Bestellen, betalen en afhalen is vlot verlopen!

Mijn bestelde materialen voldoen aan mijn verwachting. Alleen spijtig dat het zo ver is om af te halen!

Perfect.

Sneller geleverd dan verwacht. Perfect in orde. Bedankt.

Zeer goede service

Producten van befaamde merken aan scherpe prijzen met een verrassend goede service voor professionals en zeer stipte levering

juiste informatie met goede prijs

Eerst de juiste informatie, dan een goede prijs en dan een zeer snelle levering!! Een aanrader!

Goede service!

Bestelling en levering goed en vlot verlopen.

Perfecte communicatie en snelle verzending(2a3 dagen))

Tegeldeksel besteld voor een goede prijs . Ook direct een bevestigingsmail gekregen ervan . Wilde nog iets bijbestellen , maar verzending was dan te duur dus enkel het deksel besteld .

Super service! Snelle levering!

Super service! Snelle levering! Bij een vraag, snel antwoord.

Snel en verzorgd geleverd

Altijd snel geleverd

Snel geleverd!

Bestelt en netjes geleverd!

Correcte levering met een scherpe prijs

Snel geantwoord op mijn vragen, scherpe prijzen. Netjes intracommunitair geleverd naar Nederland.

correct!

stipt en eerlijk

Snel en correct

Prima snelle service en communicatie

een van de betere Belgische webshops

alles ok

Perfecte service!!!

Alles top

Goede communicatie

Mijn bestelling was lang onderweg (bestelling 29/06 levering 8/7), maar is uiteindelijk toch geleverd. Track en trace werkten niet. Wat wel helder was dat mijn bestelling in behandeling werd genomen en wanneer naar de bezorger werd gebracht. Kortom de vertraging lag bij de vervoerder.

Snelle levering. Scherpe prijzen.

Vrijdag bestelt en Maandagmorgen geleverd dus beter is niet mogelijk

Gewoon in een woord geweldig

Zeer snelle levering en communicatie

Vlotte communicatie en zeer vlotte en snelle levering van bouwmaterialen.

perfecte, correcte en verzorgde levering volgens de afspraak, uitstekend materiaal ook, erg tevreden!

Perfecte info gekregen en alles stond netjes klaar voor ophaling!

Correcte afhandeling

Zeer goede service

super !!!!

Vlotte afhandeling , goede prijzen , snelle verzending.... TOP gewoon , Product nog niet direct gebruikt maar is een gekend product met goede recensies zal dus wel ok zijn . Sikamur injectocream

Al een paar keer besteld en alles verloopt vlot.

Goed, de juiste materialen op de afgesproken dag geleverd

Zeer tevreden. Materialen voldoen aan de verwachtingen. Geleverd op de afgesproken dag.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.