snelle en correctie levering

Het artikel werd snel geleverd, en er was goede communicatie met de vervoerder wanneer de levering zou plaatsvinden.

Heel klant gericht

Zeer vlotte bestelling, met zeer goede communicatie over producten en leveringstermijn. Dit alles voor een mooie prijs. Top klasse!

Alles correct verlopen

Naar wens

Snelle afhandeling en levering.

Van bestellen tot betaling tot levering. Alles liep zeer vlot en ook de datum en tijd van levering werd goed gecommuniceerd doormiddel van info via sms/mail. Via tracking was het handig volgen wanneer de vrachtwagen ging arriveren.

Helemaal goed

Goed op de hoogte gehouden en nette levering in noord Nederland

Vlotte service

slechte communicatie

Het duurde veel langer voordat de levering gebeurde, daardoor kwamen wij in de problemen, (indicatie 2 a 3 dagen) er was geen communicatie hierover, wij moesten er zelf achterna gaan,

Perfecte service

Vlotte en zeer vriendelijke afhandeling

Vlotte en zeer vriendelijke afhandeling. Medewerker hielp mij alles inladen. Alleen jammer dat er geen afhaalpunt dichter bij mijn huis is.

Gewoon prima

M'n producten aan een scherpe prijs en vlot geleverd door B-post!

Snelle en correcte afhandeling

Positieve ervaring bij mijn eerste bestelling

Zeer vlotte en fijne service

Altijd snel en goed geholpen ook op korte termijn.

Afhaling zelfde dag

Tweede bestelling bij bouwkampioen. Steeds zelfde dag afhaling, iets niet voorradig? Proberen ze het op te lossen. Voordelige prijzen voor goeie kwaliteit.

Perfect zoals gevraagd geleverd

Perfect op jet moment dat gevraagd was geleverd en altijd in orde. Handige site met goed overzicht van alle prijzen en voorwaarden.

Zeer goede service.

Zeer tevreden. Materialen werden in time geleverd

Duidelijke site met veel keuze. Correcte prijzen, duidelijke uitleg en snelle levering.

Vlotte service

Goeie gebruikservaring bij het zoeken en filteren in de webshop, vlotte bestelprocedure en goeie communicatie. Bij de ophaling was er één artikel verkeerdelijk niet meegegeven. Kleine frustratie dat ik nogmaals moest langskomen maar zonder discussie werd dit ontbrekende artikel klaargelegd. Aan te raden.

goede service

altijd onze bouwmaterialen bij bouwkampioen besteld, we zijn tevreden over de service en levering, alles netjes ingepakt en weerbestendig, geen schade aan de goederen. we zijn tevreden. groeten, THERMUS BV.

Uitstekende service

Je wordt direct geholpen, goede prijs kwaliteit.

Perfecte service

Online bestelling gedaan en zlef afgehaald. Zoals gewoonlijk vlot en vriendelijk bediend. Aanrader!!!

Snelle verzending, net verpakt, alles in orde

Vlotte aankoop, niets op aan te merken!

Aanrader

Eenvoudig online te bestellen. Goede feedback als dit gereed staat voor afhaling of levering. Algemeen vlotte samenwerking. Voor herhaling vatbaar

snelle en vriendelijke bediening

waarom moet particulier altijd de volle pot betalen? dank u bouwkampioen

Perfekte levering

Zeer goede ervaring met Bouwkampioen! De communicatie verloopt uitstekend, en de levering is stipt zoals afgesproken! Onze dank hiervoor!

54 Veerweg

Merelbeke-Melle 9090