Gemakkelijk besteld, tijdig geleverd, niks op aan te merken

Gemakkelijk besteld, tijdig geleverd, niks op aan te merken

Snelle behandeling van bestelling maar levering niet volgens afspraak.

Levering kwam 2H vroeger dan de vroegst doorgegeven uur van het tijdslot. Hierdoor was niemand thuis.

Alles mooi en netjes optijd geleverd

De bestelling is tijdig en volgens afspraak geleverd.

Makkelijk besteld, duidelijk op te volgen, prima kwaliteit en netjes geleverd... wat wil je nog meer, aan de goedkoopste prijzen! Blijvende klanten erbij!!

Alles naar wens verlopen

Zowel de levering als materiaal is naar wens verlopen

Top materiaal aan correcte prijs

Levering beloofd na 3 dagen, na amper 2 dagen stond de post hier met mijn pakje, veilig verpakt, alles zoals gewenst.

Kwaliteit

verzorgd geleverd en prima kwaliteit . Zeer tevreden !

Wij bevelen de bouwkampioen aan . Topkwaliteit !

Juiste materiaal dat we nodig hadden

Goede onderneming om uw bouwmaterialen daar te bestellen en snelle service

Vlotte verwerking

Vriendelijke heer aan de lijn. Hij werkte daar niet lang maar heel behulpzaam. Alles vlot verlopen en mooi op tijd alles ontvangen.

Goed ingepakt en opgestuurd, enkel N.post heeft niet op afgesproken adres geleverd.. moest op postkantoor afhalen....,

Goede servies

Snelle levering. Betrouwbaar. Top

Goede verpakking, en snel geleverd, dat verdiend een mooi resultaat toch !!

Een goede verpakking, en snel geleverd, dat verdiend een mooi1 resultaat toch !!

Eerste keer en volledig overtuigd

- webshop: overzichtelijk en duidelijk - contact: to-the-point en snel - levering: vlt en tot in de garage!

Snel beschikbaar en hulp bij het afhalen. Prima.

Zeer goed, snelle service en vriendelijke bediening.

Perfect materiaal. Levering OK. Bedankt

Mijn eerste bestelling is vlekkeloos verlopen waarvoor mijn dank.

Super tevreden

Gemakkelijke site, snelle service en snelle levering... Waren alle bedrijven maar zo!

Alles werd snel en correct geleverd. Blij met mijn bestelling.

Alles in orde.

Perfect in orde

Ze hadden niet enkel de beste prijs van alle bevraagde leveranciers, maar hielpen me ook uitstekend verder met de levering. 3 dagen later werd alles netjes geleverd door hun eigen koerier.

In één woord TOP

‘s avonds besteld, de voormiddag daarop afgehaald. Bestelling stond klaar en ook nog eens tegen de beste voorwaarden. Top dus. Bedankt

Altijd correct optijd met de levering

Een aanrader

correcte service en levering

Correcte levering en top materialen

De koerier liet mij een smsje de dag ervoor zodat ik wist waneer de levering geleverd zou worden! Top bedankt

Snel en correct

Gekozen, besteld en ontvangen binnen de 3 dagen - ze doen wat ze zeggen en. Zeggen wat ze doen - houden zo !!

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is dé online one-stop-shop voor bouwmaterialen in de Benelux. Van ruwbouw en isolatie tot dakmaterialen, hout en tegels: wij bieden een compleet assortiment voor zowel vakmannen als doe-het-zelvers. We combineren de kracht van een traditionele bouwexpert met het gemak van een innovatieve webshop. Sneller en eenvoudiger bouwen? Check. En vooral: met volle vertrouwen en gemak. Jouw mening is daarbij onmisbaar. Door jouw ervaring te delen, help je ons om onze service en aanbod elke dag te verbeteren en andere bouwkampioenen nog beter te ondersteunen. ⭐️ Samen bouwen we aan kwaliteit. Samen bouwen begint hier.