Streeds perfecte service en goede communicatie.
Grindmatten besteld via webshop konden de dag erna reeds afgehaald worden. Super vriendelijke medewerker heeft die snel op de aanhangwagen gezet. Altijd vriendelijk personeel zowel aan de balie en in het magazijn. Een zeer tevreden klant!!!
Zeer snelle verwerking. Heel vriendelijk tijdens de afhaling.
Bestellen via de site ging makkelijk. De spullen lagen ook heel rap al klaar. En afhalen was zo gedaan. Mijn indruk is dat alles hier heel soepeltjes verloopt. Het was een aangename ervaring. De prijs/kwaliteit is daarbij ook dik in orde.
Correcte prijzen, vlotte afhandeling van het order. Hulp bij het inladen. Overzichtelijke webshop. Duidelijke communicatie.
Bestelling ging vlot. Goede communicatie. Vlotte ophaling. Alles naar wens.
Ondanks het niet meer beschikbare item, hebben jullie mij goed geholpen om iets gelijkaardigs te kunnen kiezen. Alsook de beloofde transportperiode werd goed nagekomen. Wat heel belangrijk is. Bij bouwkampioen bestel ik sowieso nog in de toekomst!
Alles in orde
Top prijzen en service.
Everything was as expected.
Zeer vuile stenen. Onbruikbaar zonder te spoelen met hogedrukreiniger. 5% van de massa kleiner dan 16. En extra 5% lava poeder.
Dag Bernard, Er bestaat maar één soort lavasteen, maar de kleur kan verschillen naargelang de ontginning. In natte periodes komt de lava uit Duitsland altijd wat “vuiler” aan door het stof dat aan de stenen blijft kleven. Tijdens drogere zomers zijn de stenen juist wat stoffiger. Dit is eigen aan het product en voor elke leverancier hetzelfde. Mensen vergeten soms dat lavasteen een natuurproduct is. Het gebruik van een hogedrukreiniger is niet nodig. Gewoon even afspoelen met de tuinslang of wat geduld hebben tot het een paar keer geregend heeft werkt meestal al prima. U vermeldt dat ongeveer 5% van de stenen kleiner is dan 16 mm. Dat is heel normaal: na het zeven worden de stenen in een big bag gestort, vervoerd en vervolgens door u weer gemanipuleerd. Daarbij kunnen er altijd wat stenen verbrokkelen. Dit is perfect verklaarbaar. Mocht u hierdoor nog enkele lavastenen tekortkomen voor uw project, dan mag u gerust één of twee zakken gratis bij ons in Melle komen ophalen. Het is jammer dat we hiervoor een slechte beoordeling krijgen terwijl wij exact geleverd hebben wat u besteld heeft. Als we effectief tekortkomen met onze service dan aanvaarden wij dat maar in dit geval voelt het onrechtvaardig aan. U had verwachtingen van het product die gewoon niet stroken met de realiteit maar zal zien dat deze na enige tijd eruit gaan zien zoals het hoort. Mvg, Team bouwkampioen
Prima ervaring!
Eenvoudig online te bestellen alsook snel geholpen bij afhaling. Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Top geregeld
Wij zijn tevreden met de producten die wij gekocht hebben! Daarnaast hebben we via de chat contact gehad met een medewerker die ons hele goede informatie heeft gegeven!!! BEDANKT
Mooi aanbod. Ook voor niet standaard hoeveelheden kan men hier terecht. Snelle behandeling en goede communicatie.
Onderdelen gekocht voor riolering: putten, buizen, bochten en koppelstukken. Niet alles was voorradig en daarom belde men mij met variante voorstellen. Fijne ervaring.
Prijs kwaliteit zit goed, service top.
Kreeg een andere maat van profiel mee dan geadverteerd. Meer dan 40 euro in de vuilbak.
Beste, We hebben u meermaals proberen contacteren, helaas zonder succes. We hebben exact geleverd wat er besteld werd. De meeste mensen nemen contact op met de klantendienst als er iets mis zou zijn met de levering van een bestelling. Van u krijgen we enkel een slechte beoordeling, 14 dagen na de levering. U kan ons altijd bereiken door op de mails te antwoorden die we u hierover verzonden hebben, zodat we u alsnog kunnen helpen mocht er effectief iets mis zijn met de geleverde bestelling. Mvg, Team Bouwkampioen
Ik ben zeer tevreden, zowel met het product, maar ook met de service en snelle levering. Ook de prijs kwaliteit is dik in orde.
Snel, groot aanbod, prijs/kwaliteit. Makkelijk te bestellen en dan af te halen nadat u een mail krijgt dat de bestelling klaar ligt.
Mogelijkheid tot snelle afhaling, leveringsproces op site Melle efficiënt
Vlotte levering
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals telefonisch besproken was er een misverstand met betrekking tot de terugbetaling. Dit hebben we nu in orde gebracht. Veel succes met uw (ver)bouwproject! Mvg, Team Bouwkampioen
Revue originale
Voegmortel online besteld. Er bleek een een zak gescheurd. Voorstel ontvangen voor prijsreductie (25% op 1 zak) of nieuwe productie. Voorstel prijsreductie aanvaard maar finaal de centjes nooit gekregen ondanks (1*) aandringen. De zak was inderdaad gescheurd en goed verder verpakt (deels gevuld) maar de centjes nooit ontvangen. Jammer want overigens was het wel goed. Peter
Namen telefonisch contact op bij het versturen van e-mail. Had namelijk een probleem met levering.