Correct

Bouwkampioen

Snelle levering en alle materialen zeer degelijk verpakt. Zeer uitgebreid gamma en zeer duidelijke omschrijving van de materialen.

Zeer goede service

Één van de bestelde producten was niet voorradig. Ik heb hierover info gekregen en uiteindelijk werd alles nog zeer snel geleverd. Duidelijke afspraken zorgde ervoor dat ik zelfs na 22u op een vrijdagavond nog een levering kreeg zodat ik er zaterdag mee aan de slag kon.

prima service

duidelijke en snelle communicatie over wanneer wat klaar zou staan of voorradig was. bij afhaling vlotte service.

Zeer responsieve klantenservice

Mijn eerste ervaring met Bouwkampioen en ze zijn zeer responsief. Goede communicatie en afspraken zijn nagekomen.

Top bediening

Besteld en snel mijn materiaal kunnen afgehaald

Altijd correct

Vlot, gemakkelijk en snel op de shop. Vlot en gemakkelijk ingeladen op de site.

Twijfel

betalen via website lukt niet telefonische contact ok, snelle levering, behulpzaam personeel eerste deel van levering Rockwool Rockfloor Base 20 mm, sommige pakken isolatie van bedenkelijke kwaliteit - te lang opgeslagen in vochtige omgeving? tweede deel Rockwool Rockroof Flexi 60 mm - een rol moet 2 x 6 cm dike rol, bevatten maar de twee delen verschillen duidelijk van dikte (tot 2 cm) PRIJS OK Service dik OK Kwaliteit NOK

Goed ,tevreden

Vlot geholpen, goede prijs

Vraag gesteld via whats app. Snel antwoord.

Excellent

Perfect, zeer goed verpakt, snel aangekomen, goed gedaan

snel, netjes, goeie service

Reeds de tweede maal dat ik een bestelling plaatste bij Bouwkampioen. Telkens snel geleverd en goed verpakt. Prijzen zijn zeer concurrentieel.

Goed en schappelijke prijs.

Kon bestelde artikelen niet in Nederland krijgen. Bestelling kwam snel aan en artikelen waren zoals ik verwacht had tegen schappelijke prijs.

Correct en snel

geweldig

Besteld en snel geleverd in Nederland Top

Levering op verkeerd adres

Over de producten heb ik geen klagen, de levering is echter niet op het gevraagde adres (BroekKANTstraat 59 3670 Oudsbergen) maar in de Broekstraat 59 3660 Oudsbergen geleverd. Dit is een leegstaand huis. Gelukkig hebben de buren mij snel gecontacteerd zodat ik het pakket kon recupereren voor het kon verdwijnen. Gelieve de straat en POSTCODE te controleren bij het afleveren!!

Vlot en correct

Zeer snelle service aan scherpe prijzen.

Zeer snel geleverd

Bocht 90 graden moest grijs zijn in plaats van oranje. Voor de rest alles ok

Alles vlot verlopen van bestelling tot ontvangst

Alles vlot verlopen van bestelling tot ontvangst

Snel en duidelijk

Zeer goed. Snel geleverd en goed ingepakt.

Bestellen via de webshop gaat heel vlot en snel. Er wordt voldoende geïnformeerd wanneer het pakket kan opgehaald worden.

Goed geregeld!

Vragen en levering binnen een dag verwerkt!

Bestelling niet correct

Ik had schoren besteld van 50 cm - 80 cm. Ik kreeg de melding dat ik ze kon ophalen in Asse (45 min rijden). Daar bleken ze niet voorradig. Vanwege de lange reistijd heb ik langere schoren aanvaard die ik nu op maat moet slijpen. Grt, Jonas

Heel tevreden van mijn aankoop

Vlotte levering

Pontstraat 54 a

9090 Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)