Vlotte service

Product makkelijk gevonden op de website. Via online chat beschikbaarheid gecontroleerd en dan besteld. Afhaling ging erg vlot.

Goede service Zijn van hun woord

top

Alles zoals vewacht, snelle levering

B

Geweldig zijn optijd binnen

Een goede en snelle levering

Bouwkampioen heeft veel materiaal in voorraad en kan in andere gevallen snel leveren.

Perfecte wijze van bestellen en zeer snel geleverd

Bij u kon ik het gewenste product meteen vinden en op een duidelijke en eenvoudige wijze bestellen. Duidelijkheid over de prijs en levering. De levering was zeer snel en we werden hierover goed geïnformeerd. Dus mijn complimenten

Kon niet perfecter verlopen top.

Kan enkel volledig tevreden zijn over de verzending en de snelheid van handelen.

uitstekend

top

Bouwkampioen ok isowill nv iets minder.

Isolatie bestelt op 5/10 en geleverd op18/10 door ISOWILL dit had wel wat vlugger gekund vind ik.

Goede materialen en qualiteit! Zeer makkelijk met de levering.

vlotte levering, goede materialen

vlotte levering, goede materialen

goede en vlotte service

duidelijke site en bij vragen/opmerkingen en snelle en aducate respons.

Correcte levering

Op tijd geleverd volgens de eerder gemaakte afspraken. Heel vriendelijke Chaufeur.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product, bezorging kon beter.

De geleverde zoldertrap ziet er op het eerste zicht goed uit, maar de bezorging kon beter: in tegenstelling tot wat werd aangegeven in de mail van bouwkampioen werd ik niet op voorhand gecontacteerd door de bezorgdienst om het levermoment aan te geven, en toen de bezorger dan onverwachts kwam opdagen (ik was toen al bijna een week aan het wachten) stelde hij zich ook nog zeer onbeleefd op tegen mijn vrouw toen die hem vroeg twee minuten te wachten op mijn komst.

prima service

top levering

Alles goed ontvangen

Bestelling gewoon netjes verpakt en ontvangen alsook de kwaliteit van het produkt . mvg, Henny

Product correct afgeleverd. Zeer vlotte communicatie ivm levering. Prima

levering is zoals afgesproken

levering is zoals afgesproken

De hulp via online chat was zeer goed

De hulp via chat was zeer goed en vriendelijk. Er kon soms wel 10 tal minuten duren om een antwoord te krijgen tussen twee grote vragen door, maar dat is wel als normaal te beschouwen. Eens een conversatie bezig is is alles perfect. Net als na levering de goederen vlot zijn af te halen zoals vermeld.

Snel geleverd en goed verpakt

Snel en correct

Aanrader voor anderen

correcte levering

Correcte levering

Snelle afhandeling, opgebeld om af te spreken ivm deelleveringen, prima verlopen!

topservice

Opnieuw alles snel gevonden op de overzichtelijke site. Levering zoals aangegeven. Markt-conforme prijs. Dit was niet mijn eerste bestelling en bovenstaande was vorige keren ook zo. Bedankt!

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.