Bijna correct

Info mbt vermoedelijke leveringsdatum na bestelling kan beter, men blijft in het ongewisse tot vlak voor de eigenlijke levering. de melding. Beschermfolie van 1 van de roosters ontbrak, bij levering ging alles te snel om alle onderdelen stuk voor stuk hier op te controleren.

Goede Prijs en Goede Service.

Bestelling geplaatst en meteen een telefoontje gekregen met verduidelijking van de Levertermijn. Achteraf nog enkele keren teruggebeld en telkens keurig antwoord gekregen. Wat ik zo goed vind aan Bouwkampioen is dat ze ophaalpunten hebben. Meestal betaal je bij isolatie een grote leveringskost maar als je gaat ophalen is dat gratis.

Kwaliteit niet top en bediening medium vriendelijk

Toen ik aangaf dat de kwalkteit van 1 vd betondekstenen niet goed was werd er een economisch onhaalbaar voorstel gedaan. Toen ik een ander voorstel deed werd er zelfs niet op gereageerd.

prima kwaliteit

snelle levering en de kwaliteit is top

breede gamma en altijd beschikbaar

Wij hebben s avonds iets online besteld en het volgende dag op eerste uren was al mogelijk op te halen, super service!

prefecte levering en perfect product

goede kwaliteit

prijs kwaliteit prima!

Snelle en correcte levering. prima kwaliteit. Goed verpakt voor verzending!

Perfecte service.

Online een aantal materialen besteld en stonden correct klaar bij afhaling.

Bon produits, service rapide!

Je peux acheter des produits qu'on ne trouve pas ailleurs. C'est parfait !

Slecht

2 afsluitdoppen van pvc besteld . ze waren zo slim geweest deze met 35 gr ,met bruine plakband aan elkaar vast te maken .en hebben ze toen verzonden.na ontvangst hier melding van gemaakt. Kreeg als reactie.ja dit moeten we in de toekomst voorkomen. Met andere woorden zoek het verder maar uit.geen omruil ,geen compensatie nada.....

Vriendelijke mensen en afspraken zijn nagekomen.

Vriendelijke mannen, op tijd zoals was gevraagd en netjes uitgevoerd.

Hulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer correct en goede service

Er was iets misgelopen met b post. En alles werd vlot en correct opgelost. Zeer tevreden over bouwkampioen.

Uitstekend!

Prijs kwaliteit is top!

mijn vraag, mijn bestelling, hun antwoord, hun opdracht

mijn vraag, mijn bestelling, hun antwoord, hun opdracht

Bestelling staat vlug klaar voor afhaling

Zeer gemakkelijk door de keuze om uw bestelling op te halen of thuis te laten bezorgen

Correcte afhandeling van de bestelling

Toffe eerste ervaring, alles ging vlot

prima bestelling en afhandeling

product vlot gevonden online, besteld en geleverd

Snelle + vriendelijke dienstverlening van kwaliteitsvolle producten!

Snelle + vriendelijke dienstverlening van kwaliteitsvolle producten!

Vlotte service.

Vlotte service en afhandeling ter plaatse.

Alles super

Alles super

Producten geleverd zoals besteld

Pallet met gevelplinten besteld, prima kwaliteit! Enige minpunt was de doorlooptijd. Op de website staat 2 tot 5 werkdagen, maar omdat het na bouwverlof was liep dit uit tot 8 werkdagen. Tevens niet de beloofde track&trace ontvangen voor levering, dus 3 dagen op eigen kosten thuis moeten blijven.

Vlot besteld en vlug geleverd

Alles vlot en correct verlopen!

Top Service

Altijd tevreden. Altijd dichtbij.

Alles vlot verlopen

De bestelling en levering zijn probleemloos verlopen.

54 Veerweg

Merelbeke-Melle 9090