Product deed aan de verwachtingen. Het product kon snel afgehaald worden. We werden hierover vlug en duidelijk geïnformeerd.

Goedkoop en snelle levering

De goedkoopste van de regio en snelle levering

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Super snelle service en gebruiksgemak

Levering op afgesproken dag zoals voorzien.

Vlotte correcte levering

Supersnelle service van een mooi product

Snelle verzending van een kwalitatief goed product.

Top service en snelle levering.

Uitstekende service en top klantendienst!

Vriendelijk correcte service. Topteam

Tot nog toe heel tevreden

Heel veel keuze en overzichtelijk site. Zeer gemakkelijk om bestellingen te plaatsen en voorkeuren te vermelden en alles mooi op tijd en op de afgesproken plaats netjes geleverd. Top!

Een goede begeleiding naar de juiste producten. En ook een goede levering op de gevraagde dag! Top!!

Zeer betrouwbaar en flexibel

Al vaker materialen besteld en altijd keurig de gemaakte afspraken nagekomen

Ronduit TOP

Mijn eerste aankoop en zeer aangenaam verrast vanaf aankoop tot ontvangst met een zeer goede dienstverlening via chat naar de info van een product. Doe zo voort, SUPER!!

Eerste kleine bestelling maar correct uitgevoerd.

Eerste bestelling en correct uitgevoerd.

Correcte dienst

Correcte dienst, goede product beschrijving.. alles gaat vlot. Bij deze levering was de verpakking wel kapot bij aankomst. Gelukkig niks te kort gekregen of beschadigd.

kleine beschadigingen op de kanten van de lateien

heb scaldex lazteien besteld , maar zie toch beschadigingen tot op het ijzer door de verzinking dus op de kanten, dus oxidatie terug mogelijk Helaas moet ik verder met de bouwwerken en kan ze niet terugsturen beter verpakken dus

positief

goede informatie op de webshop - bestelling is vlot verlopen en vlug geleverd - laten leveren bij Leus te Melle

alles is volgens afspraken afgehandeld

Mijn ervaring is dan de afspraken zeer juist zijn .

Snelle levering, duidelijke communicatie

Zeer ruim assortiment tegen lage prijzen. Levering was ook snel, duidelijke mail met levermoment

Snelle levering, prima produkr

Snelle levering. Prima product.

Materiaal is ok

Materiaal voldoet aan de verwachtingen, vriendelijkheid van de chauffeur kon beter.

Bestelling op maat goed verlopen en goede service.

Alles zoals het hoort. Goede service, goede levertermijn voor maatwerk en degelijk materiaal. Zeker en vast tevreden.

Een deskundige uitleg over de producten die je zoekt.

Snelle afhaaltijd, aantrekkelijke prijs

Aantrekkelijke prijzen Verkocht door bouwhandelaars Snelle afhaling

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.