Goede en snelle levering

Levering was snel en product was zoals beschreven

Heel duidelijke website en prijsinfo

Duidelijke product-en prijsinfo met indicatie van levertermijn. Tevens gemakkelijk om te bestellen, te betalen en af te halen.

Goede levering

Bestelling werd snel geleverd en werd degelijk verpakt.

zeer vlotte afhandeling en levering

zeer tevreden

Tevreden over de aankoop!!

Door de schaarste op de markt is de bestelling later dan voorzien gekomen. Verder is alles keurig geleverd.

vlotte levering

vlotte levering

Zeer professioneel

Goede afspraken. Super goed bediend.

ruim gamma, snel, betrouwbaar

overzichtelijke ruime keuze, niet duur, snel te reserveren en af te halen

super service!

Goed verdergeholpen met advies via de chatfunctie en zeer snelle levering!

correcte service

Indien er een fout is bij een bestelling word dit zeer snel recht gezet. perfecte service ,doe zo verder.

Heel erg goed geholpen.

Goede website en snel geleverd.

Vlotte levering

Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Levering correct en heel vlot afgehandeld.

Super tevreden

Snelle levering en goede service

Klep dringend nodig.

Mijn vorige terugslagklep was stukgegaan wegens de waterdruk bij een stortbui,de nieuwe klep was op zeer korte tijt nabestelling bij mij.

Eerste keer.

Veel keuze en vlotte bediening. Online besteld en da gewoon afhalen.

Supersnelle service!

Bouwkampioen heeft een erg uitgebreid gamma en bovendien een supersnelle service en levering.

Bestelling perfect geleverd door heel vriendelijke mensen!

Snel geleverd en correct verpakt. Top.

Reeds verschillende producten besteld en is steeds correct geleverd zowel qua leveringstijd, product en verpakking. Tevreden dus.

Een snelle en correcte levering door vriendelijk personeel!

Ik werd op voorhand goed geïnformeerd i.v.m. de benodigde materialen. De levering gebeurde snel en correct en de chauffeur was vriendelijk en gedienstig (alleen wat vroeg in de ochtend voor een avondmens als ik :-) ). Toppie!

Site niet volledig duidelijk

Via Google op jullie site terecht gekomen. Ook handig om rechtstreeks te betalen en eenvoudig te bestellen. Ik had grindkeringprofielen nodig en na zelf contact op te nemen met jullie, is er mij verteld dat die blijkbaar niet apart besteld konden worden. Misschien op de site dan een duidelijkere verwijzing bij zetten. Ik heb die melding niet direct tegengekomen. Maar op mijn mail is rap en vriendelijk gereageerd.

tevreden

snelle en goede service

alles was in orde

werd goed geholpen

Tevreden klant

Makkelijk bestellen, handig om af te halen. Vriendelijk

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.