Laden reviews...
432 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijk, behulpzaam personeel. De ruime keuze en betrouwbare bestel- en afhaalervaring komen regelmatig terug in de beoordelingen. Veel reviews noemen duidelijke informatie en vlotte communicatie. Over het geheel genomen is de ervaring betrouwbaar en handig.
Uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen. Goedkoop ! De communicatie verloopt zéér vlot, ik word op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Levertijd wordt duidelijk gecommuniceerd en het product was netjes geleverd op mijn oprit. Zéér tevreden, ik bestel hier nog.
5 July 2026
Michel
Emblem (Ranst)
Hi Michel,
Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de communicatie en de levering. Graag tot een volgende bestelling!
Mvg,
Team Bouwkampioen
Bestelling stond vlug klaar, correcte communicatie en zeer vriendelijk onthaal + materiaal in de wagen geladen.
4 July 2026
Yannick
Erembodegem
Mooi product! (Ecolat borderranden) Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn bedrijf.
4 July 2026
Femke
Geleen
Livraison rapide et matériel de qualité !
Marc
STEMBERT
Vlot bereikbaar - scherpe prijzen.
Jens
Bottelare
Perfect, goede communicatie, goede service.
FiTe
Wetteren
Na het plaatsen van onze online bestelling is er snel gehandeld waardoor we op korte termijn konden gaan afhalen. Prima geregeld, alles vlotjes verlopen.
29 June 2026
Linda
Geel
Ik bestelde online 100kg voegsel voor mijn terras en kort daarna kreeg ik al direct een mail met alle details. Daar niet alles op stock was, belden ze me op dat ze bij het hoofdbedrijf zouden bijbestellen. Daar de hoofdfirma Blijkbaar het order had vergeten te plaatsen, kwam bouwkampioen terug op mijn order en boden ze mij dezelfde hoeveelheid aan maar een betere versie van mijn product, zonder meerkost. Als dat geen service is … dan weet ik het ook niet meer! Super dankbaar!
28 June 2026
vanessa
Kortrijk
Een meevaller om nog onderdelen te kunnen vinden voor een kompostbak van een tiental jaren oud.
28 June 2026
Rudy
Lier
Gemakkelijk en transparant. Ik ben zeer tevreden
25 June 2026
David
Velzeke
Alles geleverd zoals gevraagd!
Beveelt niet aan
ANDRE
3110 Rotselaar
Je kan snel en op een eenvoudige manier bestellingen plaatsen. Wanneer je een vraag hebt, kan die eenvoudig via de chat functie gesteld worden. Bij afhaling, steeds ontvangen door vriendelijke mensen die bereid zijn om ook hulp te bieden.
Philippe
Merelbeke
Geen opmerking, zoals het hoort!
Evguenie
Olen
ook heel veel in stock. Bedrijf bevelen we zeker aan. Ook vriendelijk personeel.
23 June 2026
Bavo
Deerlijk
Alles volgens verwachting
21 June 2026
Camille
Kapellen
De website is heel overzichtelijk en een snelle levering. Niets op aan te merken.
21 June 2026
Ludwig
Geraardsbergen
De werkende lengte voor deze stempels (BE: schoren) is heel klein; ca. 3 cm. Dit maakt het gebruik heel beperkt.
Beveelt niet aan
18 June 2026
Aalt
Maldegem
Dag Aalt,
Bedankt voor je verduidelijking.
We begrijpen nu dat je opmerking niet gaat over de totale verstelbare lengte van de schoor, maar over de fijnafstelling via de schroefdraad.
De schoren hebben een werkbereik van 160 tot 290 cm via de uitschuifbare delen. De schroefdraad dient voor de laatste fijnafstelling en om de schoor op spanning te zetten. Een fijnafstelling van ongeveer 5 cm is gebruikelijk bij de schoren.
Om zeker te zijn dat alles correct is en dat er geen probleem is met het geleverde artikel, zouden we je willen vragen om een foto door te sturen van de schroefdraad/fijnafstelling.
Dan kijken we dit graag verder voor je na.
Mvg,
Team Bouwkampioen
zowel materiaal als service zijn perfect
18 June 2026
gunther
Perk
Artikel was goedgeprijsd. Bestellingplaatsen was makkelijk en duidelijk. De volgende dag stond alles klaar .
Luc Vlerick
Sint-Jan-in-Eremo
Otman
Niel
Steeds een uistekende service. Indien er bijzonderheden zijn, wordt je hier ook correct over geïnformeerd.
Ellen
Zele
Goede prijs, overzichtelijke website en goede service zorgen voor een topervaring! Bouwkampioen is de eerste site waar ik kijk als ik iets nodig heb.
16 June 2026
Willem
Gent
levering goed en snel
15 June 2026
Klaartje
Heuvelland
Snelle en duidelijk communicatie rond voorraad en leveringen.
15 June 2026
Thomas
Gent
Eenvoudig online te bestelling. Goedkoop. Goede communicatie.
13 June 2026
Freddy
Waregem
Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers.
We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak.
Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen.
⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.
Veerweg 54
9090 Merelbeke-Melle