Correcte manier van handelen

Snelle levering en juiste omschrijving van producten

Perfect!

Competitieve prijzen, snelle behandeling van de bestelling, vlotte en duidelijke communicatie, goederen wel verpakt en geleverd zonder vertraging. Een aanrader.

correct - zo hoort het trouwens

goede webshop, duidelijk en overzichtelijk; vlotte afhandeling; goede prijs - kwaliteit verhouding; website staat intussen bij mijn favorieten, en terecht;

Professionele opvolging van bestelling

Goede website, keurige en snelle afhandeling. Je wordt prima op de hoogte gehouden van aflevermoment.

Volledig volgens verwachting

vlotte bestelling vriendelijk

Zeer correcte transacties prijs-kwaliteit top

Geweldig.

Supersnelle levering. Besteld andere dag in huis let wel Nederland. Top.

Zeer correcte prijs De levering werd op voorhand aangekondigd. Perfect geleverd.

Super setvice

Alles verlopen zoals gepland, vriendelinke leverancier

Zeer snel geleverd en zeer goede geotextiel doek

Prima verlopen

Een kleine vertraging op de levering van de isolatie, maar uiteindelijk nog compleet binnen de benodigde tijd geleverd.

prima verlopen

mist wat vertraging werden onze goederen netjes afgeleverd.

Goed ingepakt en goed op tijd thuis

zeer klantvriendelijk

Er werd onmiddelijk gereageerd en gehandeld via mail toen de onlinebestelling niet lukte. Alfleveren was ook een probleem omdat de vrachtwagen door een onverharde bosweg moest rijden. De chauffeur heeft er alles aan gedaan om toch te kunnen leveren...te voet! Respect en bedankt!

goeie service, snelle levering

goeie service, snelle levering

vlot geleverd

Bestelling snel en goed ontvangen, goede prijs/kwaliteit

Ik heb mijn bestelling moeten aanpassen naar een kleinere maat, dat was geen probleem, ik was nog op tijd want het was nog niet verstuurd, is correct afgehandeld, ik plaatste een nieuwe bestelling en de geannuleerde werd onmiddellijk gecrediteerd en teruggestort

prima website en vlotte levering

De website is overzichtelijk met veel info - bestellen is eenvoudig en de spullen liggen klaar na een berichtje (binnen 48h). Drive through, gemakkelijke ophaling en daarnaast nog de mogelijkheid om wat spullen te shoppen terwijl de daar toch bent...De manier voor mij om zeker te zijn dat ik mijn spullen heb en evtl nog iets bijhaal...

heel vlotte levering, netjes verpakt en in topconditie

De levering was er sneller dan ik verwacht had. Ze was netjes, gied verpakt en zonder schade. Prima.

TOP

Goede prijs en snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering

Topservice!

Heel klantvriendelijk. Snel geleverd. Goede communicatie.

Alles correct verlopen

Goede prijs, snelle verzending en afhaling in Asse perfect verlopen.

Zéér tevreden

Mijn tweede bestelling is intussen een feit. Kwaliteitsvolle producten, snel geleverd en bovendien voor een schappelijke prijs!

54 Veerweg

Merelbeke-Melle 9090