een all the way sterke en transparante service

een sterke ervaring all the way: eenvoudige maar goede module online voor berekening schanskorven, snelle levering, attente extra's bij levering pakket (set werkhandschoenen, tang ..). En eenvoudig te monteren.

Perfecte service

Bestelling geplaatst, duidelijke mails en afgehaald in Melle op nog geen 5 min. Super

uitstekend, goede service, goede prijs !

was wel even zoeken om de bouwkampioen in melle te vinden, maar verder alles uitstekend verlopen. vriendelijk personeel en een goede prijs.

Precies wat we besteld hadden

Perfecte service

Perfecte service, vlotte website

Zeer correct. Goede opvolging. Snel verwerkt.

Ik heb mijn bestelling geplaatst en de dag erna kon ik het al oppikken. Er waren bijkomende vragen en ze hebben mijn telefonisch gecontacteerd. Perfect afhandeling

perfect

perfect zoals altijd

prima service exact volgens de gemaakte afspraken

we hebben een zeer goede service ervaren.

Top product, top levering, top communicatie

Top product, top levering, top communicatie

Vlotte communicatie

Een heel goede ervaring, duidelijke afspraken, correct materiaal zoals afgesproken. Bedankt Geert

Goede service perfecte levering

Heel vriendelijke chauffeur voor levering heel snel en correcte timing van levering en datum gegeven door jullie, waarvoor dank!

Super verlopen!

Grote bestelling geplaatst, niet alles meteen in voorraad maar ik werd opgebeld of een voorradig alternatief ook mogelijk was, zodat alles in één keer afgehaald kon worden en de uitvoeringswerken meteen konden starten!

Dit is al de 2de keer dat ik via bouwkampioen bestel en alles is steeds binnen de voorziene tijd geleverd. Tot service doe zo verder

Goede service, ook als het snel moet gaan

Goede service, ook als het snel moet gaan. Vlotte communicatie en support om bestelling af te ronden en snel te verwerken. Stipte levering.

goede kwaliteit, maar veel te vroege levering: om 4u30 geleverd!!

Goed van kwaliteit degelijk ingepakt, maar voor meer dan 70 euro levering, had ik toch verwacht dat dit op een meer "degelijk" uur ging zijn. 4u30 vinden wij veel te vroeg, er stond ook aangegeven dat de levering steeds tussen 6 en 18 u is. Voor dit hoge bedrag hadden wij toch verwacht dat we het uur van leveren ergens konden kiezen (vb voor of namiddag, vooravond,...)

Bedroevend

Al hebben jullie mij telkens op de hoogte gehouden heb ik maandenlang moeten wachten op een rooster dat niet in perfecte/nieuwe staat is.

Altijd goed

Meerdere keren besteld en altijd op voorraad en goed verzonden. Stevig ingepakt en altijd op tijd.

top product

Mijn ecolat systeem is gemakkelijk te plaatsen en oogt perfect. De levering daarentegen laat te wensen over. Het adres werd tijdens het transport beschadigd zodat het niet bij de rechtmatige bestemmeling terecht kwam. Bpost kent het dorp niet en geeft het product zomaar ergens af zonder bij iemand navraag te doen. Uiteindelijk is alles goed gekomen door de eerlijkheid van de verkrijger. Tip: Het adres van levering beveiligen door te bedekken met een doorzichtige folie.

Vlotte verwerking van bestelling en levering.

Professionele en vriendelijke bediening

Snelle levertijd, fout bij fabricage

Ervaring bij bouwkampioen was op zich goed. De inhoud van de doos (25stuks) bevatte helaas slechts 22correcte items (M8) en 3 foutieve (M10). Allicht een ongelukkig toeval van Fischer.

Snelle service.

Goede prijs.

Zie onder

Goed product , goede service, goede prijs, snelle levering. Kort om zeer tevreden

Ondanks de moeilijke bereikbaarheid (wegenwerken) een prima service. Niets op aan te merken.

Correcte levering

Product goed ontvangen

Alles mooi op tijd met goede kwaliteit

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.