Zeer goed en vlug geleverd
Bedankt voor de positieve beoordeling!
We hebben al enkele keren besteld bij bouwkampioen. Alles staat altijd snel klaar bij afhaling en de prijs-kwaliteit verhouding is top!
Bedankt voor de fijne review!
Bij het plaatsen van de bestelling vragen ze je om je voorkeur voor leverdatum in de opmerkingen te plaatsen, zodat ze er rekening mee kunnen houden. Ik heb doorgegeven dat een dinsdag perfect zou zijn. Een week later krijg ik op een vrijdag rond vier uur een bericht dat ze het op maar dag tussen 7:00 en 8:00 gaan leveren?? Natuurlijk ben ik op werk en zie ik dat bericht pas om iets voor 17:00. Online staat dat je maar tot 17:00 contact kunt opnemen. Ik heb nog snel een bericht gestuurd dt ik maandag niet kan. Gelukkig heb ik nog antwoord gekregen, maar het was teleurstellend. Het antwoord dat ik kreeg: dinsdag ging niet meer. Het is goed ingepakt dus niemand kan het zomaar meenemen?! Ik ga niet even riskeren dat iemand 1500 euro aan materiaal steelt. Dus ik heb vrienden en familie moeten vragen om dat voor mij binnen te zetten, want ik moet gaan werken, want natuurlijk kan ik niet even verlof nemen niet niet eens een werkdag op voorhand… Dit had een veel betere ervaring geweest als het gewoon werd geleverd op de dag waar ik naar vroeg. Het moest voor mij niet de die dinsdag zijn, twee weken later had ook goed geweest.
Dag Iole, Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je ervaring bij Bouwkampioen als stresserend werd ervaren — dat is uiteraard niet onze bedoeling. We proberen steeds zo goed mogelijk rekening te houden met de gevraagde voorkeursdatum, maar helaas kunnen we die niet voor 100% garanderen. In jouw geval bood onze externe transporteur geen mogelijkheid om de levering naar dinsdag te verplaatsen. Omdat de goederen al waren opgehaald en ingepland, kon dit achteraf niet meer kosteloos aangepast worden. We groeperen leveringen bewust om de transportkosten beheersbaar te houden, aangezien transport met kraanwagens een aanzienlijke kost met zich meebrengt. Wat de verpakking betreft: wij verpakken alle bestellingen in zwarte, ondoorkijkbare folie en zorgen ervoor dat deze waterdicht zijn afgewerkt met extra stripbanden. Op die manier proberen we diefstal maximaal te ontmoedigen en de goederen optimaal te beschermen. Binnenkort lanceren we een extra optie op de afrekenpagina waarbij je tegen een kleine meerkost een gegarandeerde leveringsdatum kan kiezen. In situaties zoals deze kan dat mogelijk extra zekerheid en minder stress bieden. Toch wens ik je graag succes met jouw (ver)bouwproject! Met vriendelijke groeten, Team Bouwkampioen
Vandaag besteld dag erna geleverd!
Dankjewel voor de fijne feedback!
Wij kochten inbouw vloermatkaders aan met kokosmatten zeer licht vervaardigd, de verstekken waren niet juist gezaagd waardoor deze niet mooi 90graden uitkomen. De kokosmatten waren niet mooi versneden zeer gerafeld aan de randen en er was serieuze speling in de kaders. Voor 150 euro per set had ik toch wat anders verwacht. Wij hebben deze producten geretourneerd.
Een aanrader
Bedankt voor de review, fijn dat je ons aanbeveelt!
Prix très intéressants et frais de livraison abordables. Livraison rapide
Een snelle en vriendelijke bediening, de enige plaats waar ze heg materiaal dat we nodig hadden op voorraad hadden liggen. Zou dit zeker aanraden!
Alles staat steeds proper klaar, in 5 minuten ben je geladen, top ervaring!
Goede overzichtelijke site,correcte voorstelling en goede prijzen.
Vriendelijk en behulpzaam!
Prima kwaliteit, top service.
Correct en kwaliteit
Dankjewel voor de fijne feedback!
Een klein verbeterpuntje: bij bestelling zou het handig zijn om meteen te zien of artikel in stock is, maar bij navraag via whatsapp wel vlug feedback hierover.
Dank je wel voor je feedback! We nemen dit punt mee en bekijken of we stockinformatie in de toekomst duidelijker kunnen tonen.
goed teruggevonden op de website, correct kunnen bestellen, helaas een week langer leveringstermijn dan voorzien.
Beste Sam, Bedankt voor uw beoordeling en blij te horen dat het bestelde materiaal volgens verwachting is. De vertraging had vooral te maken met de opstartperiode bij de fabrikant na de kerstvakantie, maar we nemen het zekere voor het onzekere en hebben de indicatieve leveringstermijn aangepast naar 3 weken in plaats van de eerder gecommuniceerde 2 weken, aangezien dit een variabele is waar we zelf geen invloed op hebben. Mvg, Team Bouwkampioen
Na een paar jaar tussen bestelde ik weer iets vanop bouwkampioen bvba. De service is over die jaren zeker niet verwaarloosd en bij een vraag via whatsapp over de levering, werd dit mooi opgelost en opgevolgd, welliswaar niet in de voorgestelde tijd op de site, maar voor grote pakketten niet onlogische dus reken wat meer levertijd in.
Dag Jeroen, Welcome back! Succes met uw (ver)bouwproject. Mvg, Team Bouwkampioen
Tout est correct, produits, communication, livraison, juste l'emballage un peu léger mais pas de dégats.
mooi aanbod, vlotte communicatie.
Op de site vond ik alles wat ik nodig had door het uitgebreidde aanbod. Bij bestelling kon ik makkelijk het dichtste ophqal punt selecteren.
Grote bestelling afvoermateriaal besteld. Helaas werd niet alles geleverd. Aantal zaken van op de factuur (PVC T - stukken) zaten er niet bij... Had deze zaken maar 2 weken later nodig, dus pas te laat gezien. Bij andere firma's nooit meegemaakt, dus ook niet meteen gecontroleerd. Jammer.
Dag Arnout, Ik heb een creditnota opgemaakt voor de ontbrekende stukken. Het bedrag wordt automatisch teruggestort op uw rekening. We konden niet met zekerheid nagaan of de stukken al dan niet meegeleverd waren. Een menselijke fout is uiteraard nooit uit te sluiten, waarvoor onze oprechte excuses. Met vriendelijke groeten, Team Bouwkampioen
Zeer goed gebouwde website met structuur. Vlotte afhandeling en goede service bij ophaling.
Vlotte en goede service aanrader voor iedereen
Vriendelijk en behulpzaam
ze zetten 3dagen levertijd ja 3 dagen na dat de vervoerder het heeft opgehaald heb meer dan 2 weken gewacht op mijn isolatie wat niet handig was mijn verbouwingen lagen 2weken still!!! het materiaal op zich is dan weer wel zeer goed en heel netjes geleverd!
Dag Zyon, De gecommuniceerde leveringstermijn is quasi altijd vrij correct. Bij jouw bestelling is er inderdaad iets misgelopen, waarvoor we ons wensen te excuseren. We kennen de oorzaak en hebben maatregelen genomen om dit te vermijden in de toekomst. Mocht je ons toch nog eens de kans geven bij een toekomste bestelling, vermeld dan zeker de gewenste leveringsdatum in het veld "opmerkingen" tijdens het afrekenen. Veel succes met uw (ver)bouwproject! Mvg, Team Bouwkampioen
Heel goede producten en niet duur.