Niks verkeerd op aan te merken!

Alles mooi geleverd en verpakt

Perfecte service. Ruim aanbod. Goede prijzen.

Eerste keer dat ik hier bestel maar ik kom zeker terug. Bestellen is eenvoudig, het pakket was goed verpakt en werd snel geleverd. De transporteur bracht de spullen tot aan de deur hoewel ze behoorlijk wat wogen.

Bestelling vlot verlopen. Enig minpunt is de website. Bij bestelling van big bags siergrind zou het handig zijn dat alles van dezelfde soort grind samen staat. Ik had 4000 kg nodig en heb 4x 1000kg besteld. Wat dus duurder uitkomt dan 2x1500 en 1 x 1000.

aanbod, prijs, kwaliteit, opvolging, levering - allemaal top!

In mijn zoektocht naar bouwmaterialen botste ik op Bouwkampioen. Groot aanbod - je vindt er alles. Scherpe prijzen op het aanbod. Leverinsgkosten die betaalbaar blijven Opvolging van de bestelling door persoonlijk contact en inplanning Bij levering wordt je à la minute prima op de hoogte gehouden. Topservice.

altijd snel en professioneel

Dit is niet de eerste keer dat ik van uw diensten gebruik maak. De mensen werken altijd snel en professioneel. Nu plaats ik vaak onderweg een bestelling en als ik aankom staat alles klaar. Dus voor mij is het erg handig en gemakkelijk.

Vlotte en correcte dienstverlening

Website is heel duidelijk en toegankelijk. Snelle service en goede communicatie. Bij afhaling ook heel vlot en handig. Fijn om mee samen te werken

Vriendelijk, behulpzaam en scherpe prijzen

Ik bestelde intussen reeds enkele malen bij hen en ging ook al enkele malen “op den bots” langs. Telkens kreeg ik vakkundige uitleg indien gevraagd. Ook waren de aanwezige collega’s bijzonder vriendelijk en dachten ze mee met mij. Verder ook telkens een scherpe prijs gekregen, wat je niet altijd kan verwachten bij fysieke winkels gezien het online aanbod…

goede leverancier

makkelijk te bestellen, goede prijs/kwaliteit service enkel is de levering niet gebeurd op de afgesproken dag maar net de dag dat ik gemeld had dat we niet thuis waren. Dit is een beetje jammer als je dit speciaal nog meldt.

Uitstekende dienstverlening zowel online bij de chatdienst als in de winkel

Prima, doe zo verder!

Snelle levering.

Goed materiaal.

zg - vlot

zg

Snel en correct

Goede service zoals gewoonlijk

Ik had mijn producten snel nodig en Bouwkampioen zorgde ervoor dat dit mogelijk werd. Geweldige dienstverlening !

Correct en alles volgens concurentiele prijzen .

Daarom kom ik speciaal van Oudenaarde

TOP

Snelle en correcte service.

heel tevreden

correcte afhandeling en op tijd laten weten wanneer men ging leveren. Ook achteraf steeds vriendelijk en correct! Zeker aan te raden.

Vlotte bestelling en levering

Bestelling en levering ging vlot en binnen aangegeven termijn. Ook vlotte telefonische service, met vriendelijke medewerker.

Snelle en correcte levering

Duidelijke communicatie, hebben gebeld met melding dat levering in 2 delen zou gebeuren.

Makkelijk bestellen

Wij hebben natuursteen dorpels gekocht via de website. Het materiaal is mooi en inmiddels zijn het trekpleisters voor de omgeving geworden. De levering was volgens afspraak.

Snel alles dik in orde

Snel Hooge kwaliteit prima prijs

Correct

Alles is snel en correct verlopen.

Snelle levering, kwalitatief product

Ideaal om een border aan te leggen, gemakkelijk te plaatsen en kwalitatief omdat deze hoger en dikker is dan de meeste producten.

Zeer vlotte afhandeling.

Eerste bestelling was een kleine bestelling. Nadien grote bestelling isolatie, ben gebeld geweest voor de leveringsdatum, levering uitgevoerd zoals afgesproken. Betrof levering isolatieplaten: op enkele schoonheidsfoutjes na in zeer goede staat. Zeer tevreden hierover.

Een positieve ervaring

Zoekend naar een bepaald product terechtgekomen bij Bouwkampioen. Prijs veel beter dan bij andere aanbieders. Meteen besteld en zeer snel geleverd. Het product is gisteren al aangewend bij het leggen van een terras

GOEDE SERVICE EN SNELLE LEVERING

Telefonisch contact was prima bestelling was zélf nog eerder dan verwacht!

Veerweg 54

9090 Merelbeke-Melle

Over Bouwkampioen BVBA

Bouwkampioen is een webshop gespecialiseerd in professionele bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar dat wist u al! Breng ons zeker (nog) eens een bezoek als u aan (ver)bouwen denkt, we hebben meer in de aanbieding dan je denkt, bovendien meestal goedkoper en sneller geleverd dan de concurrentie dus vergelijken kan geen kwaad ;)