Goed geholpen tijdens mijn bestelling. Telefonisch contact gehad .. voordat ik mijn bestelling plaatste via jullie site. Alles doorgenomen aan de telefoon over de producten die ik nodig had. Zodat ik zelf in 1 keer alles goed bestellen. Wat betreft ben ik tevreden zoals het ook hoort de klant is koning

Steeds snelle levering, voorraad, indien niet voorradig wordt er iets gelijkaardigs voorgesteld.

Zeer goede site en uitstekende prijzen

Heb ook alles laten leveren waar ik zeer tevreden van ben .

Voldoet volledig aan de Verwachtingen en dus zeker voor herhaling vatbaar

Correcte afhandeling aan juiste prijs.

vlotte en correcte service.

alles word vlot verwerkt en netjes klaargezet, voorlopig alleen afhalingen gedaan. mogelijks in de toekomst laten leveren, dat moet dus nog beoordeeld worden ;).

Beste, Op tijd geleverd super service! Alvast bedankt,

Goede service en levering top.

Goede service en levering top.

correct

zeer goede en juiste communicatie

Professioneel

Goed service, tof klant service met een snel oplossing voor elke probleem , goed comunicatie en heerlijk prizen met hoogkwalitaitve materiaal

Vlotte afhandeling & goede prijs

Zeer tevreden!

Snelle levering, zeer goede klantenservice

Er waren een paar stenen beschadigd bij de bezorging, maar de klantenservice is hier zeer correct en snel mee omgegaan.

Perfecte service

Alhoewel ik online bestelde , heb ik telefonisch nog een aantal keer uitleg gekregen over het product alsook over de status vd levering. Perfecte communicatie

Alles perfekt in orde dank u !

Uitstekend en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De bestelde producten zijn snel klaar om af te halen. Goede kwaliteit, ook voor niet A- merken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede en snelle service

Bestelling snel geleverd en goed verpakt. Correcte en goede communicatie over brstelde onderdelen.

Vlotte levering

Vlotte levering,

Snel, vriendelijk, kennis van zaken

Zeer positief

Prima om mee te werken

Zeer tevreden, goed geholpen

Zeer tevreden, goed geholpen

alles ok, zeer behulpzaam

bestelling en levering was in orde, dankjewel

Order was snel en correct uitgevoord.

Gemakkelijk te navigeren website.

Makkelijk online te bestellen en af te halen. Mensen altijd heel vriendelijk. Zeer correcte prijs.

Zeer behulpzaam, bij advies en en ook qua service na aankoop.

Goede prijs en service

Zeer goed bevallen.

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)