Slechte kwaliteit lavasteen 16/32

Zeer vuile stenen. Onbruikbaar zonder te spoelen met hogedrukreiniger. 5% van de massa kleiner dan 16. En extra 5% lava poeder.

Vlotte levering, degelijk materiaal, goede prijs

Prima ervaring!

Eenvoudig online te bestellen alsook snel geholpen bij afhaling. Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Top geregeld

Top geregeld

Super !!

Wij zijn tevreden met de producten die wij gekocht hebben! Daarnaast hebben we via de chat contact gehad met een medewerker die ons hele goede informatie heeft gegeven!!! BEDANKT

Mooi aanbod, en goede service.

Mooi aanbod. Ook voor niet standaard hoeveelheden kan men hier terecht. Snelle behandeling en goede communicatie.

Snelle levering, correcte prijs, kwaliteit top

Onderdelen gekocht voor riolering: putten, buizen, bochten en koppelstukken. Niet alles was voorradig en daarom belde men mij met variante voorstellen. Fijne ervaring.

Helemaal top

Prijs kwaliteit zit goed, service top.

Verkeerde product gekregen dan geadverteerd

Kreeg een andere maat van profiel mee dan geadverteerd. Meer dan 40 euro in de vuilbak.

Goede, snelle service tegen een prima prijs

Ik ben zeer tevreden, zowel met het product, maar ook met de service en snelle levering. Ook de prijs kwaliteit is dik in orde.

Snel, groot aanbod, prijs/kwaliteit

Snel, groot aanbod, prijs/kwaliteit. Makkelijk te bestellen en dan af te halen nadat u een mail krijgt dat de bestelling klaar ligt.

Snel en correct

Mogelijkheid tot snelle afhaling, leveringsproces op site Melle efficiënt

Goede producten

Vlotte levering

Behulpzaam

Namen telefonisch contact op bij het versturen van e-mail. Had namelijk een probleem met levering.

Product stond klaar voor afhaling

Scherpe prijs en vriendelijke bediening. Alleen spijtig dat ik naar Melle moet. Asse is veel dichterbij.

Snelle correcte service

Snelle correcte service

Vlotte en correcte service

Goede kwaliteit volgens prijs. Vlotte service

Correcte levering van de bestelling.

Al altijd bij elke aankoop tevreden geweest.

DE bestelling zowel als de aflevering verliepen zeer vlot.

Duidelijk in product en communicatie

Prima product en goede service.

Correct, behulpzaam, super vriendelijk, goede prijzen

Bestel al tijdje materiaal voor m'n bouw bij Bouwkampioen (Leus) omdat ze je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen, altijd vriendelijk zijn en alles heel vlot verloopt bij de afhaling van het materiaal.

Super goede service!

Snel, duidelijke communicatie van levering. Ook gebruiksvriendelijke website en aangenaam om shoppen. Ook betaling vlot verlopen.

De BESTE bouwhandel van groot Oost-Vlaanderen

Na verschillende renovatieprojecten, kwam ik in contact met verschillende bouwhandels, Bouwkampioen (met hun fysieke winkel in Melle-Merelbeke) steken er met kop en schouders bovenuit. Heel mooie webshop, na bestelling nagenoeg onmiddellijk beschikbaar voor ophaling, ruim assortiment in de fysieke winkel met veel in voorraad en bijzonder goed advies van de verkopers ter plaatse. Dit is DE go to shop van Oost-Vlaanderen!

Om nog mee samen te werken

Correcte afhandeling maar levering was helaas wel fout. Ik had boordstenen antraciet besteld en er zijn gewoon grijze geleverd. Wij hebben niet gereclameerd omdat de bouwheer ook akkoord was met grijze. Communicatie over leverdatum en effectieve levering was correct. De transporteur was vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft de levering mooi op de eigendom afgeleverd en dit wel +/- 20m van de straatkant. Aanrader!!

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)