vlotte levering van het gevraagde product

vlotte levering van het gevraagde product

Bestelling, betaling en levering gingen perfect, een aanrader

correct!!

vlotte bestelling, snelle en correcte levering

Snelle levering door een super vriendelijke chauffeur.

Snelle levering en scherpe prijs

Zeer goede communicatie via mail , vriendelijke bezorger .

professionele site en goed materiaal

duidelijk overzicht van de beschikbare producten, goed materiaal en uitstekende prijs/kwaliteit

Te weinig geleverd, maar vlot hersteld, top!

Op de dag van levering, vlak na mijn mail over het tekort van 2,5Lmtr, werd ik direct gebeld voor een oplossing. De nalevering was binnen een paar dagen (weekend ertussen) binnen.

Snelle en correcte levering.

Na lang zoeken eindelijk de plinten gevonden die we zochten. Goede opvolging via B-post, correcte en snelle levering.

prima levering en service

was een uitstekende dienst, zonder meer.

super!!!!

Alles perfect op tijd en goed geleverd een topper

Duidelijke afspraken en goede prijzen

Duidelijke website, goede prijzen, snelle afhandeling. Goed bereikbaar. Vlotte bediening

Impeccable

Colis impeccable, livraison rapide ! Merci et à bientôt

Uitstekende akkurate Webshop en top service

Goede webshop, niet te veele maar de juiste e-mails, goede keuze uit leveropties en op tijd levering. Graag weer!

perfect service

Onze eerste ervaring met Bouwkampioen BVBA is uitstekend! Correcte levering én tijdig bezorgd zoals beloofd.

goede communicatie en heel scherpe prijs

de chauffeur die mijn tegels heeft geleverd was echt een geweldige man, hij heeft de tegels afgezet waar ik wilde.

Super vlotjes

Vlotte bestelling

Duidelijke en snelle communicatie

De stenen zijn tegen een scherpe prijs volgens afspraak geleverd.

Goede service goede levering

Goede levering, betrouwbare transportpartner

Vlotte verwerking van mijn bestelling. Klaar op de gevraagde dag voor afhaling

Ook het afhalen ging heel vlot. De goederen werden voor mij in mijn auto gelegd. Duidelijke communicatie ivm met vestelling

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte (niet extreem duur) levering van de bestelde producten.

Ietwat bittere nasmaak door transporteur

Bestellen ging heel vlot, maar de transporteur liet deze keer heel wat te wensen over. Geen correct communicatie over de levertijd, daardoor levering tijdens mijn afwezigheid, mijn echtgenote was wel thuis maar nederlands onkundige chauffeur wou de pallet enkel aan de voordeur afzetten, i.p.v. in de tuinpoort (40m verder). Ik adviseer dan ook in de toekomst een andere transportfirma te gebruiken.

Groot assortiment perfecte levering

Door het ruime assortiment en duidelijke website van de Bouwkampioen heb ik alles gevonden wat ik nodig had voor mijn project. Door de vlotte levering was ook alles tijdig geleverd, iets wat van cruciaal belang is bij het realiseren van bouw projecten. Ook vond ik de algehele communicatie top, ik werd zeer snel terug gemaild toen ik vragen had. Tenslote zijn de prijzen zeer ook interessant. Ik ben heel tevreden van de totale service en ga voor gelijkaardige projecten weer voor deze leverancier! Ik schrijf haast nooit reviews en ik doe dit ook niet voor enig voordeel, ik ben oprecht enorm tevreden over dit bedrijf! BEDANKT

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.