Ok

Teleurgesteld

Ze hebben zelfs niet aangebeld gewoon voor de garage geplaatst !!

sans reproche délai et service

parfait

super vriendelijke klantendienst

OP tijd geleverd in perfecte staat.GA er zeker nog bestellen sommige andere kunnen hier nog iets van leren. Super doe zo voort.

prima volgens afspraak geleverd

prima volgens afspraak geleverd

Proper en op tijd gekleverd

In de toekomst wel de openingstijden respecteren welke wij vooraf opgeven om de leveringen uit te voeren

Goede artikelen met snelle, goede aflevering

Kon bij bouwkampioen de artikelen bestellen die in Nederland niet op de markt zijn. Aflevering verliep zoals afgesproken en vlot. Ik ben zeer content en zal vaker bij dit bedrijf bestellen.

Levering zoals afgesproken.

Veel keuze

Sommige producten versturen ze ook gratis zelfs naar Nederland.

Communicatie top. Levering zoals beloofd.

goede ervaring

ging vlot

Komt afspraken niet na

Wij wonen afgelegen waardoor aangepast transport nodig was. Dit was ook zo doorgegeven en afgesproken. Nu kwamen ze met een oplegger waardoor ze de bigbag stenen van 1500kg op 200 meter van onze woning geplaatst hebben. Na contact met Bouwkampioen, zijn we overeengekomen met een financiële tegemoetkoming.

Correcte levering

Na lang zoeken, gevonden!

Top service en goede prijzen

Na een fout in de levering werd dit onmiddeĺijk recht gezet en de levering had ik een dag na de bestelling . Top !

Top en snel geleverd

Prijstechnische goed

Prima service,

Daags tevoren besteld, dag erna geleverd. Geen onnodige verplaatsingen meer nodig naar doe het zelf zaak (die meestal duurder uitvallen). Mvg Dirk

Gewoon perfect.

Vlotte levering en product voldoet volledig aan de verwachtingen.

heel correct, snelle levering en prima service

levering was er heel snel maar was niet het juiste product, wat kan gebeuren. Heb daarvoor gebeld en persoon aan de lijn had onmiddellijk voor retourticket gezorgd en heeft ook het juiste artikel opgestuurd. Daags nadien reeds geleverd. Dit is werkelijk topservice. Een pluim voor dienst naverkoop.

Vlotte service maar verkeerde levering

Vlotte service, maar jammer genoeg verkeerde levering. We hadden Kandla Mix stenen besteld en kregen Kandla Grey. Hopelijk wordt het issue snel opgelost, bouw ligt voorlopig stil.

Correct opgevolgd en snel geleverd

Positief

Materiaal was dik in orde en correct afgehandeld.

Super.

technisch

Geweldige snelle levering

Snelle respons op vragen en zeer goede en snelle service

Zeer snelle et korect levering, prima

24 u levering met extra chauffeur, artikelen perfect .

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.