsook, de term “best use before” staat niet gelijk aan “uiterste gebruiksdatum” die in de voedingssector gebruikt wordt. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat het product enig kwaliteitsverlies zal gehad hebben - dit werd ons ook bevestigd door de fabrikant. Mvg, Team Bouwkampioen
duidelijk opvolging van de aankoop via email correcte levering met telefonische melding vooraf.
Ik heb op zich niets tegen de manier waarop mijn isolatiemateriaal geleverd is. De Mevrouw was zeer vriendelijk en alles werd zorgvuldig in mijn garage geplaatst, maar ik wist reeds 45 min op voorhand dat er geleverd ging worden. Ik woon zelf op een dik half uur rijden van de werf en dit was toch niet leuk voor mijn planning. Een berichtje de dag ervoor zou hier echt een enorme meerwaarde zijn.
Dag Ellen, Bedankt voor uw beoordeling. Normaal gezien krijg je de SMS daags voordien. Ik heb even geïnformeerd bij de transporteur en ze lieten me weten dat door een onverwachte wijziging in de planning er geen SMS gestuurd werd. Gezien de relatief kleine omvang gingen ze ervan uit dat dit geen probleem zou zijn. Uiteraard waren ze niet op de hoogte dat u niet op het werfadres woonde / aanwezig kon zijn. We wensen ons te excuseren voor het ongemak. Mvg, Team Bouwkampioen
Net zoals voorheen kreeg ik duidelijke info over verloop van mijn bestelling
Gemakkelijk besteld. Enkele dagen na bestelling, geleverd op gewenste datum. Uur van levering tijdig op voorhand vermeld en ongeveer op juiste uur geleverd. Volledige en niet beschadigde bestelling!
Top producten en goede service
Gewoon top- prijs en levering.
snel, juiste prijs-kwaliteit; zeer tevreden
snel en correct