Top product en top chauffeur...vlot, vlug, vriendelijk en behulpzaam.. Dus Top firma...

Alles is heel vlot en goed verlopen

Correct prijs met correct leveringsdatum

Er is veel in voorraad, de juiste materialen en de prijzen zijn competitief.

Groot aanbod & snelle verzending

Ruime keuze met duidelijke informatie, snelle verzending en degelijk ingepakt.

Producten staan de volgende dag netjes klaar en vlotte service. Ik kom zeker terug

VLOTTE BEDIENING

VLOTTE BEDIENING

Eerste maar héél goede ervaring

Goede omschrijving van de gekochte goederen, goede communicatie, en perfecte levering....

Snel en Adekwaat besteld en geleverd

Alles stond mooi klaar op een pakketje. Een vriendelijke medewerker hielp zelfs met inladen. Goe geregeld!

Zoals verwacht

Zoals voorzien en goede verpakking

correcte levering zoals afgesproken

alles netjes ingepakt geleverd volgens afspraak

Super !

Zoals alle vorige keren , goede prijzen uitstekende producten en supersnel leveren !! aanrader

Snelle levering, netjes verpakt

Netjes en stevig verpakte isolatie (4 hoge paletten). De levering was snel, ookal hadden we speciale isolatie besteld.

vlotte communicatie & levering

vlotte communicatie in verband met levertermijn. vlotte levering

Snelle service en goed materiaal Een echte aanrader

Bestelling geplaatst in het weekend met de vraag om zo snel mogelijk te leveren. Duidelijk gecommuniceerd en woensdagmorgen al geleverd zodat alles vlot door kon gaan. Goede service!

schitterend

Het pakket werd tijdig en in goede staat afgeleverd

Top service tegen een zeer goede prijs

Ondanks een kleine anomalie met 1 van de bestelde producten werd dit onmiddellijk en binnen de korst mogelijke termijn rechtgezet. Top service.

Heel correcte firma

Vlotte manier om de producten te vinden, te selecteren en te bestellen. Correcte afwerking qua leveringstermijn, verpakking en thuisbezorging. Proficiat, doe zo verder.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Zo zouden ze allemaal moeten zijn

Product besteld Goed aangekomen Klein foutje in de bestelling maar direct aangepast en nieuwe opgestuurd alles in 1 dag

Van bestelling tot levering was alles tip top in orde! Met duidelijke mails voor levering enz... Snelle levering en allles geleverd zoals afgesproken.

Scherpe prijs en snelle service

Producten op stock die andere bouwhandels hoeven te bestellen en snel en aan een goede prijs geholpen.

Zeer goede klantenservice

Eén van de producten die ik bestelde, was niet meteen voorradig. Bouwkampioen stelde mij hiervan meteen op de hoogte en reageerde zeer snel op mijn vragen. Absoluut weer een zeer goede klantenservice.

super service

Ook al had ik het niet op voorhand gereserveerd kon ik mijn producten onmiddellijk meekrijgen.

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)