Correcte levering en een stuk goedkoper als elders

Voor herhaling vatbaar

Top team, Top service

Wel, alle producten onder 1 dak voor de vakman en de Doe-het-Zelver.

Snelle service en vlotte communicatie

Ik bestel regelmatig bouwmaterialen via Bouwkampioen. Steeds vlot beschikbaar in de winkel of snel geleverd thuis. Je kunt contact opnemen met vragen over producten of bestellingen. Het personeel denkt ook mee, bv in geval met leveringsproblemen bij leveranciers stellen ze zelf alternatieve producten voor om je bestelling zo snel mogelijk beschikbaar te maken.

sterke prijs, vlotte afhandeling

online bestellen, snel beschikbaar aan scherpe prijs

Goede informatie en snelle levering , top!

Perfecte uitleg en levering zoals afgesproken..topfirma

Snelle en professionele samenwerking

Snelle en professionele samenwerking

goede kwaliteit, levering en communicatie

Ik heb recent bouwmaterialen besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit. De producten zijn precies zoals omschreven op de website. De levering verliep snel en alles werd netjes en goed verpakt thuisbezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en wanneer we deze konden verwachten. Ook de communicatie met de klantenservice na de levering was duidelijk en vriendelijk en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.

correcte service en prijs, snelle levering

snelle levering correcte service en prijs

Op bouwkampioen kan je rekenen

Ik bestelde al meerdere keren online bij bouwkampioen en weet uit ervaring dat ik dan op degelijk materiaal kan rekenen en aan een correcte prijs. Je ontvangt een bevestigingsmail bij bestelling en één wanneer je order binnen is voor afhaling. (Ik haal op te Melle, maar verzenden kan ook). Graag tot een volgende keer.

Zeer snelle levering.

Product omschrijving top. De levering was snel, de tijdstip correct. Top ervaring.

Snel en correct geleverd

Het juiste bestelde materiaal snel en correct geleverd.

Omwisselen moet kunnen.

Kan zonder poes pas, gewoon opnieuw bestellen, in opmerkingen vermelden, creditnota volgt, geld een dag of 2 later. Van service gesproken!

zeer vlotte en correcte levering

goede producten tegen betaalbare prijzen en een zeer rappe behandeling van de bestelling. U wordt ook goed online op de hoogte gebracht.

Aan te raden

Perfekte organizatie Prijzen zeer aantrekkelijk.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product, omschrijving voldoet volledig.

Bijna correct

Info mbt vermoedelijke leveringsdatum na bestelling kan beter, men blijft in het ongewisse tot vlak voor de eigenlijke levering. de melding. Beschermfolie van 1 van de roosters ontbrak, bij levering ging alles te snel om alle onderdelen stuk voor stuk hier op te controleren.

Goede Prijs en Goede Service.

Bestelling geplaatst en meteen een telefoontje gekregen met verduidelijking van de Levertermijn. Achteraf nog enkele keren teruggebeld en telkens keurig antwoord gekregen. Wat ik zo goed vind aan Bouwkampioen is dat ze ophaalpunten hebben. Meestal betaal je bij isolatie een grote leveringskost maar als je gaat ophalen is dat gratis.

Kwaliteit niet top en bediening medium vriendelijk

Toen ik aangaf dat de kwalkteit van 1 vd betondekstenen niet goed was werd er een economisch onhaalbaar voorstel gedaan. Toen ik een ander voorstel deed werd er zelfs niet op gereageerd.

prima kwaliteit

snelle levering en de kwaliteit is top

breede gamma en altijd beschikbaar

Wij hebben s avonds iets online besteld en het volgende dag op eerste uren was al mogelijk op te halen, super service!

prefecte levering en perfect product

goede kwaliteit

prijs kwaliteit prima!

Snelle en correcte levering. prima kwaliteit. Goed verpakt voor verzending!

Perfecte service.

Online een aantal materialen besteld en stonden correct klaar bij afhaling.

Bon produits, service rapide!

Je peux acheter des produits qu'on ne trouve pas ailleurs. C'est parfait !

Slecht

2 afsluitdoppen van pvc besteld . ze waren zo slim geweest deze met 35 gr ,met bruine plakband aan elkaar vast te maken .en hebben ze toen verzonden.na ontvangst hier melding van gemaakt. Kreeg als reactie.ja dit moeten we in de toekomst voorkomen. Met andere woorden zoek het verder maar uit.geen omruil ,geen compensatie nada.....

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.