Snel en top service

vandaag besteld en de dag nadien geleverd met vooraf nog een telefoontje dat het binnen een half uurtje geleverd werd Teven bij de bestelling nog een aanpassing gedaan en het was direct aangepast maw super service, bedankt !!!

Goed, maar later dan verwacht.

Zelf moeten bellen met bouwkampioen, omdat het artikel nog niet geleverd was, daarna wel snel geregeld met hun partner om het te leveren. Goederen stonden er nog en men was het vergeten.

van bestelling tot levering; alles zeer vriendelijk, correct en zeer efficient verlopen.

Heel tevreden van Bouwkampioen, een aanrader! een zeer tevreden klant.

stipt, en goed

Niets op te merken qua levering, materiaal voldoet aan het gevraagde

duidelijke communicatie en stipt op tijd geleverd.

Behulpzame chauffeur. desondanks de moeilijke losomstandigheden toch met de glimlach

Geen opmerkingen..top

Bedrijf met vakkennis!

Vriendelijk en accurate info over de benodigde materialen.

Perfecte bestelleing.

Perfecte en degelijke bestelling.

Zeer tevreden over het produkt en de levertermijn werd perfect nageleefd. Top!!

Het produkt dat ik zocht vond ik bij Bouwkampioen heel veel goedkoper dan elders en dit voor dezelfde kwaliteit. Supertevreden.

Materiaal goed

Materiaal van goede kwaliteit en correcte prijs enige minpunt heb 2 maal moeten bellen anders wist ik niet wanneer de levering was.

Alles was in orde

Alle goederen waren goed verpakt. De levering was op het afgesproken tijdstip. Transport firma zeer vriendelijke chauffeur en plaatste de goederen mooi en met zorg op de plaats die ik wou.

Groot aanbod

Bouwkampioen heeft een groot aanbod aan een scherpe prijs. De bouwmaterialen zijn goed beschreven en gemakkelijk te bestellen. Na een paar dagen worden deze thuis geleverd

Veel keuze aan materialen, goede prijs en snelle levering

Zeer behulpzaam personeel

Zeer tevreden over het kontakt

Ik heb een heel positieve ervaring met jullie bedrijf. Heel vriendelijke mensen. Levering werd ook tijdig uitgevoerd

Uitstekend !!!!

Voor mijn eerste bestelling bij Bouwkampioen, heb ik niets anders dan lof te geven. Goede service correcte prijzen, en vlugge afhandeling van mijn bestelling en levering. !!!!

Snelle en correcte levering.

Zeer tevreden en snelle afhandeling van de bestelde goederen.

TOP service!

- Zéér overzichtelijke website - Snelle service - Vlotte levering Wij bestellen zeker en vast nog!

Zoals het hoort.

Enorm leuk om online de legerdienst te kunnen volgen.

Vlotte en snelle communicatie en levering

tevreden

vlotte levering

Komen hun afspraken goed na zeer te vreden,het product zit nig in verpakking volgende week wordt het geplaatst dan kijken hoe het er uit ziet

Perfect!

Razendsnel! De bestelling was sneller binnen dan verwacht.

Gemakkelijk online besteld en snel zelf afgehaald.

Gewoon online besteld en de dag zelf reeds afgehaald omdat de goederen in magazijn waren.

Livraison rapide

Très content de ce site , produits conforme et livraison rapide. Merci

Professioneel

Alles perfect verlopen. Geen opmerkingen

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)