Levering op tijd en exact wat ik vroeg. Levering was ook netjes verpakt zoals het hoort.

Levering op tijd en exact wat ik vroeg.

Correcte, vriendelijke en flexibele service

Duidelijke communicatie en zeer flexibile, oplossingsgerichte houding toen bleek dat de leveringstermijn niet gehaald kon worden. Als minpuntje wil ik wel de onvriendelijkheid van de transporteur (externe firma) vermelden.

Correcte, vriendelijke en flexibele service

Moeilijk te vinden product aan een goede prijs

Het product dat ik zicht was niet gemakkelijk te vinden in de gewone hobbywinkel. De prijs was goed en snel geleverd.

tres pratique , livré a domicile

J' ai recommandé votre site a un ami qui fera bientot des travaux d'isolation. Dommage que je ne vous ai pas connu avant pour faire un maximumde mes travaux. A très bientot j'espère

perfecte levering

Tegeldeksel besteld. Mooi deksel.Snel geleverd. Geen beschadigingen aan. Prima

Zeer goed en snelle levering

Niets op aan te merken

Super service, zeer klantvriendelijk en degelijke prijzen

Zowel als doe-het-zelver als zelfstandige raad ik je aan om langs te gaan bij hen in de winkel. Op de website kan ik ook niets aanmerken, werkt zeer handig en voldoende informatie. Zij doen hun uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Prima in orde

Van bestelling tot aflevering : alles verliep zonder problemen. Hebben zelf alles in wagen geplaatst. Prima service.

vlotte correcte levering

Producten snel in huis. Alles zoals omschreven.

correcte afhandeling van mijn bestelling

goeie service, correcte afhandeling

Goed is beschadigd aangekomen.

Ik heb een trapladder besteld, maar na het openen van de verpakking bleek dat het trapluik beschadigd was, er zat nl. een hak in de bovenkant van het luik. Omdat ik hier verder geen tijd aan wilde verliezen (de verbouwingen dienen snel te gaan), heb ik het toch maar geïnstalleerd, maar tevreden ben ik uiteraard niet. Edit 13/02/2023: Na bovenstaande post heeft Bouwkampioen zelf contact met me opgenomen en heeft men me een nieuw luik opgestuurd. Eind goed al goed, dus, waarvoor dank. Bij deze heb ik mijn beoordeling dan ook aangepast van 3/10 naar 8/10.

Bestelling was beschikbaar volgens afspraak

Het is verheugend dat er nog bestellingen klaarstaan voor afhaling volgens de afgesproken levertermijn. Als het goed is zeggen we het ook. Met vriendelijke groeten

zeer goed

past als gegoten dank jewel!

Correct

Zeer gedreven personeel en goede afspraken. Online verkoop loopt zeer goed. Aanrader

Top. Fijne winkel, aardige mensen

Was snel aan de beurt en werd adequaat geholpen. Omdat de bestelde items nogal zwaar waren, werd een pallet tot aan mijn auto gereden. Precies op de juiste hoogte gehouden, zodat we gemakkelijk de betonnen randen in de kofferbak konden schuiven. Fijn meegedacht!

Prima service, en het artikel voldoet aan de verwachtingen.

super goed

zeer goed

Levering en producten waren top.

Snel besteld en geleverd.

Goed verpakt en snel ter plaatse. Alles in orde!

Goede service, alles in goede staat en snelle levering.

Tijdens het bestellen verliep alles vlot. Onmiddellijk erna bevestiging en de levering snel ontvangen. Al verschillende keren besteld en telkens heel tevreden over zowel de service als het materiaal.

top service aan correcte prijs

xx

Goede levering