perfect, aan de juiste prijs

perfecte service

Professioneel

Snelle en correcte levering

Bouwkampioen levert degelijke materialen en levert tijdig en is een bruikbare website.

Ik heb 3x besteld bij bouwkampioen en het materiaal is steeds goed op tijd geleverd. In de pakketten zat ook steeds het juiste materiaal. Het is een betrouwbare en bruikbare website.

Zeer klantvriendelijk

Een bestelling van toezichtput geplaatst. Bij afhaling bleek deze niet meer in voorraad, maar werd samen nagedacht met de klant en werd zonder meerkost een alternatieve oplossing bekomen. Fantastische jongens aan die balie! Hier kom ik zeker nog terug

vlotte afhandeling

Jammer dat de levering een week duurde.

Fakro knieschotdeur besteld en alles werd keurig ingepakt/beschermd. Het product zelf had ook geen gebreken, en was exact zoals het op de site werd voorgesteld. De service via de transporteur verliep vlekkeloos. Kortom , een aanrader.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, vlot contact. Houden zo!

Goede opvolging

Zeer snel en goed opgevold

Zeer makkelijke webshop.

Je kan eenvoudig materiaal bestellen zonder dat je tijd verliest.

Vlotte service en degelijk materiaal

Handige website met uitgebreide keuze waarop ik de materialen vlot kon selecteren. Eenmaal besteld, werd er snel geleverd. 1 stuk was niet meer op stock, maar dit werd vlot na-geleverd, enkele dagen later.

Zeer tevreden van mijn bestelde producten

Ik ben een tevreden klant ,bestel zeker en vast nog bij jullie

Goed, communicatie rond levering kon iets beter.

Verbeterpunt, exacte leverdatum werd de dag op voorhand gecommuniceerd. Het is iets handiger om dit vroeger te weten aangezien je thuis moet zijn voor ontvangst.

Vlotte levering en ruime keuze

Ruim assortiment aan bouwproducten voor scherpe prijs. Goede service, geen enkel probleem om verkeerd gekochte producten terug te brengen in de winkel.

All went well, delivered much faster then expected

I had a good experience, everything went smoothly. Order was delivered within 2 days, instead of 5 as was originally expected.

Prijzen zijn goed, levering is snel. Fijn dat ze eerst ook even bellen voor de levering. Perfect op tijd geleverd. Bedankt!

Vlotte en probleemloze levering.

Goede eerste ervaring.

Correct snel en vriendelijk

Correcte service, top communicatie en vriendelijk!

Doen wat er gezegd wordt

Na een vlotte selectie van de materialen die ik nodig had en de online bestelling er van, liep alles zoals op de website wordt vermeld. Er werd zelfs nog teruggekoppeld om te horen of ik akkoord was met een gelijkaardig item omdat het bestelde niet op voorraad was en op die manier de hele bestelling gelijk de deur uit kon. Vlotte service en vlotte levering

Perfecte ervaring

Perfecte en vriendelijke levering van het product die voldoen aan de voorwaarden

Duidelijke productomschrijving, eenvoudig bestelproces en snelle levering

heel goed!

Correct

Correct

Ik heb heel lang moeten wachten op mijn levering.

Product ok maar leveringstermijn veel te lang

Super service

Mooi snel geleverd ,scherpe prijs,aanrader.

snel en eenvoudig aan een goede prijs

makkelijk besteld aan een goede prijs

Veel materiaal snel beschikbaar

Zeer veel materiaal beschikbaar, uitgebreide online catalogus aan een goede prijs

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)